- 14 Şubat 2021
- 1.052
- 6.209
- 43
Ayni mantik oluyor her turlü öğütülmüş olanlarin sindirimi daha kolay o yuzden glisemik indeks artiyor. Ben yulaf kepegi ile hallediyorum. Dukan amca B1 vitamini ihtiyacını karsilamak icin öneriyordu , diyette madem tahıli eksik yiyoruz viraminini buradan alalim deyip yulaf kepegi kullanmaya calisiyorumİnce olanların glisemik indeksi daha yüksek diye biliyorum, kendisi blenderla çekse daha iyi olur aslında
Ayağımı sürüyerek geldim.
Seni gördüm ya çok daha iyiyim inşallah
Sen nasılsın. Toparlayabildin mi kafanı
Annecigine geçmiş olsun. Sağlıkla yaşasın. Daha iyi mi canımSenin gibi güzellikle tanışmamış olsaydım eksik kalırdım
Ben de burda olunca bile enerjim yükseldi. Çok iyi geliyorsunuz. Şükürler olsun toparlandım canım, hayat koşturmaca içinde başka şans da yok zaten. Gerçi iyi ki böyle, diğer türlü yaşanmaz
Tahmin ettiğim kisi miAyağımı sürüyerek geldim.Bir sürpriz daha var.
Ay sonu hedefim 70.0Tekrar hoşgeldin canım. Ay sonu hedefin ne hemen alalım listelere
Herkes seni bekliyormuş. Belki bende sizi bekliyorumdurAyağımı sürüyerek geldim.Bir sürpriz daha var.
Tahmin ettiğin kişiTahmin ettiğim kisi mi
Ne demek zahmetAy sonu hedefim 70.0zahmet olmazsa beni de listene alır mısın abbası
Aslında ben hep yanındaydımHerkes seni bekliyormuş. Belki bende sizi bekliyorumdur
Şu çinlilerin sporunu ne yapardı ya hele adımlarına yetişmek ne mumkunTahmin ettiğin kişi
Eksik olma birtanem. Rica ederim bana emanettiniz iyi bakmışımdır umarım.Ne demek zahmet
Sen onca sıkıntımızı nazimizi çektin
BiliyorumAslında ben hep yanındaydım
Canım ilk iki grup ezberle oluyor. Çabuk unutmalari normal. İşin mantigini kavradığı an boşuna stres etmişim diyeceksin. Kalabalık mi sınıfları.Sağol canım çok çabuk unutuyor baya kotuyuz
Cuma günü baktım takımımı zora sokacak eksi var o gün hiç bir şey yemeyip hatta yağ aldırmayı bile düşünebilirizKalbin kadar temiz bir paylaşım yapınca dedim olabilir
Kız zaten sıkıyım ben. Nedendir bilmem ama sarkma falan hiç olmadı bende.Hadi insallah. Ikimiz de cok uzak rakamlar icin plan yapmamışız. 40 ile 38 arasinda 4-5 cm fark var. Bu da 4-5 kilo demek , sporla sıkılasirsan daha da az kilo vererek de beden dusebilir
Emanetin devamı çok güzel olduEksik olma birtanem. Rica ederim bana emanettiniz iyi bakmışımdır umarım.
Hmmm yeni bir şey öğrendim canım mantıklı aslındaAyni mantik oluyor her turlü öğütülmüş olanlarin sindirimi daha kolay o yuzden glisemik indeks artiyor. Ben yulaf kepegi ile hallediyorum. Dukan amca B1 vitamini ihtiyacını karsilamak icin öneriyordu , diyette madem tahıli eksik yiyoruz viraminini buradan alalim deyip yulaf kepegi kullanmaya calisiyorum