Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzelmiş Kaptanım dilediğiniz kilodan daha da fazla kilo vermiş olur da "off bu da ne bol oldu böyle" diye sitem edersiniz giyerken

Çok güzelmiş Kaptanım dilediğiniz kilodan daha da fazla kilo vermiş olur da "off bu da ne bol oldu böyle" diye sitem edersiniz giyerken
Simdi daha bi heyecanlandim gelince giyip foto cekicem bir kenarda durur sonra ustume olunca de çekerim insallah

Olur olur bu ekip komple kapatacaz hastaneyi hatta hastane alacaz
Bı problemim daha var onunda cozermiyiz aplaa Ben küçüldükçe benim biciklerde küçülüp gözleri toprağa bakıyor.Ben öyle olsun istemiyorum.Şoyle bı ayağa kaldirsak bı kendilerine getirsek tıpkı gençliğimde ki gibi olmami

Hoşgeldin nergisim
Kaldı iki eksiğimiz @Cordelia ve @sara_28 de gelirse kadro tamamlanacak
Hoşbulduk Canım benim Cordelia sara gelir ler inşallah elhanim la ayağımızı sürdük
Afiyet olsun akşama çorba yanına salata da eklesek güsel olar
O nasıl bir adım sayısı yahu
Teşekkür ederim evet haklısın daha dikkatli olucam
Atom karıncadir kankişim oldum olası çok yürür.
Buluşuruz yine köşe başlarında

Müko bişey tam benim tarzım kesinlikle bunu giyer bol geliyor diye şikayet ettiğim günleri bile görürüz bacım

Afiyet olsun
LenaG kıymetli kaptaniçemiz mümkün müdür böyle bişey yeniden oylama
Tamam canım açalım bir anket daha
Afiyet olsun 1 minik poğaçadan bişi olmaz
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Benim gözler yanmaya başladı kaçıyorum, herkese hayırlı huzurlu boooool yağ yakmalı(tabi ki en çok kırmızı takım) geceler diliyorum
İyi geceler canım
Sabaha görüşmek üzere hoşça kalın
İyi geceler

9 KASIM
İLK ÖĞÜN

Zeytin, peynir,
Lorlu yumurta
Biber, çay

İKİNCİ
Burger king (valla çocuklar hamburger istedi, ben de yemiş bulundum) ikisi de mız mızdı, başka yere oturma imkânımız yoktu.

ARA Öğünlerde
Muz, kahve, 1 avuç fındık, 25 gram kuru kayısı, 3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.

SU
dısarda oldugumuz icin az maalesef

SPOR
1 SAAT EV İŞİ
5.138 ADIM

LenaG Boncuk2307 Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…