Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bence çok iyi bir motivasyon kaynağı olacak bu. Baharda buna girmek hayal değil gerçek olacak. Bu arada çok güzelmiş çok beğendim, güzel günlerde giymek nasip olsun.

Bugün dinlenme günü yapacağım çünkü pazar var pazara git gel zaten yoruyor aman dikkat et kopeklere Bugün sokaklarda boş malum pazar hem sıkı giyim hava serin

Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Hosbuldum teşekkür ederim bugün bildirimlere başlıyorum çok şükür
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Arada bu bilgiyi de öğrenmiş oldum iyi oldu. Bildirim yaparken ben de etiketlerim.

Tamam canım hazırlıkta devam o zaman bu hafta

Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş

Çook tebrik ediyorum canım süper bir eksi gelmiiişşş Tamam canım ekliyorum listeye

Teşekkür ederim kızlar
Çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum, evimde değilim ama elimden geleni yapacağım ayrılmak istemiyorum çünkü kilo aliyorum

09.11.24
09.00
1 yumurta, avokado salatası, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 çk bal

14:00
1 muz, biraz badem
15.00
Tahıllı atıştırmalık
16.00
Sütlü kahve, 2 kare bitter
1 muz ve yine badem

19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 4 YK kuru fasulye
3 YK pilav ve 1 tavuk baget

Şu:1.5 lt LenaG Sitare55
Kızlar günüm yolda geçti

Günaydin boza abla deyince tuhaf oluyor evet ama olsun istedigin güne sayabilirsin. Bence 00:00 dan itibaren ki gün daha iyi

Dedim kimsenin hatri kalmasın 2 kaşık da olsa atayım ağzıma söylemesi ayıptır sutlacim meşhurdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…