Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar kusura bakmayın yarın kahvaltıya eşimin ailesi gelecekti şimdiden hazırladım. Yazamadım buraya
Sabah: 2 yumurtalı omlet + 2 kaşık tahin pekmez + 1 dilim tam buğday ekmek+ 5 zeytin çay
Öğlen: 1 servis ıspanaklı patates + 1 çay
İkindi : 2 hurma 1 sade Türk kahvesi
Akşam : 1 kuru incir+ 1 bardak çay ) akşam canım sıkıldı yemek istemedim
Misafirim geldi bugün spor yapamadım ama 3 saat ev işi yaptım
LenaG LenaG
Bu arada kızlar hiç bir şey için ve kimse için canınızı sıkmayın öylesine söylemek istedim kendinizi çok sevin 😍💕

Kizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden :skandal:pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim :KK47: hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldim:skandal:umarim hersey yolunda gider:dua:

Eki Görüntüle 3501263
Çok güzel tatlım, güle güle güzel günlerde giyin 🤲🏼

4 eltimi😳en son kimin için bukadar çok üzüldüm hatırlamıyorum 🥺😁 Bende bir tane var onlada Allah'ıma çok şükür bikac ay önce ilişkiyi kestim 😎. Resmen gençleştim bukadar mi fark olur💃🤣
Valla olur
Birde bende var, isterse Boncuk2307 Boncuk2307 e verebilirim, dördü idare eden beşi de idare eder dimi 🤣🤣

Kızlar kusura bakmayın yarın kahvaltıya eşimin ailesi gelecekti şimdiden hazırladım. Yazamadım buraya
Sabah: 2 yumurtalı omlet + 2 kaşık tahin pekmez + 1 dilim tam buğday ekmek+ 5 zeytin çay
Öğlen: 1 servis ıspanaklı patates + 1 çay
İkindi : 2 hurma 1 sade Türk kahvesi
Akşam : 1 kuru incir+ 1 bardak çay ) akşam canım sıkıldı yemek istemedim
Misafirim geldi bugün spor yapamadım ama 3 saat ev işi yaptım
LenaG LenaG
Bu arada kızlar hiç bir şey için ve kimse için canınızı sıkmayın öylesine söylemek istedim kendinizi çok sevin 😍💕
Sende canım, kimse için kendini üzmeye değmiyor

Screenshot_2024-11-10-06-09-08-231-edit_com.huawei.health.jpg
Boncuk2307 Boncuk2307 ❤️

X