Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımsınBizi iyi bşr kaptandan iyi bir oyuncudan mahrum ettin ama
Bu akşam da etsiz çiğköfte yaptık, yarın tadına bakacağımYer elmasi guzel bagirsak calistitir. Kuru biber patlican hafta ici degil simdi tercih etmek isabetliafiyet olsun
Çok güzel tatlım, güle güle güzel günlerde giyinKizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Aramıza Elhan girdiNoldu kız evde değildim yeni geldim neden yorulmuşum bn
Valla olur4 eltimien son kimin için bukadar çok üzüldüm hatırlamıyorum Bende bir tane var onlada Allah'ıma çok şükür bikac ay önce ilişkiyi kestim . Resmen gençleştim bukadar mi fark olur
Ayy canım kaptanım benim bu hafta daha fazla dikkat edeceğim inşallah hiç eksilmemisim bn ama kararlıyım
Sende canım, kimse için kendini üzmeye değmiyorKızlar kusura bakmayın yarın kahvaltıya eşimin ailesi gelecekti şimdiden hazırladım. Yazamadım buraya
Sabah: 2 yumurtalı omlet + 2 kaşık tahin pekmez + 1 dilim tam buğday ekmek+ 5 zeytin çay
Öğlen: 1 servis ıspanaklı patates + 1 çay
İkindi : 2 hurma 1 sade Türk kahvesi
Akşam : 1 kuru incir+ 1 bardak çay ) akşam canım sıkıldı yemek istemedim
Misafirim geldi bugün spor yapamadım ama 3 saat ev işi yaptım
LenaG
Bu arada kızlar hiç bir şey için ve kimse için canınızı sıkmayın öylesine söylemek istedim kendinizi çok sevin
Geçtigim yollarda karbon izi bırakmam ama eriyen yaglarimdan ben sorumlu değilim Dikkat edin ayağınız kaymasin
Yoksa bu saatte burada olamam kiErkenciyiz
Buluşalım bebeğimHoşbulduk Canım benim Cordelia sara gelir ler inşallah elhanim la ayağımızı sürdük
Teşekkür ederim evet haklısın daha dikkatli olucam
Buluşuruz yine köşe başlarında
Günaydın kankişim pazar da neymiş erken uyanmak candır şifadırŞimdi Günaydın diyebilirim
Pazar mazar dinlemem
Bana eşlik eden yok miiiii
Ayyy tatlı arkadaşım gelmişGünaydın kankişim pazar da neymiş erken uyanmak candır şifadır