- 28 Aralık 2023
- 5.239
- 15.009
Ahaha Elhan ablayla yapacaz o işi, bir kaç milyon dolar bulalım biCuma günü baktım takımımı zora sokacak eksi var o gün hiç bir şey yemeyip hatta yağ aldırmayı bile düşünebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha Elhan ablayla yapacaz o işi, bir kaç milyon dolar bulalım biCuma günü baktım takımımı zora sokacak eksi var o gün hiç bir şey yemeyip hatta yağ aldırmayı bile düşünebiliriz
Beni de aradan cikariverin sevaptırAhaha Elhan ablayla yapacaz o işi, bir kaç milyon dolar bulalım bi
Olur olur bu ekip komple kapatacaz hastaneyi hatta hastane alacazBeni de aradan cikariverin sevaptır
Ahaha Elhan ablayla yapacaz o işi, bir kaç milyon dolar bulalım bi
Kim kim kimmmAyağımı sürüyerek geldim. Bir sürpriz daha var.
Allah rahatlık versinBenim gözler yanmaya başladı kaçıyorum, herkese hayırlı huzurlu boooool yağ yakmalı(tabi ki en çok kırmızı takım) geceler diliyorum
Dersem sürpriz bozulur kaptanımKim kim kimmm
Yok sarkma icin demedim de sıkının daha sıkısi vardır belkim dipcik gibi olursun belkiKız zaten sıkıyım ben. Nedendir bilmem ama sarkma falan hiç olmadı bende.
ErkenciyizSabaha görüşmek üzere hoşça kalın
Wuhhhuuuu 40 yaşında dipçik gibi olmak da varmışYok sarkma icin demedim de sıkının daha sıkısi vardır belkim dipcik gibi olursun belki
Çok güzelmiş Kaptanım dilediğiniz kilodan daha da fazla kilo vermiş olur da "off bu da ne bol oldu böyle" diye sitem edersiniz giyerkenKizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Simdi daha bi heyecanlandim gelince giyip foto cekicem bir kenarda durur sonra ustume olunca de çekerim insallahÇok güzelmiş Kaptanım dilediğiniz kilodan daha da fazla kilo vermiş olur da "off bu da ne bol oldu böyle" diye sitem edersiniz giyerken
Bı problemim daha var onunda cozermiyiz aplaa Ben küçüldükçe benim biciklerde küçülüp gözleri toprağa bakıyor.Ben öyle olsun istemiyorum.Şoyle bı ayağa kaldirsak bı kendilerine getirsek tıpkı gençliğimde ki gibi olmamiOlur olur bu ekip komple kapatacaz hastaneyi hatta hastane alacaz
Hoşbulduk Canım benim Cordelia sara gelir ler inşallah elhanim la ayağımızı sürdük
Teşekkür ederim evet haklısın daha dikkatli olucamAfiyet olsun akşama çorba yanına salata da eklesek güsel olar
O nasıl bir adım sayısı yahu
Buluşuruz yine köşe başlarındaAtom karıncadir kankişim oldum olası çok yürür.
Müko bişey tam benim tarzım kesinlikle bunu giyer bol geliyor diye şikayet ettiğim günleri bile görürüz bacımKizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Afiyet olsun9 kasım
12:30
7 küçük hurma
1 incir
Biraz fındık
18:00
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan üzerine Bikaç kuru biber, patlıcan dolması
Çok az çerez
2 küçük yerelması
1 lt su
3 kupa zencefil, limon
2 kupa kahve
2 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Tamam canım açalım bir anket dahaLenaG kıymetli kaptaniçemiz mümkün müdür böyle bişey yeniden oylama
Afiyet olsun 1 minik poğaçadan bişi olmaz9 Kasım menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie(süt Yulaf ezmesi keten tohumu badem kakao kuru incirli)
14.00 1 elma 5 badem 1 fincan rezene
16.30 1 mandalina 1 galeta 1 fincan rezene
18.00 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 3 kaşık yoğurt, bolca salata, 1 minik poğaça (2 tepsi sıcacık poacadan kendim.icin minik olanı yedim sadece ekmek niyetine )
21.00 2 kaşık sütlaç, 1 avuç içi kadar kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Çok güzel olmuş afiyet olsun9.11.2024 menu
Kahvaltı 12.00
2 tane haşlanmış yumurta
Yeşillik biber domates salatalık
5 Zeytin
3 gün kurusu 2 ceviz
2 küçük parça kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği
1t.k tahin pekmez
16.00
Küçük elma
Yarım avuç kuru dut
15 tane çiğ yer fıstığı
Kahve
18.30
1 tabak kurufasulye
Yeşillik
1 kase kereviz salatası
2,5lt su 1lt Dukan birası
Yarım saat zumba
LenaG
Boncuk2307
İyi geceler canımBenim gözler yanmaya başladı kaçıyorum, herkese hayırlı huzurlu boooool yağ yakmalı(tabi ki en çok kırmızı takım) geceler diliyorum
İyi gecelerSabaha görüşmek üzere hoşça kalın
Bı problemim daha var onunda cozermiyiz aplaa Ben küçüldükçe benim biciklerde küçülüp gözleri toprağa bakıyor.Ben öyle olsun istemiyorum.Şoyle bı ayağa kaldirsak bı kendilerine getirsek tıpkı gençliğimde ki gibi olmami