- 14 Şubat 2021
- 1.042
- 6.146
- 43
Yumurta yiyor musunBu hafta biraz sebze ağırlıklı geçecek canm ama yoğurt yiyecem mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta yiyor musunBu hafta biraz sebze ağırlıklı geçecek canm ama yoğurt yiyecem mutlaka
İyi yaptın çok guzel motive kaynağın oldu.Kizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Çok güzel güle güle kullan bahar aylarında harika olurKizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Sabaha sütlü smoothie yazdı canm bi kaç gün daha yumurta yokYumurta yiyor musun
Ay çok güzel, inşallah bahar aylarında terzide daralttırıp giyersinKizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Teşekkür ederim 44-42 alsam kilo verince israf olacakti ideal kiloma düşünce alırım desem daha 27 kilocuk var, ve 7 kilocuk sonrasi icin yani 70 kilo icin aldim artik 70ten 58e dusersem de dökumlu giyicez mecbur50lerde de artikin yeni beden alirimİyi yaptın çok guzel motive kaynağın oldu.
Güzel gunlerde giy canım.
Dikis kursuna yazildim kendi kiyafetlerimi daraltirmisim hepAy çok güzel, inşallah bahar aylarında terzide daralttırıp giyersin
Kendini 10 kilo ile şartlandırma canım belki daha fazla vereceksin. Daraltip giyineceksin.keske bir beden daha küçük alsaydim diyeceksin. Bende şu an 40-42 giyiniyorum. 38 beden pantolon aldım. Bakalım ne zaman gireceğim içineKizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Masterfit 141.Etap Yarışmacı Listesi 09.11.2024 Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı 71.20 @Mthn83 75.50 Cicekbocekkaktus 77.80 @Cakinin Gelini 79.80 sibel_84 72.35 @Jasminium84 62.30 @Sem2024 94.60 @Tutku44 83.70 @Jou 71.10 @Efenin_Annesi 97.10 @Mina45 95.90 Boncuk2307 66.75 @60kiloyum 86.40 @Ankee 62.65 @Beklenen2 73 bluegreeneyes 70 @Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 @gezegenfeza 74 @Goklerce 72.20 @Lotus1234 93.30 @malahit 54 tomrs 63.80 dolar milyoneri 57.70 Elhan 73.50 @Faunaaa 76.20 Fitt_anne 79 @Denp 56.50 nurovic 52.60 @bnnu 66.80 HAZIRLIK P Pembepilates (başlangıç 27.10) 82.10 @yosunlupapatya 48.25 @Beth18 - @Nergis 35 70.10 @Asya89 76.10 @Ellssa @Ceeeeeeeeeeee 62.95 @Makaron23 66.50 @Azmet5255 @urfaktefek @s i d e l y a
Girmek istiyorum canımP Pembepilates canım dişlerin iyileşti mi takımlara girmek ister misin ?
öyle kötüydü ki hemen döktüm zaten bir daha yeltenmem sanırımkuzumm sen direk sade yaptıysan tabi olmazz
ben yulafı az sıvıyağ ve tereyağında kavuruyorum biraz kıtır olsun diye az salca koyuyorum dereotu bide
ayrı yerde kasede yumurta çırpıp döküyorum direk yapıp döktüysen olmaz tabii elhanın dediğide yapıyordum baya
bakayım bime canımYulaf kalindir, sütü fazladir, tuzu azdir vs. Bimde ince çekilmiş yulaf ezmesi vardi o daha iyi olabilir. Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum dukan krebi şeklinde yapiyorum memnunum . Sitare55 yulafli omlet yapiyordu o nasil tutturuyor bir soralim
Hep zarar bu eltiler zatenVallahi güzel şey dört senedir kemiklerim nerde diye unutmuştum anca anca görmeye başladım garipleri
Hahaha yap yaa, benim de misafirlerim geliyor eltim hayırlı olsuna gelecekmiş tatlı yapacağım onlara
Sağol canım çok çabuk unutuyor baya kotuyuzStres yapma. Sen stres yaptıkça ufaklık daha çok bocalar .
Hoş geldin canım önemli olan gelmen bunun kusuru olur mu çok mutlu ettin.
İnşallah canım en kısa sürede sağlıkla inşallahDikis kursuna yazildim kendi kiyafetlerimi daraltirmisim hep
Hadi insallah. Ikimiz de cok uzak rakamlar icin plan yapmamışız. 40 ile 38 arasinda 4-5 cm fark var. Bu da 4-5 kilo demek , sporla sıkılasirsan daha da az kilo vererek de beden dusebilirKendini 10 kilo ile şartlandırma canım belki daha fazla vereceksin. Daraltip giyineceksin.keske bir beden daha küçük alsaydim diyeceksin. Bende şu an 40-42 giyiniyorum. 38 beden pantolon aldım. Bakalım ne zaman gireceğim içine
İnce olanların glisemik indeksi daha yüksek diye biliyorum, kendisi blenderla çekse daha iyi olur aslındaYulaf kalindir, sütü fazladir, tuzu azdir vs. Bimde ince çekilmiş yulaf ezmesi vardi o daha iyi olabilir. Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum dukan krebi şeklinde yapiyorum memnunum . Sitare55 yulafli omlet yapiyordu o nasil tutturuyor bir soralim
Hiçbir şey yemedin mi kıaaazz9.11.2024 menu
Ah nerde o iştah bendeHiçbir şey yemedin mi kıaaazz
Kalbin kadar temiz bir paylaşım yapınca dedim olabilirAh nerde o iştah bende