Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden :skandal:pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim :KK47: hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldim:skandal:umarim hersey yolunda gider:dua:

Eki Görüntüle 3501263
İyi yaptın çok guzel motive kaynağın oldu.
Güzel gunlerde giy canım.

Kizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden :skandal:pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim :KK47: hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldim:skandal:umarim hersey yolunda gider:dua:

Eki Görüntüle 3501263
Çok güzel güle güle kullan bahar aylarında harika olur 😘

Eki Görüntüle 3501263
Ay çok güzel, inşallah bahar aylarında terzide daralttırıp giyersin🤲🏻🥰

İyi yaptın çok guzel motive kaynağın oldu.
Güzel gunlerde giy canım.
Teşekkür ederim🥰 44-42 alsam kilo verince israf olacakti:olamaz: ideal kiloma düşünce alırım desem daha 27 kilocuk var, ve 7 kilocuk sonrasi icin yani 70 kilo icin aldim🥰 artik 70ten 58e dusersem de dökumlu giyicez mecbur:süslü:50lerde de artikin yeni beden alirim 🥰

Eki Görüntüle 3501263
Kendini 10 kilo ile şartlandırma canım belki daha fazla vereceksin. Daraltip giyineceksin.keske bir beden daha küçük alsaydim diyeceksin. Bende şu an 40-42 giyiniyorum. 38 beden pantolon aldım. Bakalım ne zaman gireceğim içine 🥴🥴

P Pembepilates canım dişlerin iyileşti mi takımlara girmek ister misin ?
Girmek istiyorum canım 😍
kuzumm sen direk sade yaptıysan tabi olmazz
ben yulafı az sıvıyağ ve tereyağında kavuruyorum biraz kıtır olsun diye az salca koyuyorum dereotu bide
ayrı yerde kasede yumurta çırpıp döküyorum direk yapıp döktüysen olmaz tabii😅😅 elhanın dediğide yapıyordum baya
öyle kötüydü ki hemen döktüm zaten bir daha yeltenmem sanırım 🤣🤣🤣
Yulaf kalindir, sütü fazladir, tuzu azdir vs. Bimde ince çekilmiş yulaf ezmesi vardi o daha iyi olabilir. Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum dukan krebi şeklinde yapiyorum memnunum . Sitare55 Sitare55 yulafli omlet yapiyordu o nasil tutturuyor bir soralim 😊
bakayım bime canım 😍🙏🏻

Vallahi güzel şey dört senedir kemiklerim nerde diye unutmuştum anca anca görmeye başladım garipleri 😂😂😂

Hahaha yap yaa😂, benim de misafirlerim geliyor eltim hayırlı olsuna gelecekmiş 🙄 tatlı yapacağım onlara 🤭
Hep zarar bu eltiler zaten🙄😁

9.11.2024 menu
Kahvaltı 12.00
2 tane haşlanmış yumurta
Yeşillik biber domates salatalık
5 Zeytin
3 gün kurusu 2 ceviz
2 küçük parça kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği
1t.k tahin pekmez

16.00
Küçük elma
Yarım avuç kuru dut
15 tane çiğ yer fıstığı
Kahve

18.30
1 tabak kurufasulye
Yeşillik
1 kase kereviz salatası

2,5lt su 1lt Dukan birası
Yarım saat zumba
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar, size haber vermeden buralardan gittim öncelikle kusuruma bakmayın, hepinizden de özür dilerim. Kabul ederseniz tekrar aranıza dönmek istiyorum Elhan Elhan (sanırım artık sen ilgilenmiyorsun canım ama sana da sormam lazım bence)
LenaG LenaG
Hoş geldin canım 💜 önemli olan gelmen bunun kusuru olur mu çok mutlu ettin. :KK74:

Kendini 10 kilo ile şartlandırma canım belki daha fazla vereceksin. Daraltip giyineceksin.keske bir beden daha küçük alsaydim diyeceksin. Bende şu an 40-42 giyiniyorum. 38 beden pantolon aldım. Bakalım ne zaman gireceğim içine 🥴🥴
Hadi insallah. Ikimiz de cok uzak rakamlar icin plan yapmamışız. 40 ile 38 arasinda 4-5 cm fark var. Bu da 4-5 kilo demek , sporla sıkılasirsan daha da az kilo vererek de beden dusebilir:KK37:

Yulaf kalindir, sütü fazladir, tuzu azdir vs. Bimde ince çekilmiş yulaf ezmesi vardi o daha iyi olabilir. Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum dukan krebi şeklinde yapiyorum memnunum . Sitare55 Sitare55 yulafli omlet yapiyordu o nasil tutturuyor bir soralim 😊
İnce olanların glisemik indeksi daha yüksek diye biliyorum, kendisi blenderla çekse daha iyi olur aslında

X