- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.782
- 34
Hosbuldum canımHoşgeldin canım
Çok şükür iyi, hala toparlanma sürecinde ama ameliyat rahatlattı onu. Sen nasıl oldun. Ağrıların falan nasıl.Annen iyi mi?
Kayseri ih ih ihBaaaane istediiimi dirimmmm sen kırmızı kısın mavi misin de bakim bi ona göre şiiidecem
Sağolasın kaptaniçemmmdaha iyiyim çok şükür
Hoş geldinHosbuldum canım
Çok şükür iyi, hala toparlanma sürecinde ama ameliyat rahatlattı onu. Sen nasıl oldun. Ağrıların falan nasıl.
Ahahah bizdensin o zaman tamam sen ne dersen o, sen abba de ben abla dirim yoldaşım
Tekrar hoşgeldin canım. Ay sonu hedefin ne hemen alalım listelereSenin gibi güzellikle tanışmamış olsaydım eksik kalırdım
Ben de burda olunca bile enerjim yükseldi. Çok iyi geliyorsunuz. Şükürler olsun toparlandım canım, hayat koşturmaca içinde başka şans da yok zaten. Gerçi iyi ki böyle, diğer türlü yaşanmaz
Vallahi yapılsın ya doktoruma söz verdim haftada 1 tartılacagim diyeYeni bı oylama yapsak kesin salı tartısı kalksın çıkar
Çok teşekkür ederimHoş geldin
Annene de çok geçmiş olsun iz bırakmayan kalıcı şifa versin Rabbim
Kuşum kilomu bilmiyorum sabah tartilayim, hem foto atarım hem de hedef söylerim canım. Listeler beni beklesin, bu sefer çok azimliyim inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep beraberTekrar hoşgeldin canım. Ay sonu hedefin ne hemen alalım listelere
Hosgeldiniz Rabbım annenize Şafi adıyla kalıcı şifalar versin inşallahÇok teşekkür ederimamin inşallah, Allah tüm hastalara şifa versin inşallah
Hosbuldum teşekkür ederimHosgeldiniz Rabbım annenize Şafi adıyla kalıcı şifalar versin inşallah
Yer elmasi guzel bagirsak calistitir. Kuru biber patlican hafta ici degil simdi tercih etmek isabetli9 kasım
12:30
7 küçük hurma
1 incir
Biraz fındık
18:00
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan üzerine Bikaç kuru biber, patlıcan dolması
Çok az çerez
2 küçük yerelması
1 lt su
3 kupa zencefil, limon
2 kupa kahve
2 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Afiyet olsun. Bu hafta hani protein hani protein diye başının etini yicem haberin olsun9 Kasım menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie(süt Yulaf ezmesi keten tohumu badem kakao kuru incirli)
14.00 1 elma 5 badem 1 fincan rezene
16.30 1 mandalina 1 galeta 1 fincan rezene
18.00 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 3 kaşık yoğurt, bolca salata, 1 minik poğaça (2 tepsi sıcacık poacadan kendim.icin minik olanı yedim sadece ekmek niyetine)
21.00 2 kaşık sütlaç, 1 avuç içi kadar kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Bu hafta biraz sebze ağırlıklı geçecek canm ama yoğurt yiyecem mutlakaAfiyet olsun. Bu hafta hani protein hani protein diye başının etini yicem haberin olsun