- 7 Ağustos 2016
- 4.100
- 14.558
Psikolojik olarak diyetisyenle kafamda olumsuz dusunceler olustu bebem değişikliğe gidecem önümüzdeki haftadan sonra bu ay verdiğim paranın seanslarini alayım daÜzülme yaww el ele girelim daha eğlenceli olur
70 eşiğini beraber zıplayalım
Çok az ablacım üzülmeye değmez hemen verirsinKilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 70.0
Fark+300
Oran %-0.430
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3501094
offff hemde nasıll oluyorr lezzetlendirmek lazım tabii yoksa hiç iyi olmuyoBaharat , biraz da sebzeyle tadı fena olmuyor aslında. Tereyağında yeşil biber, domates arzu edersen halka şeklinde kuru soğan kavur. Yumurta ile cirptigin iki, üç kaşık yulafi üzerine dök sonra istedigin baharatlari ekle ters yüz et. Çok lezzetli oluyor. Bu tarifiJou bacidan almıştım.
İnşallah canm valla dün akşam yaptığım fırın sütlaç göz kırpıyor ama bu artilardan sonra ıspanak yerim akşamaÇok az ablacım üzülmeye değmez hemen verirsin
Sağol canım benim bu hafta ikimiz de spor yapamadık ama bu hafta inşallah başarıcazHay maşallah benim ankee me, gurur duyuyorum seninle kıız
62.65Sen kaçtın canımm
kuzumm sen direk sade yaptıysan tabi olmazzKızlar yulaflı omlet yaptım, sütle ıslattım yulafı. Hepsini döktüm bu nedir dedim iğrençti tadı
dimii kııaazz olsunn işi düzelttim kafam rahatt,-100 candır
nedenkiEvaatt gelelim sonuca
Geçen c.tesi 85.80
Bugün 86.50 (salı gelen artıları biraz verebilmişim)
Fark + 0.700
Boncuk2307
Ben 1 ay kadar takımlarda olmayacağım kızlar ama buradayım tabii kii
Kız sütlaç varsa ye emziriyorsun bir de bir tarafın falan şişer. Bugün ye bir kaseden bir şey olmaz ama sadece sütlaç mesela Ara Öğün gibi. Daha fazla abartmadan. Benim bir kere öyle göğsüm şişmişti canım çeken şeyi yiyemedim diye. Ye yani sonra daha fazla tatlı atağı yaşarsın. Bir kase yemesen de iki üç kaşık ye nefsini köreltsinİnşallah canm valla dün akşam yaptığım fırın sütlaç göz kırpıyor ama bu artilardan sonra ıspanak yerim akşama
Ayy vallahi yapamadım ama tartı yüzümü güldürdü şükür atacağım şimdi saat 12 den beri bekliyorum tartılmayaSağol canım benim bu hafta ikimiz de spor yapamadık ama bu hafta inşallah başarıcaz
62.65
Ben de kendime kiziyorum 80 kilo bir insan 1 ayda rahatlıkla 5 kilo verir ben niye veremiyorum diye de işte ne yapalim biz yaptiklarimizdan sorumluyuz. Metaboluzma hizi da Allah vergisi. Ha metabolizma hizlansin diye kas kazanabiliriz.sen zaten fitness yapiyorsun. Surec eğlenceli olduktan sonra , yavas kilo veriyorsak da baskasinin 1 ayda verdiğini biz 2 ayda veririz yine hedefe ulasirizKilo bildirimimi yapayım
LenaG Mthn83 Boncuk2307 @sibel_84
Metabolizması süper biri benim yaptıklarımı yapsaydı 2 kilo verirdi
Geçen hafta 72.2
Salı 71.8
Bugün 71.2
Fark - 1000 gr
Eki Görüntüle 3501079
Kız sütlaç varsa ye emziriyorsun bir de bir tarafın falan şişer. Bugün ye bir kaseden bir şey olmaz ama sadece sütlaç mesela Ara Öğün gibi. Daha fazla abartmadan. Benim bir kere öyle göğsüm şişmişti canım çeken şeyi yiyemedim diye. Ye yani sonra daha fazla tatlı atağı yaşarsın. Bir kase yemesen de iki üç kaşık ye nefsini köreltsin
Ayy vallahi yapamadım ama tartı yüzümü güldürdü şükür atacağım şimdi saat 12 den beri bekliyorum tartılmaya
Nasil bir diyetse yulaf lapasina ödül dedirtiyorKendimi yulaf lapası ile ödüllendirdim
Çok açım içinin malezemesi biraz bol
Eki Görüntüle 3501095
Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya Boncuk2307 LenaG @gezegenfeza @sibel_84 Cicekbocekkaktus
Üzülme canım fazla artık yok haftaya eksiye dönersinKilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 70.0
Fark+300
Oran %-0.430
Ohh afiyet eksi olsun kankamaKendimi yulaf lapası ile ödüllendirdim
Eki Görüntüle 3501095
Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya Boncuk2307 LenaG @gezegenfeza @sibel_84 Cicekbocekkaktus
Neden yoksun takımlarda kaptanım kötü birşey yok inşallahEvaatt gelelim sonuca
Geçen c.tesi 85.80
Fark + 0.700
Boncuk2307
Neden kaptanım özel feğilseEvaatt gelelim sonuca
Geçen c.tesi 85.80
Fark + 0.700
Boncuk2307
Canım çok az bir artı çok birşey değil
Tünaydın canım az bir şey hemen gidiverir o sıkma canınıKilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 70.0
Fark+300
Oran %-0.430
Off çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsunKendimi yulaf lapası ile ödüllendirdim
Eki Görüntüle 3501095
Canım benim senin vücudun senin kararın istedikleri kadar söylesinler sen önemlisin ve senin ne istediğin önemliDikkat etmeye çalıştım olabilir mi acaba umarım öyledir ah birde çevremden o kadar baskı varki ben diyetteyim dediğim halde iyisin 3 çocuk dogurdun bu kilon iyi vermem gerek fazlam var dedikçe bunları duyuyorum
Hahaha hiç öule düşünmemiştimNasil bir diyetse yulaf lapasina ödül dedirtiyorAh be hayat zalımsın
Evaatt gelelim sonuca
Geçen c.tesi 85.80
Fark + 0.700
Boncuk2307