Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Üzülme yaww el ele girelim daha eğlenceli olur
70 eşiğini beraber zıplayalım
Psikolojik olarak diyetisyenle kafamda olumsuz dusunceler olustu bebem değişikliğe gidecem önümüzdeki haftadan sonra bu ay verdiğim paranın seanslarini alayım da
Sonra el ele geçeriz 6lara

offff hemde nasıll oluyorr lezzetlendirmek lazım tabii yoksa hiç iyi olmuyo

Kızlar yulaflı omlet yaptım, sütle ıslattım yulafı. Hepsini döktüm bu nedir dedim iğrençti tadı
kuzumm sen direk sade yaptıysan tabi olmazz
ben yulafı az sıvıyağ ve tereyağında kavuruyorum biraz kıtır olsun diye az salca koyuyorum dereotu bide
ayrı yerde kasede yumurta çırpıp döküyorum direk yapıp döktüysen olmaz tabii elhanın dediğide yapıyordum baya

İnşallah canm valla dün akşam yaptığım fırın sütlaç göz kırpıyor ama bu artilardan sonra ıspanak yerim akşama
Kız sütlaç varsa ye emziriyorsun bir de bir tarafın falan şişer. Bugün ye bir kaseden bir şey olmaz ama sadece sütlaç mesela Ara Öğün gibi. Daha fazla abartmadan. Benim bir kere öyle göğsüm şişmişti canım çeken şeyi yiyemedim diye. Ye yani sonra daha fazla tatlı atağı yaşarsın. Bir kase yemesen de iki üç kaşık ye nefsini köreltsin
Sağol canım benim bu hafta ikimiz de spor yapamadık ama bu hafta inşallah başarıcaz

62.65
Ayy vallahi yapamadım ama tartı yüzümü güldürdü şükür atacağım şimdi saat 12 den beri bekliyorum tartılmaya

Ben de kendime kiziyorum 80 kilo bir insan 1 ayda rahatlıkla 5 kilo verir ben niye veremiyorum diye de işte ne yapalim biz yaptiklarimizdan sorumluyuz. Metaboluzma hizi da Allah vergisi. Ha metabolizma hizlansin diye kas kazanabiliriz.sen zaten fitness yapiyorsun. Surec eğlenceli olduktan sonra , yavas kilo veriyorsak da baskasinin 1 ayda verdiğini biz 2 ayda veririz yine hedefe ulasiriz. Senin total verdigin kilo hic de yavas degildi bu arada

Aynhadi at bakalım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 70.0
Fark+300
Oran %-0.430
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3501094
Üzülme canım fazla artık yok haftaya eksiye dönersin
Ohh afiyet eksi olsun kankama
Evaatt gelelim sonuca

Geçen c.tesi 85.80
Bugün 86.50 (salı gelen artıları biraz verebilmişim)
Fark + 0.700

Boncuk2307

Ben 1 ay kadar takımlarda olmayacağım kızlar ama buradayım tabii kii
Neden yoksun takımlarda kaptanım kötü birşey yok inşallah

Canım çok az bir artı çok birşey değil
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 70.0
Fark+300
Oran %-0.430
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3501094
Tünaydın canım az bir şey hemen gidiverir o sıkma canını
Off çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun
Dikkat etmeye çalıştım olabilir mi acaba umarım öyledir ah birde çevremden o kadar baskı varki ben diyetteyim dediğim halde iyisin 3 çocuk dogurdun bu kilon iyi vermem gerek fazlam var dedikçe bunları duyuyorum
Canım benim senin vücudun senin kararın istedikleri kadar söylesinler sen önemlisin ve senin ne istediğin önemli

Kaptanım o kadar sevindim ki salıdan gelen +750 yi vermişim üstüne biraz daha gitmiş (salıya göre 1.2 kilo gitmiş )
02 Kasım cumartesi :67.20
09 KASIM cumartesi : 66.75
Fark - 450 gr
LenaG
Hazırlığa geçecektim, salıda moralim çok bozulmuştu ama bugün geçmeyeceğim aynen devam kaptanım

Eklentiler

• 1000028749.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…