Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta 73.900
bugün 74.00
Fark + 100 gr

İstediğim gibi ödem aramadım, reflü daha yeni düzgün gelmeye başladı
Üzgünüm kaptanım boncukum
IMG_6818.jpeg
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Evaatt gelelim sonuca 🤷‍♀️

Geçen c.tesi 85.80
Bugün 86.50 (salı gelen artıları biraz verebilmişim)
Fark + 0.700

Boncuk2307 Boncuk2307

Ben 1 ay kadar takımlarda olmayacağım kızlar ama buradayım tabii kii ❤️
Senin de artılar dan gitmiş kaptanım 🥰 hazırlıkta mı olacaksın yoksa izinli mi 🫣

Kız sütlaç varsa ye emziriyorsun bir de bir tarafın falan şişer. Bugün ye bir kaseden bir şey olmaz ama sadece sütlaç mesela Ara Öğün gibi. Daha fazla abartmadan. Benim bir kere öyle göğsüm şişmişti canım çeken şeyi yiyemedim diye. Ye yani sonra daha fazla tatlı atağı yaşarsın. Bir kase yemesen de iki üç kaşık ye nefsini köreltsin 🫶

Ayy vallahi yapamadım ama tartı yüzümü güldürdü şükür atacağım şimdi saat 12 den beri bekliyorum tartılmaya 😂😂
Cocukalrdan kalanları kasıklarım canm tadımlık 😊

Üzülme canım fazla artık yok haftaya eksiye dönersin 😘

Ohh afiyet eksi olsun kankama🤩

Neden yoksun takımlarda kaptanım kötü birşey yok inşallah 🙁

Neden kaptanım özel feğilse 🙏
Kızlar biraz izin yapmak istiyorum diyetisyenime de ara verdim. Tabii ki almayacağım kilo onda kesinim dikkat edeceğim hatta vermeye çalışacağım elbette
haftada 1 tartılmak istiyorum ya da daha seyrek, şu an sanırım direnç kilomdayım asla motivasyonumu kaybetmedim sonuna kadar gideceğim sadece yavaşlamak istiyorum sanırım ya da bazen daha da sıkmak istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum kafa karışık yani

Kaptanım o kadar sevindim ki salıdan gelen +750 yi vermişim üstüne biraz daha gitmiş (salıya göre 1.2 kilo gitmiş 🤩)
02 Kasım cumartesi :67.20
09 KASIM cumartesi : 66.75
Fark - 450 gr
LenaG LenaG
Hazırlığa geçecektim, salıda moralim çok bozulmuştu ama bugün geçmeyeceğim aynen devam kaptanım 👌🙏
Tebrik ediyorum canım salı gelen artılarla baya gitmiş :KK200:
Geçen hafta 73.900
bugün 74.00
Fark + 100 gr

İstediğim gibi ödem aramadım, reflü daha yeni düzgün gelmeye başladı
Üzgünüm kaptanım boncukum
Eki Görüntüle 3501100
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Anamm 100 gr için mi üzüldün gayet iyi gidiyorsun bence :KK200:
Senin de artılar dan gitmiş kaptanım 🥰 hazırlıkta mı olacaksın yoksa izinli mi 🫣
İzinli olacağım canım ama sadece listeden izinli yoksa buradayım yani :KK200:

Kızlar biraz izin yapmak istiyorum diyetisyenime de ara verdim. Tabii ki almayacağım kilo onda kesinim dikkat edeceğim hatta vermeye çalışacağım elbette
haftada 1 tartılmak istiyorum ya da daha seyrek, şu an sanırım direnç kilomdayım asla motivasyonumu kaybetmedim sonuna kadar gideceğim sadece yavaşlamak istiyorum sanırım ya da bazen daha da sıkmak istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum kafa karışık yani
anladım kuzumm olsunn burdasın sonuctaaa

Tebrik ediyorum canım salı gelen artılarla baya gitmiş :KK200:

Anamm 100 gr için mi üzüldün gayet iyi gidiyorsun bence :KK200:

İzinli olacağım canım ama sadece listeden izinli yoksa buradayım yani :KK200:
Gel o guzel menülerini yaz tabi :KK200:

X