Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG canım kaptanımbu hafta hiç dikkat etmediğim halde
Geçen hafta 76.30
Bu gün 76.10
Fark-0.200

Çocuklar ile birlikte pizzada yedim, hamburger de.hatta hamburgeri dün yedimevde kendi yaptıklarım
Tebrik ederim canım. Vücudu arada şaşırtmak güzel olabiliyor.
Tekrar takımlara girecek misin ?

Tamam çok sağol kaptaniçem
ama uyku olayı hep standart özellikle kızım gece 12 en geç 12:30 arası karnını doyurmaya kalkıyor vee ben tekrar yatırıp battaniyesini örtmem gerek nazlı ceylanımın bildiğin gibi felan değil çok nazlı bir kız çook yatırıp örtünce rahatlıyorum sonrası o saate kadar yatakta telefon keyfi yapıyorum zaten bey de o saatte yatıyor oturuyor

Ben iki yumurta kk peynir 3 kaşık yulaf ezmesi ceyrek öay bardağı kadar süt maydanoz tuz pulbiber katıyorum güzelce karıştırıyorum.
En yapışmaz tavamı alıp dıbine yumurta fırçası ile yağ sürüyorum ısınınca bu karışımı atıp kısık ateşte kızarana kadar bir tarafını kızardıktan sonra diğer tarafını

Anladım canım
Onun nazlı kafasını öperim benim bir tane Betty'm var bayılır öpülmeye eğer sabah kalkıp öpmezsem bas bas bağırır bunumun ucuna kadar gelip dürter beni öyle yapması da çok hoşuma gidiyor bazen bekliyorum yapsın diye

Canımm tebrikler şahanesin

Şuan kilonun verdiği mutluluk ile dans ediyorum müzikle iş yapıyorum arkadaşlar hepinizin gönlünden geçen rakamlar gelsin inşallah
Yaaaaa ne güzeeellll, mutluluğun daim olsun canımm

Mükemmel şu an beni de geçmişsin hemen seni rakip yazıyorum kendime

Sen kaçtın canımm

Sitare55 12yi beklemedim 10.30da tartildim. Cok susamıştim.
Sabah 5.30 'da 78.3
7.00'de ...78.1
1 Turk kahvesi fincanı detoks su + 1 türk kahvesi+9000 adim

10.30 ---77.8 ciktim
Tebrikler canımm

Tebrikler çok güzel vermişsin

Günaydın çiçek kadın
Canıımmmm

Süper bir eksi canım çok tebrik ederim
Teşekkürler canımm

Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum seni bu arada bugün 9 Kasım
Aaaaaa 9 Kasım yazmayı düşünüp 10 Kasım yazmışım

teşekkürler canımm

Afiyet olsun
Nasıl oldun canısı
Teşekkürler kaptanımmm çok daha iyiyim canımm sağol sorduğun için

Selam kızlar bol eksili bir gun olsun sabah bı girdim sayfaya giremiyorum engellenmissimmeğer e-postam dolduğu için çalışmıyor gorunuyormus .Başka hesapla hallettik Allahtan.Sabah tartıldım hemen paylasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…