- 9 Temmuz 2024
- 847
- 5.080
- 23
Tamam canım
Afiyet olsun
Oy oy afiyet olsun biraz ödem olur
Afiyet olsun canım protein eklesek güzel olur tabi fasulye etli değilse
Afiyet olsun az olmuş
Günaydııınnn kaptaniçemmm
ay hoşgelddiiinntamamdır
Canım tahmin ettiğim gibi ödem olmuş biraz suyu arttır bol bol wc halleder bu işi
Afiyet olsun ekmek hiç yok sabah yeseydin 1 dilim şöyle yumurtaya banmalık
Vuhuuu maşallah tebrik ederim canım
canım p.tesi başladığın için istersen girebilirsin takımlara
Günaydın yıldız ım güzelim
Canım tebrik ederim 70 li kilolarda haftada 500 gr gayet güzel bir eksi bence
Günaydın çiçek kadın
Süper bir eksi canım çok tebrik ederim
Günaydın canım
Bu hafta sağlık olsun diyoruz, toparlanıp haftaya güzel bir eksiyle geliyoruuuzz
Günaydın kızçemmm
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Tamam canım ekliyorum listeye
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım gayet güzel bir eksi
Günaydın tomrs cumm
Hoşbulduk kaptanımay hoşgelddiiinntamamdır
Hoşbulduk Canım bizimTekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim
Canım benim eline sağlık seni etiletliyoruz demi menü ve spora ben ayrılırken yoktu60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Hanımlaar bu haftanın menü takip listesi
Tabi ki tahmin edildiği üzere kazanan 44.505 puanlaSitare55 oluyor. +1 puanı takımına kazandırıyor. Kendi de bizden bir adet ETİ KARAM GURME kazanıyor. İstediğin çikolatayla değiştirebilirsin tabi Yeni haftada yeni yarışmacılar dahil oluyor bakalım neler olacak
İsminin yanınakoyduklarım her gün menü paylaşanlardır. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum Ayrıca koyduklarım da her gün spor yapıp paylaşanlar. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur).
Eki Görüntüle 3501115
Evet ablacım, unutursan da sıkıntı yok tek tek bakıyorum genelde kaçmıyor ama bazen kaçabiliyor gözümden. Etiketlersen daha iyi olurHoşbulduk kaptanım
Hoşbulduk Canım bizim
Canım benim eline sağlık seni etiletliyoruz demi menü ve spora ben ayrılırken yoktu
Anlamadım bu kadar azimle 100 gram gitmiş canım sıkıldı canım yaŞifa olsun canım inşallah yarın güzel sonuclar görürsün
Ahahah aslında o yoktu çayın yanına aldım bi avuç yiyeyim diyeYemekler 1 yemek kaşığı hatta tatli kasigi , leblebi 1 su bardagileblebiyi seviyorsan eyvallah , yok doymak icin yedinsen bu terste bir işlik var
Teşekkür ederim balım kaptanımTek öğün olduğu için bir şey diyemiyorum balım afiyet olsun
Ya yemek biraz yağlı olmuş ondan öyle oldu kaptaniçem, leblebiyi de bir avuç yerim diye aldım yanıma fazla kaçtı farkındayımAfiyet olsun canım taze fasulyeyi 6-7 yk yiyebilirsin neden bu kadar az yedin ve pilav da 3 yk olabilir veya 1 dilim tahıllı ekmek olabilir leblebi çok olmuş.
Geldim balım burdayım ama emeğimin karşılığını alamadım üzgünccük
Kaptancigim kaç kilo verdin ?Takip ettiğim bı diyetisyen duraklama yaşayınca akşam yemegini erkene çekmeyi ve kuruyemisleri kesmeyi oneriyordur .Kızlar biraz izin yapmak istiyorum diyetisyenime de ara verdim. Tabii ki almayacağım kilo onda kesinim dikkat edeceğim hatta vermeye çalışacağım elbette
haftada 1 tartılmak istiyorum ya da daha seyrek, şu an sanırım direnç kilomdayım asla motivasyonumu kaybetmedim sonuna kadar gideceğim sadece yavaşlamak istiyorum sanırım ya da bazen daha da sıkmak istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum kafa karışık yani
Tebrikler cnm her eksi candırHerkese selam
Geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 57.8
Bugün 57.7
Fark -100 gram şaka gibi
LenaG Boncuk2307 Denp
Kazanan takımı tebrik ediyorum60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Tabi ki tahmin edildiği üzere kazanan 44.505 puanlaSitare55 oluyor. +1 puanı takımına kazandırıyor. Kendi de bizden bir adet ETİ KARAM GURME kazanıyor. İstediğin çikolatayla değiştirebilirsin tabi Yeni haftada yeni yarışmacılar dahil oluyor bakalım neler olacak
İsminin yanınakoyduklarım her gün menü paylaşanlardır. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum Ayrıca koyduklarım da her gün spor yapıp paylaşanlar. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur).
Eki Görüntüle 3501115
Bu elalem hep aynı yaDikkat etmeye çalıştım olabilir mi acaba umarım öyledir ah birde çevremden o kadar baskı varki ben diyetteyim dediğim halde iyisin 3 çocuk dogurdun bu kilon iyi vermem gerek fazlam var dedikçe bunları duyuyorum
Teşekkür ederim canım benimCanımm tebrikler
Tebrikler canımm
İzin yapacağım canım ama buralarda olacağım tabiiki ve devam edeceğim tartımı azaltmayı düşünüyorum bir tekAaa neden canım takımlarda olmayacaksın
Ellerine sağlık canım60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3501115
Canım tamamen su tutması vücudun karbonhidrattan ötürü ödem kadınlarda problem yapacak birşey yok yağdan gitsin deAy bilemedim canim tüm hafta diyet yap 1 gün ye bu kadar artı ol. Çok can sıkıcı
Menülerin de güzeldi aslında canım ama olsun sabit olmak da iyidirGeçen hafta cumartesi :93.3 kg
Cumartesi :93.3 kg
Fark: 0
Beni de etiketlemeyi unutma canımcımHoşbulduk kaptanım
Hoşbulduk Canım bizim
Canım benim eline sağlık seni etiletliyoruz demi menü ve spora ben ayrılırken yoktu
Eksi eksidir canım tebrik ederimHerkese selam
Geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 57.8
Bugün 57.7
Fark -100 gram şaka gibi
LenaG Boncuk2307 Denp
38 falan verdim ama çok uzun bir süreçte al ver al ver gibi olduKaptancigim kaç kilo verdin ?Takip ettiğim bı diyetisyen duraklama yaşayınca akşam yemegini erkene çekmeyi ve kuruyemisleri kesmeyi oneriyordur .
Düzeltme yapıyorumGeçen hafta 73.900
bugün 74.00
Fark + 100 gr
İstediğim gibi ödem aramadım, reflü daha yeni düzgün gelmeye başladı
Üzgünüm kaptanım boncukum
Eki Görüntüle 3501100
LenaG Boncuk2307
Birileri birinciliklere doymuyorduSpor tablosunu paylaşsana
Ellerine sağlık kaptanım. Ne kadar teşekkür etsek az.60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3501115
Hay maşallahİzin yapacağım canım ama buralarda olacağım tabiiki ve devam edeceğim tartımı azaltmayı düşünüyorum bir tek
Ellerine sağlık canım
Canım tamamen su tutması vücudun karbonhidrattan ötürü ödem kadınlarda problem yapacak birşey yok yağdan gitsin de
Menülerin de güzeldi aslında canım ama olsun sabit olmak da iyidir
Beni de etiketlemeyi unutma canımcım
Eksi eksidir canım tebrik ederim
38 falan verdim ama çok uzun bir süreçte al ver al ver gibi oldu
Ellerine sağlık canımm60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3501115
Dukan suyu bana çok iyi geliyor. ödem mödem bırakmıyor deneseneGeçen hafta 73.900
bugün 74.00
Fark + 100 gr
İstediğim gibi ödem aramadım, reflü daha yeni düzgün gelmeye başladı
Üzgünüm kaptanım boncukum
Eki Görüntüle 3501100
LenaG Boncuk2307
Ellerine emeklerine sağlık canım60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Eki Görüntüle 3501115