Popüler Konu LenaG ile MasterFit

60kiloyum Ankee Azmet5255 B Beklenen2 bluegreeneyes bnnu Boncuk2307 Cakinin Gelini Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Denp D Diyettenvzgctm-olmuyo dolar milyoneri Efenin_Annesi Ellssa F Faunaaa Fitt_anne gezegenfeza G Goklerce Jasminium84 Jou LenaG Lotus1234 M Makaron23 malahit Mina45 Mthn83 nurovic P Pembepilates Sem2024 sibel_84 Sitare55 tomrs Tutku44 U urfaktefek yosunlupapatya
Hanımlaar bu haftanın menü takip listesi
Tabi ki tahmin edildiği üzere kazanan 44.505 puanla Sitare55 oluyor. +1 puanı takımına kazandırıyor. Kendi de bizden bir adet ETİ KARAM GURME kazanıyor. İstediğin çikolatayla değiştirebilirsin tabi Yeni haftada yeni yarışmacılar dahil oluyor bakalım neler olacak
İsminin yanına koyduklarım her gün menü paylaşanlardır. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum Ayrıca koyduklarım da her gün spor yapıp paylaşanlar. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur).

Ay bilemedim canim tüm hafta diyet yap 1 gün ye bu kadar artı ol. Çok can sıkıcı

ay hoşgelddiiinn tamamdır
Hoşbulduk kaptanım
Tekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim
Hoşbulduk Canım bizim
Canım benim eline sağlık seni etiletliyoruz demi menü ve spora ben ayrılırken yoktu

Hoşbulduk kaptanım

Hoşbulduk Canım bizim

Canım benim eline sağlık seni etiletliyoruz demi menü ve spora ben ayrılırken yoktu
Evet ablacım, unutursan da sıkıntı yok tek tek bakıyorum genelde kaçmıyor ama bazen kaçabiliyor gözümden. Etiketlersen daha iyi olur

Şifa olsun canım inşallah yarın güzel sonuclar görürsün
Anlamadım bu kadar azimle 100 gram gitmiş canım sıkıldı canım ya
Yemekler 1 yemek kaşığı hatta tatli kasigi , leblebi 1 su bardagi leblebiyi seviyorsan eyvallah , yok doymak icin yedinsen bu terste bir işlik var
Ahahah aslında o yoktu çayın yanına aldım bi avuç yiyeyim diye
Tek öğün olduğu için bir şey diyemiyorum balım afiyet olsun
Teşekkür ederim balım kaptanım
Afiyet olsun canım taze fasulyeyi 6-7 yk yiyebilirsin neden bu kadar az yedin ve pilav da 3 yk olabilir veya 1 dilim tahıllı ekmek olabilir leblebi çok olmuş.
Ya yemek biraz yağlı olmuş ondan öyle oldu kaptaniçem, leblebiyi de bir avuç yerim diye aldım yanıma fazla kaçtı farkındayım
Lotus1234 dolar milyoneri Azmet5255 neredesiniz canımlar iyi misiniz merak ettim
Geldim balım burdayım ama emeğimin karşılığını alamadım üzgünccük

Kaptancigim kaç kilo verdin ?Takip ettiğim bı diyetisyen duraklama yaşayınca akşam yemegini erkene çekmeyi ve kuruyemisleri kesmeyi oneriyordur .

Kazanan takımı tebrik ediyorum kilo veren vermek için mücadele eden bütün arkadaşlarıma da kocaman

Dikkat etmeye çalıştım olabilir mi acaba umarım öyledir ah birde çevremden o kadar baskı varki ben diyetteyim dediğim halde iyisin 3 çocuk dogurdun bu kilon iyi vermem gerek fazlam var dedikçe bunları duyuyorum
Bu elalem hep aynı ya yada zayifladikca süzülmüşun,yüzün solmuş kilo sana yakisiyordu derler

Aaa neden canım takımlarda olmayacaksın
İzin yapacağım canım ama buralarda olacağım tabiiki ve devam edeceğim tartımı azaltmayı düşünüyorum bir tek
Ellerine sağlık canım
Ay bilemedim canim tüm hafta diyet yap 1 gün ye bu kadar artı ol. Çok can sıkıcı
Canım tamamen su tutması vücudun karbonhidrattan ötürü ödem kadınlarda problem yapacak birşey yok yağdan gitsin de
Geçen hafta cumartesi :93.3 kg
Cumartesi :93.3 kg
Fark: 0
Menülerin de güzeldi aslında canım ama olsun sabit olmak da iyidir
Hoşbulduk kaptanım

Hoşbulduk Canım bizim

Beni de etiketlemeyi unutma canımcım
Herkese selam
Geç kaldım kusura bakmayın
Geçen hafta 57.8
Bugün 57.7
Fark -100 gram şaka gibi
LenaG Boncuk2307 Denp
Eksi eksidir canım tebrik ederim
Kaptancigim kaç kilo verdin ?Takip ettiğim bı diyetisyen duraklama yaşayınca akşam yemegini erkene çekmeyi ve kuruyemisleri kesmeyi oneriyordur .
38 falan verdim ama çok uzun bir süreçte al ver al ver gibi oldu

Ellerine sağlık kaptanım. Ne kadar teşekkür etsek az.

Hay maşallah Bence de biraz ara vermeyi hak etmişsin .Daha yavaş stressiz ilerleyip hedefe ulaşırsın inşaallah

Ellerine sağlık canımm

Ellerine emeklerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…