Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Anladım canım :KK200:
Onun nazlı kafasını öperim :KK60:benim bir tane Betty'm var bayılır öpülmeye eğer sabah kalkıp öpmezsem bas bas bağırır bunumun ucuna kadar gelip dürter beni :-) öyle yapması da çok hoşuma gidiyor bazen bekliyorum yapsın diye
Ayyy bu çoçuklar inanılmaz muhteşem yerim onu been bende öpüyorum sıkı sıkıda sarılıyorum :KK74:
Betty ye ve diğer pıtırcıklara

2.11 cumartesi 83.8
9.11 cumartesi 83.7
-100gr
%0.12

uykusuz hastalıklı bir hafta oldu kusuruma bakmayın iyi bir eksi olmadı dostlar 🍃
LenaG LenaG ❤️
Mthn83 Mthn83 ❤️
1000048668.jpg

Sağol kaptanım🥰bu haftada eşim yok düzenli menü veremem🫣sorun olmayacaksa katılırım. Ama düzen bozulacaksa bu haftada hazırlıkta kalayım
Tamam canım hazırlıkta devam o zaman bu hafta :KK200:
Selam kızlar 😍sabah tartıldım sonra kahvaltı yapıp yola çıktık
Geçen hafta:72.9
Bugün:72.2
Fark:- 700 Gr
Yüzde : 0.96 Boncuk2307 Boncuk2307 @LenaGEki Görüntüle 3501082
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :KK200:
Eki Görüntüle 3501081 sali günü 80.4
Bugün 79😎
Yarışmalara katılmak istiyorum kaptanım LenaG LenaG
Çook tebrik ediyorum canım süper bir eksi gelmiiişşş :KK200:Tamam canım ekliyorum listeye

Afiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu :KK200:

Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.

Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee:KK60:

Hey maşallah tebrik ederim canım :nazar:

Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım :nazar::KK200:

Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki :KK200:

Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma :KK60: 3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ? :KK200:

Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim :KK200:

Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen :KK200:
Aslında öylede deneiyorum yinede öğle sonrası çok yiyebiliyorum anlamadım sitresliyim galiba bugünlerde kendini gereksizce yemede buluyorm dikkat etmeye çalışıyorum derken, bir düzen saglayamadim

Olsun yahu yarım kilo gitmiş kim dediydi bana 2 paket margarin vermişsin 👏🏻👏🏻

Mükemmel şu an beni de geçmişsin hemen seni rakip yazıyorum kendime 😂😂

2 kilo muaaaaa?!!! Müko*2 🧿🧿🧿

Bir de alıntılayanadım yosunlupapatya yosunlupapatya sen de mükemmelsin canım tebrik ediyorum 💙
:KK60: :KK68:
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Mthn83 Mthn83 @Ankee

Geçen hafta : 78.6
Bugun : 77.8
Fark : - 0.8 kg

% -1.017
Tebrikler çiçeğim:KK68:
Selamlar kilo bildirimi
yarım sevinçliyim 65 den 67 ye çıkış sonra 66 ya düşüş
Geçen hafta: 67.7
Bu gün: 66.8 (birbardak kahve içtim daldım :KK43: )
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.33
LenaG LenaG
Beklemede miyim hala :KK43:
Eki Görüntüle 3501036
Tebrikler canım🌸
Çok iyi vermişsin
Teşekkürler 🌸
İnanılmaz harikasın 😍
:KK68::KK60:
Tebrikler canım ne yaptın böyle 2 kilo vermek için 👍👏👏
İlk haftam tatlım ödem vs gitti sanırım kuzum 🌸Birazda dikkat ettim tabi💕 teşekkürler canım :KK60::KK68:
Tekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim 🌸

Ne desem bilemedim ama verirsin sen üzme kendini 🫶

Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize de 😂 maşallah sana 🧿

Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederim ❤️

Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum seni 🧿 bu arada bugün 9 Kasım 😂😂

500 gram bir şey değil hemen verirsin ❤️

Hay maşallah benim ankee me, gurur duyuyorum seninle kıız 🫶

Aslında hafta içinde fazla yemedin sen neden böyle oldu ki acaba, takımlara girince gider hepsi sen azimlisin ❤️

Eski kilonu hatırlamıyorum ama yine de tebrik ederim 😂🫶

Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsan ❤️

Kaptanım ödem mi var acaba 🙏

Ayy Hoşgeldin ablacım 🥰

Hay maşallah ya biz bu kilolarda veremiyoruz uçup gidecen hala br kilo bir kilo gidiyor maşallah diyem de nazar etmeyem 🧿🧿

Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böylee 🧿🧿 kıskandım azcıık 🤭 aşırı güzel eksi tebrik ediyorum 🫶

Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorum ❤️

Azmettin yine düştün 77 lere 😂😂 tebrik ediyorum 🥰

Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabi ❤️❤️

Çok da değil be abla Sitare55 Sitare55 dediydi bana pırtlssan gidecek diye o hesap 😂😂

Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşke ❤️

İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burda 🤩 sabit olmak da güzel ablacım 🥰 artı gelmemiş ya 😂
:KK60::KK68:
Afiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu :KK200:

Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.

Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee:KK60:

Hey maşallah tebrik ederim canım :nazar:

Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım :nazar::KK200:

Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki :KK200:

Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma :KK60: 3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ? :KK200:

Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim :KK200:

Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen :KK200:
Teşekkürler güzeller güzelim 🌸😘
Kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Metabolizması süper biri benim yaptıklarımı yapsaydı 2 kilo verirdi :KK43:

Geçen hafta 72.2
Salı 71.8
Bugün 71.2
Fark - 1000 gr
Eki Görüntüle 3501079
🧿🧿🧿🧿tebrikler kuşum 💕💕💕
Canımm tebrikler şahanesin 🥳🥰

Yaaaaa ne güzeeellll, mutluluğun daim olsun canımm ❤️🌸🥰

😄😅

Sen kaçtın canımm

Tebrikler canımm 🥳😍

Tebrikler çok güzel vermişsin 🫶🏻☺️

Canıımmmm ❤️😍

Teşekkürler canımm 😍🥰

Aaaaaa 9 Kasım yazmayı düşünüp 10 Kasım yazmışım 😂😅😅

teşekkürler canımm 🥰❤️

Teşekkürler kaptanımmm 🥰 çok daha iyiyim canımm sağol sorduğun için 🥰🫶🏻
Teşekkürler tatlım 😘💕
Selam kızlar 😍sabah tartıldım sonra kahvaltı yapıp yola çıktık
Geçen hafta:72.9
Bugün:72.2
Fark:- 700 Gr
Yüzde : 0.96 Boncuk2307 Boncuk2307 @LenaGEki Görüntüle 3501082
Tebrikler canım 💕😘
Eki Görüntüle 3501081 sali günü 80.4
Bugün 79😎
Yarışmalara katılmak istiyorum kaptanım LenaG LenaG
Tebrikler canım 💕😘

Ben iki yumurta kk peynir 3 kaşık yulaf ezmesi ceyrek öay bardağı kadar süt maydanoz tuz pulbiber katıyorum güzelce karıştırıyorum.
En yapışmaz tavamı alıp dıbine yumurta fırçası ile yağ sürüyorum ısınınca bu karışımı atıp kısık ateşte kızarana kadar bir tarafını kızardıktan sonra diğer tarafını 😋😋😋😋
Arada buna baska sebze ekleyip tavaya kaşık ile dökmeyi dene o da guzel olur😋

Çok da güzeldi menüler ama az bir artı gelmiş, dünkü yürüyüş ödem yapmış olabilir 🫶
Dikkat etmeye çalıştım olabilir mi acaba umarım öyledir ah birde çevremden o kadar baskı varki ben diyetteyim dediğim halde iyisin 3 çocuk dogurdun bu kilon iyi vermem gerek fazlam var dedikçe bunları duyuyorum

X