Tebrikler cnm çok güzel bir eksi
Hay maşallah çiçeğim
Çok güzel eksi tebrik ediyorum
Çok çok teşekkür ederim kızlarCanımm tebrikler
Tebrikler canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler cnm çok güzel bir eksi
Hay maşallah çiçeğim
Çok güzel eksi tebrik ediyorum
Çok çok teşekkür ederim kızlarCanımm tebrikler
Tebrikler canımm
Ayyy bu çoçuklar inanılmaz muhteşem yerim onu been bende öpüyorum sıkı sıkıda sarılıyorumAnladım canım
Onun nazlı kafasını öperim benim bir tane Betty'm var bayılır öpülmeye eğer sabah kalkıp öpmezsem bas bas bağırır bunumun ucuna kadar gelip dürter beni öyle yapması da çok hoşuma gidiyor bazen bekliyorum yapsın diye
Tamam canım hazırlıkta devam o zaman bu haftaSağol kaptanımbu haftada eşim yok düzenli menü verememsorun olmayacaksa katılırım. Ama düzen bozulacaksa bu haftada hazırlıkta kalayım
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmişSelam kızlar sabah tartıldım sonra kahvaltı yapıp yola çıktık
Geçen hafta:72.9
Bugün:72.2
Fark:- 700 Gr
Yüzde : 0.96 Boncuk2307 @LenaGEki Görüntüle 3501082
Çook tebrik ediyorum canım süper bir eksi gelmiiişşş Tamam canım ekliyorum listeye
Günaydın canım zorlu bir haftadan yine de eksi gelmiş tebrik ederim2.11 cumartesi 83.8
9.11 cumartesi 83.7
-100gr
%0.12
uykusuz hastalıklı bir hafta oldu kusuruma bakmayın iyi bir eksi olmadı dostlar
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3501087
Aslında öylede deneiyorum yinede öğle sonrası çok yiyebiliyorum anlamadım sitresliyim galiba bugünlerde kendini gereksizce yemede buluyorm dikkat etmeye çalışıyorum derken, bir düzen saglayamadimAfiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu
Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.
Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee
Hey maşallah tebrik ederim canım
Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım
Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki
Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma 3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ?
Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim
Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen
anlayışınız için tesekkür ederim canımGünaydın canım zorlu bir haftadan yine de eksi gelmiş tebrik ederim
Çok da güzeldi menüler ama az bir artı gelmiş, dünkü yürüyüş ödem yapmış olabilir
Harika gidiyorsunKilo bildirimimi yapayım
LenaG Mthn83 Boncuk2307 sibel_84
Metabolizması süper biri benim yaptıklarımı yapsaydı 2 kilo verirdi
Geçen hafta 72.2
Salı 71.8
Bugün 71.2
Fark - 1000 gr
Eki Görüntüle 3501079
Harika bence. Tüm zorluklara rağmen eksi gördün öyle düşün2.11 cumartesi 83.8
9.11 cumartesi 83.7
-100gr
%0.12
uykusuz hastalıklı bir hafta oldu kusuruma bakmayın iyi bir eksi olmadı dostlar
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3501087
Olsun yahu yarım kilo gitmiş kim dediydi bana 2 paket margarin vermişsin
Mükemmel şu an beni de geçmişsin hemen seni rakip yazıyorum kendime
2 kilo muaaaaa?!!! Müko*2
Bir de alıntılayanadım yosunlupapatya sen de mükemmelsin canım tebrik ediyorum
Tebrikler çiçeğim
Tebrikler canımSelamlar kilo bildirimi
yarım sevinçliyim 65 den 67 ye çıkış sonra 66 ya düşüş
Geçen hafta: 67.7
Bu gün: 66.8 (birbardak kahve içtim daldım )
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.33
LenaG
Beklemede miyim hala
Eki Görüntüle 3501036
TeşekkürlerÇok iyi vermişsin
İnanılmaz harikasın
İlk haftam tatlım ödem vs gitti sanırım kuzum Birazda dikkat ettim tabi teşekkürler canımTebrikler canım ne yaptın böyle 2 kilo vermek için
Tekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim
Ne desem bilemedim ama verirsin sen üzme kendini
Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize de maşallah sana
Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederim
Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum seni bu arada bugün 9 Kasım
500 gram bir şey değil hemen verirsin
Hay maşallah benim ankee me, gurur duyuyorum seninle kıız
Aslında hafta içinde fazla yemedin sen neden böyle oldu ki acaba, takımlara girince gider hepsi sen azimlisin
Eski kilonu hatırlamıyorum ama yine de tebrik ederim
Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsan
Kaptanım ödem mi var acaba
Ayy Hoşgeldin ablacım
Hay maşallah ya biz bu kilolarda veremiyoruz uçup gidecen hala br kilo bir kilo gidiyor maşallah diyem de nazar etmeyem
Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böylee kıskandım azcıık aşırı güzel eksi tebrik ediyorum
Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorum
Azmettin yine düştün 77 lere tebrik ediyorum
Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabi
Çok da değil be abla Sitare55 dediydi bana pırtlssan gidecek diye o hesap
Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşke
İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burda sabit olmak da güzel ablacım artı gelmemiş ya
Teşekkürler güzeller güzelimAfiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu
Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.
Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee
Hey maşallah tebrik ederim canım
Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım
Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş
Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki
Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma 3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ?
Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim
Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen
tebrikler kuşumKilo bildirimimi yapayım
LenaG Mthn83 Boncuk2307 sibel_84
Metabolizması süper biri benim yaptıklarımı yapsaydı 2 kilo verirdi
Geçen hafta 72.2
Salı 71.8
Bugün 71.2
Fark - 1000 gr
Eki Görüntüle 3501079
Teşekkürler tatlımCanımm tebrikler şahanesin
Yaaaaa ne güzeeellll, mutluluğun daim olsun canımm
Sen kaçtın canımm
Tebrikler canımm
Tebrikler çok güzel vermişsin
Canıımmmm
Teşekkürler canımm
Aaaaaa 9 Kasım yazmayı düşünüp 10 Kasım yazmışım
teşekkürler canımm
Teşekkürler kaptanımmm çok daha iyiyim canımm sağol sorduğun için
Tebrikler canımSelam kızlar sabah tartıldım sonra kahvaltı yapıp yola çıktık
Geçen hafta:72.9
Bugün:72.2
Fark:- 700 Gr
Yüzde : 0.96 Boncuk2307 @LenaGEki Görüntüle 3501082
Tebrikler canım
Arada buna baska sebze ekleyip tavaya kaşık ile dökmeyi dene o da guzel olurBen iki yumurta kk peynir 3 kaşık yulaf ezmesi ceyrek öay bardağı kadar süt maydanoz tuz pulbiber katıyorum güzelce karıştırıyorum.
En yapışmaz tavamı alıp dıbine yumurta fırçası ile yağ sürüyorum ısınınca bu karışımı atıp kısık ateşte kızarana kadar bir tarafını kızardıktan sonra diğer tarafını
Üzülme yaww el ele girelim daha eğlenceli olurKilo bildirimi
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 70.0
Fark+300
Oran %-0.430
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3501094
Dikkat etmeye çalıştım olabilir mi acaba umarım öyledir ah birde çevremden o kadar baskı varki ben diyetteyim dediğim halde iyisin 3 çocuk dogurdun bu kilon iyi vermem gerek fazlam var dedikçe bunları duyuyorumÇok da güzeldi menüler ama az bir artı gelmiş, dünkü yürüyüş ödem yapmış olabilir
afiyet olsun bebeğimmmKendimi yulaf lapası ile ödüllendirdim
Çok açım içinin malezemesi biraz bol
Eki Görüntüle 3501095
Efenin_Annesi Jou yosunlupapatya Boncuk2307 LenaG gezegenfeza sibel_84 Cicekbocekkaktus