- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.828
- 34
Yulaf lapası bana o lezzeti verdi sağol ciniimmm ben almayayımEki Görüntüle 3501098
Kilo verenleri azck sabote edeyimcanı çekene verebilirim çıkın çıkın gelin ben yemeyecem
Senin de artılar dan gitmiş kaptanımEvaatt gelelim sonuca
Geçen c.tesi 85.80
Bugün 86.50 (salı gelen artıları biraz verebilmişim)
Fark + 0.700
Boncuk2307
Ben 1 ay kadar takımlarda olmayacağım kızlar ama buradayım tabii kii
Canımın içi ya 100 gr neydir ki olur mu öyle şey sen bütün hafta düzenli menü paylaştın spor yaptın boş günün yok. Yerim seni üzülme senGeçen hafta 73.900
bugün 74.00
Fark + 100 gr
İstediğim gibi ödem aramadım, reflü daha yeni düzgün gelmeye başladı
Üzgünüm kaptanım boncukum
Eki Görüntüle 3501100
LenaG Boncuk2307
Hep iyi kal kuzucum. Aynı temennilerleÇok şükür ablacım iyiyimuğraşıyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın
Spor tablosunu paylaşsanaCanımın içi ya 100 gr neydir ki olur mu öyle şey sen bütün hafta düzenli menü paylaştın spor yaptın boş günün yok. Yerim seni üzülme sen
Az merak etSpor tablosunu paylaşsana
Çok güzel
Cocukalrdan kalanları kasıklarım canm tadımlıkKız sütlaç varsa ye emziriyorsun bir de bir tarafın falan şişer. Bugün ye bir kaseden bir şey olmaz ama sadece sütlaç mesela Ara Öğün gibi. Daha fazla abartmadan. Benim bir kere öyle göğsüm şişmişti canım çeken şeyi yiyemedim diye. Ye yani sonra daha fazla tatlı atağı yaşarsın. Bir kase yemesen de iki üç kaşık ye nefsini köreltsin
Ayy vallahi yapamadım ama tartı yüzümü güldürdü şükür atacağım şimdi saat 12 den beri bekliyorum tartılmaya
Afiyet bal şeker olsun canmYulaf lapası bana o lezzeti verdi sağol ciniimmm ben almayayım
Misafir olma ve misafir kabul etme günlerini haftada bir ve tartı günlerini planlayarak yap kuzucum. Bunlara rağmen yine de çok kilo almaman gerçekten mucize . Kilonu kuruyorsun sonuçta .
nedenki
Üzülme canım fazla artık yok haftaya eksiye dönersin
Ohh afiyet eksi olsun kankama
Neden yoksun takımlarda kaptanım kötü birşey yok inşallah
Kızlar biraz izin yapmak istiyorum diyetisyenime de ara verdim. Tabii ki almayacağım kilo onda kesinim dikkat edeceğim hatta vermeye çalışacağım elbetteNeden kaptanım özel feğilse
Yok yoook ödül geliyooorrrHahaha hiç öule düşünmemiştim
Akşam zaten eltimde olacam canım yemek orada olacak menüsünğ bilemiyorumödül orası olsun yani
Tebrik ediyorum canım salı gelen artılarla baya gitmişKaptanım o kadar sevindim ki salıdan gelen +750 yi vermişim üstüne biraz daha gitmiş (salıya göre 1.2 kilo gitmiş)
02 Kasım cumartesi :67.20
09 KASIM cumartesi : 66.75
Fark - 450 gr
LenaG
Hazırlığa geçecektim, salıda moralim çok bozulmuştu ama bugün geçmeyeceğim aynen devam kaptanım
Anamm 100 gr için mi üzüldün gayet iyi gidiyorsun benceGeçen hafta 73.900
bugün 74.00
Fark + 100 gr
İstediğim gibi ödem aramadım, reflü daha yeni düzgün gelmeye başladı
Üzgünüm kaptanım boncukum
Eki Görüntüle 3501100
LenaG Boncuk2307
İzinli olacağım canım ama sadece listeden izinli yoksa buradayım yaniSenin de artılar dan gitmiş kaptanımhazırlıkta mı olacaksın yoksa izinli mi
anladım kuzumm olsunn burdasın sonuctaaaKızlar biraz izin yapmak istiyorum diyetisyenime de ara verdim. Tabii ki almayacağım kilo onda kesinim dikkat edeceğim hatta vermeye çalışacağım elbette
haftada 1 tartılmak istiyorum ya da daha seyrek, şu an sanırım direnç kilomdayım asla motivasyonumu kaybetmedim sonuna kadar gideceğim sadece yavaşlamak istiyorum sanırım ya da bazen daha da sıkmak istiyorum anlatabildim mi bilmiyorum kafa karışık yani
Gel o guzel menülerini yaz tabiTebrik ediyorum canım salı gelen artılarla baya gitmiş
Anamm 100 gr için mi üzüldün gayet iyi gidiyorsun bence
İzinli olacağım canım ama sadece listeden izinli yoksa buradayım yani
Teşekkür ederim ablacımÇok güzel
Aaa neden canım takımlarda olmayacaksınEvaatt gelelim sonuca
Geçen c.tesi 85.80
Bugün 86.50 (salı gelen artıları biraz verebilmişim)
Fark + 0.700
Boncuk2307
Ben 1 ay kadar takımlarda olmayacağım kızlar ama buradayım tabii kii