Tekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğimKaptanım iznin olursa hazırlığa katılmak istiyorum yoksa 80.lere yelken açtım gidiyorum dur demenin zamanı geldi
LenaG
Eki Görüntüle 3500976
Ne desem bilemedim ama verirsin sen üzme kendini
Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize deTartı bildirimi
Önceki kilo:79.4
Güncel kilo :76.2
Fark: 3.2
Ödemden şişmişim
Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederimGeçen cumartesi 72.85
Bugün üzülerek yazıyorum 72.35
Fark -500 gram
Saliya göre almışım cumartesiye gör vermişim.
Ya yerimi yadırgadım uyuyamadım ondandır ödem
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307
Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum seniBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 63,80
Bugün: 62,30
Fark: -1,5
Yüzde: 2,35
Mthn83 LenaG
Eki Görüntüle 3500991
500 gram bir şey değil hemen verirsin
Hay maşallah benim ankee me, gurur duyuyorum seninle kıız
Aslında hafta içinde fazla yemedin sen neden böyle oldu ki acaba, takımlara girince gider hepsi sen azimlisin
Eski kilonu hatırlamıyorum ama yine de tebrik ederim
Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsanGecen cumartesi 57,05
Buhafta 56.500
Fark - 550
Oran 0,964 cıktı dogrumu bilemedim
Gece hiç uyumadım cok uykusuzum ama cok güzel basen gobek ve karın ıncelmem olmus
LenaG
Boncuk2307
Kaptanım ödem mi var acaba
Ayy Hoşgeldin ablacım
Hay maşallah ya biz bu kilolarda veremiyoruz uçup gidecen hala br kilo bir kilo gidiyor maşallah diyem de nazar etmeyem
Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böyleeGeçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Mthn83 LenaG Boncuk2307 kızlar Salı ya kadar yatılı misafirim var rica etsem bu hafta beni hazırlığa alabilir misiniz?
Eki Görüntüle 3501023
Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorumGünaydın kızlar tartı günü bugün , biraz utandım ama bu hafta dişlerimden dolayı spor ve diyete devam edemedim, zaten tartıya da yansıdı, diğer hafta inşallah telafi edeceğim
2 kasımda 82.5
Bu hafta 82.1
Fark: 400 gram
LenaG
Eki Görüntüle 3501034
Azmettin yine düştün 77 lere
Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabiSelamlar kilo bildirimi
yarım sevinçliyim 65 den 67 ye çıkış sonra 66 ya düşüş
Geçen hafta: 67.7
Bu gün: 66.8 (birbardak kahve içtim daldım)
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.33
LenaG
Beklemede miyim hala
Eki Görüntüle 3501036
Çok da değil be ablaLenaG Mthn83 Boncuk2307
Çok modum düştü vee cumartesi tartısında bir ilk gece her zaman ki gibi 2 de yattım wc. de gidemedim yada 30 kilodan sonra duraksadı bilmiyorum şimdi tekrar tartılmak için çok bekleyemedimde hapımı içicem haftaya düşmesini temenni ediyorum
Geçen cumartesi 79.7
Bugün 79.8
Fark +100
Resmen açım aç duruyorumbugün eşimin doğum günüsü çook yicem yarın tekrar bismillah
Kızçeler 2cumartesidir böyle yani ilk kez noldu duraksadımııı
Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşkeGünaydın kızlar
SabitimMoralim bozuldu ya Çok üzgünüm
Geçen cts:54
Bugün:54
Fark: 0
LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3501047
İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burdaHayırlı günler
Sabitim kızlar.
Bu hafta sabit gittim.
Sabit çıkmamda sizin sayenizde. Kim bilir kaç kilo olmuştum burda olmasaydım.
Buranın verdiği sorumluluk
LenaG Boncuk2307
-100 candıraayyyy 500 gram almıştım haliyle oğlumun çok huysuzdu bendebkendimce iyi değildim abandım herşeye çarşamba perşembe cuma arası leslie ve ip atlamayla kurtardım nesekii
cumartesi; 71.2
bugün 71.1
fark; -100
Eki Görüntüle 3501063
Efenin_Annesi Mthn83 LenaG Elhan
Neyini eksik kattın acabaKızlar yulaflı omlet yaptım, sütle ıslattım yulafı. Hepsini döktüm bu nedir dedim iğrençti tadı
Teşekkür ederimTekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim
Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize demaşallah sana
Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederim
Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum senibu arada bugün 9 Kasım
Aslında hafta içinde fazla yemedin sen neden böyle oldu ki acaba, takımlara girince gider hepsi sen azimlisin
Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsan
Ayy Hoşgeldin ablacım
Hay maşallah ya biz bu kilolarda veremiyoruz uçup gidecen hala br kilo bir kilo gidiyor maşallah diyem de nazar etmeyem
Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böyleekıskandım azcıık aşırı güzel eksi tebrik ediyorum
Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorum
Azmettin yine düştün 77 leretebrik ediyorum
Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabi
Çok da değil be ablaSitare55 dediydi bana pırtlssan gidecek diye o hesap
Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşke
İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burdasabit olmak da güzel ablacım artı gelmemiş ya
Kabaklı omlet harika oluyor amaNeyini eksik kattın acabakabaklı falan yapmıştım ben gayet güzeldi
Baharat , biraz da sebzeyle tadı fena olmuyor aslında. Tereyağında yeşil biber, domates arzu edersen halka şeklinde kuru soğan kavur. Yumurta ile cirptigin iki, üç kaşık yulafi üzerine dök sonra istedigin baharatlari ekle ters yüz et. Çok lezzetli oluyor. Bu tarifiKızlar yulaflı omlet yaptım, sütle ıslattım yulafı. Hepsini döktüm bu nedir dedim iğrençti tadı
Gaz verme gaz vermeeeTek kelime ile ha ri ka sin bebek
Afiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.Ben dünkü menümu yazayım
Sabah öğleye doğru
3 sıkım kadar çiğ köfte okula yoğurdum sadece tadına bakmak için yemisimdir biraz da fazla yoğurdum
Öğle sonrası komşum kahveye çağırdı
5 e yakın Dut kurusu sade kahve
İkindi evim misafir aldım ve çiğ kofteden yemedim bile dedim çok yedim yigurdugumda neyse bir kuru erik bir ceviz yedim
Akşam
İki lokmalik ekmk, küçük tabak et kavurma
Akşamına yürüyüş yaptım
9 bin adım
LenaG Boncuk2307
Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.
Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee
Hey maşallah tebrik ederim canım
Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canımGeçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Mthn83 LenaG Boncuk2307 kızlar Salı ya kadar yatılı misafirim var rica etsem bu hafta beni hazırlığa alabilir misiniz?
Eki Görüntüle 3501023
Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederimGünaydın kızlar tartı günü bugün , biraz utandım ama bu hafta dişlerimden dolayı spor ve diyete devam edemedim, zaten tartıya da yansıdı, diğer hafta inşallah telafi edeceğim
2 kasımda 82.5
Bu hafta 82.1
Fark: 400 gram
LenaG
Eki Görüntüle 3501034
Tebrik ederim canım güzel eksi gelmişSitare55 12yi beklemedim 10.30da tartildim. Cok susamıştim.
Sabah 5.30 'da 78.3
7.00'de ...78.1
1 Turk kahvesi fincanı detoks su + 1 türk kahvesi+9000 adim
10.30 ---77.8 ciktim
Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii kiSelamlar kilo bildirimi
yarım sevinçliyim 65 den 67 ye çıkış sonra 66 ya düşüş
Geçen hafta: 67.7
Bu gün: 66.8 (birbardak kahve içtim daldım)
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.33
LenaG
Beklemede miyim hala
Eki Görüntüle 3501036
Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozmaLenaG Mthn83 Boncuk2307
Çok modum düştü vee cumartesi tartısında bir ilk gece her zaman ki gibi 2 de yattım wc. de gidemedim yada 30 kilodan sonra duraksadı bilmiyorum şimdi tekrar tartılmak için çok bekleyemedimde hapımı içicem haftaya düşmesini temenni ediyorum
Geçen cumartesi 79.7
Bugün 79.8
Fark +100
Resmen açım aç duruyorumbugün eşimin doğum günüsü çook yicem yarın tekrar bismillah
Kızçeler 2cumartesidir böyle yani ilk kez noldu duraksadımııı
Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelimGünaydın kızlar
SabitimMoralim bozuldu ya Çok üzgünüm
Geçen cts:54
Bugün:54
Fark: 0
LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3501047
Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazenHayırlı günler
Sabitim kızlar.
Bu hafta sabit gittim.
Sabit çıkmamda sizin sayenizde. Kim bilir kaç kilo olmuştum burda olmasaydım.
Buranın verdiği sorumluluk
LenaG Boncuk2307
Eminim çok yakışmıştır, güle güle kullan canımYeşil aldım kızlar teşekkür ederim tek renk tabi
Tebrik ederim canımaayyyy 500 gram almıştım haliyle oğlumun çok huysuzdu bendebkendimce iyi değildim abandım herşeye çarşamba perşembe cuma arası leslie ve ip atlamayla kurtardım nesekii
cumartesi; 71.2
bugün 71.1
fark; -100
Eki Görüntüle 3501063
Efenin_Annesi Mthn83 LenaG Elhan
Yulaf kalindir, sütü fazladir, tuzu azdir vs. Bimde ince çekilmiş yulaf ezmesi vardi o daha iyi olabilir. Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum dukan krebi şeklinde yapiyorum memnunum .Kızlar yulaflı omlet yaptım, sütle ıslattım yulafı. Hepsini döktüm bu nedir dedim iğrençti tadı
Çok şükür ablacım iyiyimHoş bulduk bitanem. İki üç gün oluyor geleli. İyiyim çok şükür sen de iyi misin
Yulaflı az yagda kavurup baharatlı yumurtayı üzerine dokeceksın arasınada kaşar peyniri nefis oluyorKızlar yulaflı omlet yaptım, sütle ıslattım yulafı. Hepsini döktüm bu nedir dedim iğrençti tadı
Tebrik ederim canım
Alıntı yapmistim,eski kilolarimi ekleyip. Dur bi daha yapayım.Tekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim
Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize demaşallah sana
Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederim
Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum senibu arada bugün 9 Kasım
Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsan
Ayy Hoşgeldin ablacım
Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böyleekıskandım azcıık aşırı güzel eksi tebrik ediyorum
Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorum
Azmettin yine düştün 77 leretebrik ediyorum
Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabi
Çok da değil be ablaSitare55 dediydi bana pırtlssan gidecek diye o hesap
Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşke
İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burdasabit olmak da güzel ablacım artı gelmemiş ya
Tebrik ederim ablacım
Kızlar maalesef artıdayım. Üzgün ve çok mahcubum
Tarti karanlik cikmis. Disarda ustumu cikarip wcde zorla cektim.Evden aniden cikmak zorunda kalinca, tartimi cantamda tasimistim. 14:04 de çekmisim.
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Eki Görüntüle 3498066
Eki Görüntüle 3498064