Canım ben müdür yetkliyim cuma günü anma yapacazKız dur cuma beraber oynayalım.
Sizde 10 Kasım nasıl ayarlandı?
Nereye gidiyon yememiş miyidin dahaAlayım yanıma bademimi o zaman.
Akşamı yine unutmuşsunMenümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Mthn83 sibel_84
Kahvaltı 09.00 : yulaflı omlet
(2 yum 35 gr peynir maydanoz
çok az süt 3 y k yulaf)
7 zeytin 1 ceviz
Roka tere domates salatalık
Ara 10. 30: 8 badem çay
Ara 13.00: Sade dibek kahvesi yanında minik kare çikolata
Öğle 15.00 : 1 kase çorba
Minik tabak mantar kavurma
2 kasık yoğurt
Salata
Ara 19.00: türk kahvesi
1 yemek k çiğ kabak çekirdeği içi
2 hurma
3 litre su
500 ml detoks suyu
Spor
20 dakika tempolu yürüyüş
20 dakika bölgesel(ağırlıklı kalça bacak)
2000 ip atlama
25 dakika hit kardiyo
4000 ekstra adım
Bizde cuma yapacağız da. Yazı gelmiş pazar günü yaoilacak diye sankiCanım ben müdür yetkliyim cuma günü anma yapacaz
Son ara öğünü yapmadımNereye gidiyon yememiş miyidin daha
Seni de ona sorsamÇok kilo hocam. Hep kaçak gezdi durdu ... Şikayet eden ogrenciler gibi ispiyonlayayim.
Üzülme tek derdimiz kilo olsun.74.8 en son
Ben hemen cevap vereyim . Ondan daha az kilodayımSeni de ona sorsam
Üzülme tek derdimiz kilo olsun.Cuma günü ben de yüzleseyim. En son 75' leri görmüştüm saldım çayıra hesabı olmuş bizimki
Benim de ilk defa ömrümde bu oluyor .Bence iyi bir gelisme. Hatta haftasonu niye sagliksiz yiyecekmisim alternatifi varsa onu yerim diye geliyor aklimaYa ben hafta sonu ye hafta içi dengeleye baya alışmışım iyi mi. Resmen gün sayıyorum c.tesi gelsin de şunu şunu yiyim diye. Sanırım benim kilo 50 de sabitlendi gizlar
Detoks suyuna devaö ediyor musun çiçeğimLenaG Mthn83 Boncuk2307
Çarşamba
Sabah 9.00
1 incir
2 ceviz
1 cay kasigi kaymak
Oglen 12
Nar eksili sarimsakli balik
Salata
Kahve
10 g cikolata
14.30
1 çb meyveli Kefir+2 yk keten tohumu
18:00 Kasarli domates corbasi
6yk peynirli yumurtali Ispanak kavurmasi
2 yk Yogurt
11 kabuklu fistik
1 haylayf
Spor: 9200 adım
Sorma ya sanki bir şeyler eksikmiş gibi akşam yemek olmayıncaAkşamı yine unutmuşsun
Bizde cuma yapacağız da. Yazı gelmiş pazar günü yaoilacak diye sanki
Son ara öğünü yapmadım
Benim menüler destan gibi sürerken seninki neden üç satıra sığıyorSabah marula sarılmış 1 yumurta yeşillik 1 tost tam buğdaylı
Öğlen 3 köfte yarım kase çorba 1 YK irmik helvası
Akşam 1 kase tavuk çorbası 3 YK pilav 3 YK et sote 1 ince dilim kavun
Ay kız inşallah ne güzel dedin motive oldum hemencecik. Ben eleme yapmadan yemeceBenim de ilk defa ömrümde bu oluyor .Bence iyi bir gelisme. Hatta haftasonu niye sagliksiz yiyecekmisim alternatifi varsa onu yerim diye geliyor aklimagecen cumartesi pazar canimin cektiklerinin listesini yaptim o kadar cok ve birbirine benzeyen şey vardi ki ... yazinca bazilarini eleyebildim.. Keske korumada da böyle olsak , bence oluruz bence bu hafta 49larda olursun. Tabi cuma günu kayinvaliden gelmezse
Spor da neymiş. Unuttum. Yaşlandım artık beni sadece yürüyüş paklar.Detoks suyuna devaö ediyor musun çiçeğim
Menün harika haylayf tadımlık olmuş
Sorma ya sanki bir şeyler eksikmiş gibi akşam yemek olmayıncao değilde bugün öple yemeğini yeyip spora hemen gitmem gerekti dolu mide ile spor berbat bir şey nasıl zorladı beni. En az bir saat geçmesi gerekiyor diyenler çok haklıymış yarın bakayım yazılara
Benim menüler destan gibi sürerken seninki neden üç satıra sığıyor
Bi de gençlerle aşık atmaya çalışıyonSpor da neymiş. Unuttum. Yaşlandım artık beni sadece yürüyüş paklar.
Senin menüyü görünce benim menü çok kalabaljk geldiSabah marula sarılmış 1 yumurta yeşillik 1 tost tam buğdaylı
Öğlen 3 köfte yarım kase çorba 1 YK irmik helvası
Akşam 1 kase tavuk çorbası 3 YK pilav 3 YK et sote 1 ince dilim kavun
LenaG Boncuk2307
Dun kavanozlamistim, 500 ml o var sulandirarak içiyorum, cok tatli geldi banaDetoks suyuna devaö ediyor musun çiçeğim
Menün harika haylayf tadımlık olmuş
Sorma ya sanki bir şeyler eksikmiş gibi akşam yemek olmayıncao değilde bugün öple yemeğini yeyip spora hemen gitmem gerekti dolu mide ile spor berbat bir şey nasıl zorladı beni. En az bir saat geçmesi gerekiyor diyenler çok haklıymış yarın bakayım yazılara
Benim menüler destan gibi sürerken seninki neden üç satıra sığıyor
Gençleri ezer geçerim. Ben eski toprak bacııımmmmBi de gençlerle aşık atmaya çalışıyon
Limonu bir yapınca bir de elmayı yeşil elma seçince tatlı olmuyor ama acı ya sevemedimDun kavanozlamistim, 500 ml o var sulandirarak içiyorum, cok tatli geldi banabir daha elmayi küçük veya yarim eklicem .
Hemen de gaza geliyorGençleri ezer geçerim. Ben eski toprak bacııımmmm
Seni de ezer geçerimLimonu bir yapınca bir de elmayı yeşil elma seçince tatlı olmuyor ama acı ya sevemedim
4 gün tahammül edemem sanki
Hemen de gaza geliyor
Genç derken kendimi kastetmiştim