Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay kız inşallah ne güzel dedin motive oldum hemencecik. Ben eleme yapmadan yemece:KK70:
Bir yaz kiz cok sacma bir liste oluyor.
Ben bir tarafa canımın cektiklerini, diger tarafa da yemem gerekenleri yazdim.
Liste evlere şenlik oldu:KK70:
Vay efendim çöpe gidecek yiyivereyim dediklerim, protein olsun saglikli olsun diye yemem gerektigi düşündüklerim, rutin diyetim ve canimin cektikleri :skandal:

Söyledim mi size ya benim cumartesi eltimin kızının nişanı var :skandal:
Tüm akrabalar yani eşim tarafı orada olacak ve ben oraya zayıflamış olarak gidiyprum birçoğu beni zayıf halimle görmedi :KK53:
Tek sorun elbiselerimin bana olmaması bol geliyorlar :işsiz:

Afiyet olsun ❤️ neeyy bunu da mı yemeyecektin 🙈

Kız iyi ki yanmamışsın Allah korumuş 🙏

Afiyet olsun çoğunlukla salata ağırlıklı olmuş neyseki birazcık menemen ve ekmek var ❤️

Afiyet olsun kuvvetli bir tek öğün olmuş ❤️

Afiyet olsun koruma menüsüne göre bişi yememmişsin ❤️

Afiyet olsun ❤️ güzel olmuş

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun güzel menü ❤️

Afiyet olsun ❤️ komşularla imtihan 🙈

Afiyet olsun güzel menü canım ❤️ adımlar da 💪💪💪

Geçmiş olsun 🙏canım artı için hiç bozma moralini ben napam nerelere gidem 🙈
Afiyet olsun genele bakacak olursak bugün az olmuş ❤️

Afiyet olsun 15 deki sarma biraz fazla geldi bir de ya çikolata ya hurma olaymış ❤️

Canım afiyet olsun aralar fazla geldi ve akşamki sarma sanki fazla gibi ❤️

Afiyet olsun tek öğün için tamamdır ❤️
Aynen bugün de gezmem var çiğköfte yogurduk😥

Limonu bir yapınca bir de elmayı yeşil elma seçince tatlı olmuyor ama acı ya sevemedim 😂
4 gün tahammül edemem sanki 🙄

Hemen de gaza geliyor 🥳
Genç derken kendimi kastetmiştim 😎
Limon evet aci yapiyor, bence icilebilir olmasi icin yarim limon. Bu cok populer bir tarif. Kk forumda yillar once cok kilo veren oldu bununla sonra sonra envai cesit detoks suyu cikti da rafa kalkti. Ben cunartesiye kadar devam edicem insallqh 1.5 litre olmasa da 1 litre ve az meyveli icebilirim

Tüm akrabalar yani eşim tarafı orada olacak ve ben oraya zayıflamış olarak gidiyprum birçoğu beni zayıf halimle görmedi :KK53:
Eee ne yapacaksin elbise isini

Az olmuş ama sen doyduysan afiyet olsun papatyam ❤️

Afiyet olsun güzel menü 🙏

Çok güzel olmuş afiyet olsun ablacım ❤️

Kız neyi fazla geldi ben doymam bunlarla, afiyet olsun ❤️🙏

Kek fazla geldi başta ama akşam az yemişsin afiyet olsun canımcım 🙏

Neden üzgün ifadesi koydun gı gayet az yemişsin afiyet olsun ❤️

Teşekkür ederim papatyam 🌸

Yaa yerim sizi nasıl düzelttiniz moralimi 🥰

Sen de benim gibi sarmaya karşı kıyamıyorsun heralde, sabah da bir tane de olsa yenmiş hahaha, afiyet olsun güzel olmuş yine de 🌸❤️

İnşallah ablacım yaa kaçamak yapmadığım halde böyle olunca üzülüyor insan ama geçti. Toparladım daha iyiyim sayenizde 🌸🙏

Afiyet olsun çikolar az diye sesimi çıkarmıyorum 🫣🥰

Suyu 2ye tamamlarsan tadından yenmez kuşum afiyet olsun Allah kabul etsin 🙏🥰

Teşekkür ederim ablam düzelecek inşallah 🌸
Teşekkür ederim 😘

Hemen bir terzi bul daralttir. Bende verdim terziye daha alamadım ama pantolonları

Hemen bir terzi bul daralttir. Bende verdim terziye daha alamadım ama pantolonları
Eltim sağoösun bir buçuk yıl içerisinde 2 oğlunu nişanladı evlendirdi yani 2 nişan 2 düğün bir niakhı geride bıraktık sıradaki nişan için görmedikleri elbisem kalmadı 😭

Selamlar herkese 10 sayfa olmuş okuyamadım kızlar üstten geçtim
Herkes iyidir inşallah 🌸

Gözlerim ağrımayan yanmaya başladı bu yüzden artık biraz seyrek gireceğim akşam girip bildirim yapmayı düşünüyorum

Eğer uygun değilse gün içi aktif olmak ve mesajlara etkileşim yapmak gerekiyorsa hazırlıkta devam edebilirim ya da mezun sayabilirsiniz, üzgünüm 🥺

Tartıya degilde yag oranına takılıyorum onu azaltmak hedef kas kutlem cok ıyı masalları var bıraz yaglanmısım emmeee halledecuk
Halledersin inşallah canım💙
Gunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağım LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
dolar milyoneri dolar milyoneri
Harika görünüyor canım afiyet şifa olsun spor da harika 🧿💙

X