Yapma bacım bak bende gaza geliyom yarın yine 3000 ip atlattıracan banaSeni de ezer geçerim
Bir yaz kiz cok sacma bir liste oluyor.Ay kız inşallah ne güzel dedin motive oldum hemencecik. Ben eleme yapmadan yemece
Aynen bugün de gezmem var çiğköfte yogurdukAfiyet olsunneeyy bunu da mı yemeyecektin
Kız iyi ki yanmamışsın Allah korumuş
Afiyet olsun çoğunlukla salata ağırlıklı olmuş neyseki birazcık menemen ve ekmek var
Afiyet olsun kuvvetli bir tek öğün olmuş
Afiyet olsun koruma menüsüne göre bişi yememmişsin
Afiyet olsungüzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsunkomşularla imtihan
Afiyet olsun güzel menü canımadımlar da
Geçmiş olsuncanım artı için hiç bozma moralini ben napam nerelere gidem
Afiyet olsun genele bakacak olursak bugün az olmuş
Afiyet olsun 15 deki sarma biraz fazla geldi bir de ya çikolata ya hurma olaymış
Canım afiyet olsun aralar fazla geldi ve akşamki sarma sanki fazla gibi
Afiyet olsun tek öğün için tamamdır
Limon evet aci yapiyor, bence icilebilir olmasi icin yarim limon. Bu cok populer bir tarif. Kk forumda yillar once cok kilo veren oldu bununla sonra sonra envai cesit detoks suyu cikti da rafa kalkti. Ben cunartesiye kadar devam edicem insallqh 1.5 litre olmasa da 1 litre ve az meyveli icebilirimLimonu bir yapınca bir de elmayı yeşil elma seçince tatlı olmuyor ama acı ya sevemedim
4 gün tahammül edemem sanki
Hemen de gaza geliyor
Genç derken kendimi kastetmiştim
Eee ne yapacaksin elbise isiniSöyledim mi size ya benim cumartesi eltimin kızının nişanı var
Tüm akrabalar yani eşim tarafı orada olacak ve ben oraya zayıflamış olarak gidiyprum birçoğu beni zayıf halimle görmedi
Tek sorun elbiselerimin bana olmaması bol geliyorlar
Teşekkür ederimAz olmuş ama sen doyduysan afiyet olsun papatyam
Afiyet olsun güzel menü
Çok güzel olmuş afiyet olsun ablacım
Kız neyi fazla geldi ben doymam bunlarla, afiyet olsun
Kek fazla geldi başta ama akşam az yemişsin afiyet olsun canımcım
Neden üzgün ifadesi koydun gı gayet az yemişsin afiyet olsun
Teşekkür ederim papatyam
Yaa yerim sizi nasıl düzelttiniz moralimi
Sen de benim gibi sarmaya karşı kıyamıyorsun heralde, sabah da bir tane de olsa yenmiş hahaha, afiyet olsun güzel olmuş yine de
İnşallah ablacım yaa kaçamak yapmadığım halde böyle olunca üzülüyor insan ama geçti. Toparladım daha iyiyim sayenizde
Afiyet olsun çikolar az diye sesimi çıkarmıyorum
Suyu 2ye tamamlarsan tadından yenmez kuşum afiyet olsun Allah kabul etsin
Teşekkür ederim ablam düzelecek inşallah
Sen atlarsan ben de atlarım. İp atlama da ne var. Dur aklıma getirdin hele ipleri cikartayim meydana.Yapma bacım bak bende gaza geliyom yarın yine 3000 ip atlattıracan bana
Yogurman önemli değil canım sen yedin mi ondan bahsetAynen bugün de gezmem var çiğköfte yogurduk
Hemen bir terzi bul daralttir. Bende verdim terziye daha alamadım ama pantolonlarıSöyledim mi size ya benim cumartesi eltimin kızının nişanı var
Tüm akrabalar yani eşim tarafı orada olacak ve ben oraya zayıflamış olarak gidiyprum birçoğu beni zayıf halimle görmedi
Tek sorun elbiselerimin bana olmaması bol geliyorlar
Bi sipariş verdim 40 beden bilmiyorum olur mu daha gelmedi.Eee ne yapacaksin elbise isini
Eltim sağoösun bir buçuk yıl içerisinde 2 oğlunu nişanladı evlendirdi yani 2 nişan 2 düğün bir niakhı geride bıraktık sıradaki nişan için görmedikleri elbisem kalmadıHemen bir terzi bul daralttir. Bende verdim terziye daha alamadım ama pantolonları
Çok geçmiş olsun canımKızlar ya bugün 20 liklerimi çektirdim gömülüydü aşırı ağrım var emziriyorum diye parol dışında bir şey içemiyorum, parol da geçirmiyor
O zaman yenisini alacaksınEltim sağoösun bir buçuk yıl içerisinde 2 oğlunu nişanladı evlendirdi yani 2 nişan 2 düğün bir niakhı geride bıraktık sıradaki nişan için görmedikleri elbisem kalmadı
Geçmiş olsun canım. Parolun kendine hayrı yok derim ben. Keşke biraz daha bekleseydik. Çok mu zorladı seni.Kızlar ya bugün 20 liklerimi çektirdim gömülüydü aşırı ağrım var emziriyorum diye parol dışında bir şey içemiyorum, parol da geçirmiyor
Halledersin inşallah canımTartıya degilde yag oranına takılıyorum onu azaltmak hedef kas kutlem cok ıyı masalları var bıraz yaglanmısım emmeee halledecuk
Harika görünüyor canım afiyet şifa olsun spor da harikaGunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağımLenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri