Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ay kız inşallah ne güzel dedin motive oldum hemencecik. Ben eleme yapmadan yemece
Bir yaz kiz cok sacma bir liste oluyor.
Ben bir tarafa canımın cektiklerini, diger tarafa da yemem gerekenleri yazdim.
Liste evlere şenlik oldu
Vay efendim çöpe gidecek yiyivereyim dediklerim, protein olsun saglikli olsun diye yemem gerektigi düşündüklerim, rutin diyetim ve canimin cektikleri

Söyledim mi size ya benim cumartesi eltimin kızının nişanı var
Tüm akrabalar yani eşim tarafı orada olacak ve ben oraya zayıflamış olarak gidiyprum birçoğu beni zayıf halimle görmedi
Tek sorun elbiselerimin bana olmaması bol geliyorlar

Aynen bugün de gezmem var çiğköfte yogurduk

Limonu bir yapınca bir de elmayı yeşil elma seçince tatlı olmuyor ama acı ya sevemedim
4 gün tahammül edemem sanki

Hemen de gaza geliyor
Genç derken kendimi kastetmiştim
Limon evet aci yapiyor, bence icilebilir olmasi icin yarim limon. Bu cok populer bir tarif. Kk forumda yillar once cok kilo veren oldu bununla sonra sonra envai cesit detoks suyu cikti da rafa kalkti. Ben cunartesiye kadar devam edicem insallqh 1.5 litre olmasa da 1 litre ve az meyveli icebilirim

Eee ne yapacaksin elbise isini

Teşekkür ederim

Hemen bir terzi bul daralttir. Bende verdim terziye daha alamadım ama pantolonları

Hemen bir terzi bul daralttir. Bende verdim terziye daha alamadım ama pantolonları
Eltim sağoösun bir buçuk yıl içerisinde 2 oğlunu nişanladı evlendirdi yani 2 nişan 2 düğün bir niakhı geride bıraktık sıradaki nişan için görmedikleri elbisem kalmadı

Selamlar herkese 10 sayfa olmuş okuyamadım kızlar üstten geçtim
Herkes iyidir inşallah

Gözlerim ağrımayan yanmaya başladı bu yüzden artık biraz seyrek gireceğim akşam girip bildirim yapmayı düşünüyorum

Eğer uygun değilse gün içi aktif olmak ve mesajlara etkileşim yapmak gerekiyorsa hazırlıkta devam edebilirim ya da mezun sayabilirsiniz, üzgünüm

Tartıya degilde yag oranına takılıyorum onu azaltmak hedef kas kutlem cok ıyı masalları var bıraz yaglanmısım emmeee halledecuk
Halledersin inşallah canım
Harika görünüyor canım afiyet şifa olsun spor da harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…