- 25 Mayıs 2023
- 4.109
- 6.257
Evet ya enfeksiyon oldu doktor çekmemiz lazım dediGeçmiş olsun canım. Parolun kendine hayrı yok derim ben. Keşke biraz daha bekleseydik. Çok mu zorladı seni.
Aynen tükürmek yasak dediÇok geçmiş olsun canımzaten kanama oluyor tükğrmek yasak emziremezainki
Gecmis olsun. Buz uygula. Iki defa ayni anda 2ser diş implanti yaptirdim. Gece 1e kadar kötü, buz uygulamaya devam. Gece agri kesici ile uykuya dalabilirsen sabaha en az %30'40 hafiflemis oluyorKızlar ya bugün 20 liklerimi çektirdim gömülüydü aşırı ağrım var emziriyorum diye parol dışında bir şey içemiyorum, parol da geçirmiyor
İki gün ağırir. Bende cektirmistim. Hatta benim ikisi dikişli idi. Çabuk toparladi ama.Evet ya enfeksiyon oldu doktor çekmemiz lazım dedi
Aynen tükürmek yasak dedi
Geçmiş olsun canım ya ben de yıllar evvel 4 unu cektirmistim. 2 güne geçecek az sabırKızlar ya bugün 20 liklerimi çektirdim gömülüydü aşırı ağrım var emziriyorum diye parol dışında bir şey içemiyorum, parol da geçirmiyor
canım benim çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versinCanımmm. Senin vesilenle hem selam vereyim, hem durum özetleyeyim. En son çarpıntı şikayetim var demiştim, hemen o gün checkup için randevu aldım. 20 gün kadar sonra, ultrasonda böbrek üstü bezimde bir nodül farkettiler. Bu nodüller nadir de olsa hormon salınımı yapabiliyormuş ve salgıladıkları hormon da kortizol ve adrenalin oluyormuş (şikayetlerimle uyumlu). Sonraaa tedavimi başlatmak için kendime güzel bir eğitim araştırma hastanesi seçtim. İlaçlı tomografi çekildi ve takipli nodülüm tescillendi. Yarın endokrinoloji ile yollarımı birleştireceğim. Bunlar dışında da sağlam bir enfeksiyon geçirdim, hala antibiyotik kullanıyorum. Kızçem hasta oldu, hastanede kaldık bir kaç gün. Uykusuzluktan, yorgunluktan bitap düştüm resmen.Bir yandan bunların stresi, bir yandan çocuğun okul telaşı, iş güç derken sosyal mecralardan koptum. Yarın şu doktora bir gideyim bakayım, ne diyecek
çok geçmiş olsunKızlar ya bugün 20 liklerimi çektirdim gömülüydü aşırı ağrım var emziriyorum diye parol dışında bir şey içemiyorum, parol da geçirmiyor
Yedim kızYogurman önemli değil canım sen yedin mi ondan bahset
Geçmiş olsun cnmHayırlı aksamlar
Cok fena grıp olmuşum vallahı hıc halim yok
Atlayamaz ki kiYapma bacım bak bende gaza geliyom yarın yine 3000 ip atlattıracan bana
Ne güzel haberSöyledim mi size ya benim cumartesi eltimin kızının nişanı var
Tüm akrabalar yani eşim tarafı orada olacak ve ben oraya zayıflamış olarak gidiyprum birçoğu beni zayıf halimle görmedi
Tek sorun elbiselerimin bana olmaması bol geliyorlar
Damarlarını kesseler çiğköfte fışkıracakAynen bugün de gezmem var çiğköfte yogurduk
Bende limon kabuğunun acımsı tadını seviyorumLimon evet aci yapiyor, bence icilebilir olmasi icin yarim limon. Bu cok populer bir tarif. Kk forumda yillar once cok kilo veren oldu bununla sonra sonra envai cesit detoks suyu cikti da rafa kalkti. Ben cunartesiye kadar devam edicem insallqh 1.5 litre olmasa da 1 litre ve az meyveli icebilirim
Atlayamaz ki kiSen atlarsan ben de atlarım. İp atlama da ne var. Dur aklıma getirdin hele ipleri cikartayim meydana.