Üst üste gelmiş çok çok geçmiş olsun.Canımmm. Senin vesilenle hem selam vereyim, hem durum özetleyeyim. En son çarpıntı şikayetim var demiştim, hemen o gün checkup için randevu aldım. 20 gün kadar sonra, ultrasonda böbrek üstü bezimde bir nodül farkettiler. Bu nodüller nadir de olsa hormon salınımı yapabiliyormuş ve salgıladıkları hormon da kortizol ve adrenalin oluyormuş (şikayetlerimle uyumlu). Sonraaa tedavimi başlatmak için kendime güzel bir eğitim araştırma hastanesi seçtim. İlaçlı tomografi çekildi ve takipli nodülüm tescillendi. Yarın endokrinoloji ile yollarımı birleştireceğim. Bunlar dışında da sağlam bir enfeksiyon geçirdim, hala antibiyotik kullanıyorum. Kızçem hasta oldu, hastanede kaldık bir kaç gün. Uykusuzluktan, yorgunluktan bitap düştüm resmen.Bir yandan bunların stresi, bir yandan çocuğun okul telaşı, iş güç derken sosyal mecralardan koptum. Yarın şu doktora bir gideyim bakayım, ne diyecek
Kullanırken pencere açık olsun, temiz hava olsun, yağ yakımı daha hızlanırKızlar dışarda 1 saat tempolu yürüyüş ile evdeki spor aletinde yürümek eş değer mi sizce ?
Eliptige cikiyorum ama düzenli değil ya. Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimCanımmm. Senin vesilenle hem selam vereyim, hem durum özetleyeyim. En son çarpıntı şikayetim var demiştim, hemen o gün checkup için randevu aldım. 20 gün kadar sonra, ultrasonda böbrek üstü bezimde bir nodül farkettiler. Bu nodüller nadir de olsa hormon salınımı yapabiliyormuş ve salgıladıkları hormon da kortizol ve adrenalin oluyormuş (şikayetlerimle uyumlu). Sonraaa tedavimi başlatmak için kendime güzel bir eğitim araştırma hastanesi seçtim. İlaçlı tomografi çekildi ve takipli nodülüm tescillendi. Yarın endokrinoloji ile yollarımı birleştireceğim. Bunlar dışında da sağlam bir enfeksiyon geçirdim, hala antibiyotik kullanıyorum. Kızçem hasta oldu, hastanede kaldık bir kaç gün. Uykusuzluktan, yorgunluktan bitap düştüm resmen.Bir yandan bunların stresi, bir yandan çocuğun okul telaşı, iş güç derken sosyal mecralardan koptum. Yarın şu doktora bir gideyim bakayım, ne diyecek
Canımmm. Senin vesilenle hem selam vereyim, hem durum özetleyeyim. En son çarpıntı şikayetim var demiştim, hemen o gün checkup için randevu aldım. 20 gün kadar sonra, ultrasonda böbrek üstü bezimde bir nodül farkettiler. Bu nodüller nadir de olsa hormon salınımı yapabiliyormuş ve salgıladıkları hormon da kortizol ve adrenalin oluyormuş (şikayetlerimle uyumlu). Sonraaa tedavimi başlatmak için kendime güzel bir eğitim araştırma hastanesi seçtim. İlaçlı tomografi çekildi ve takipli nodülüm tescillendi. Yarın endokrinoloji ile yollarımı birleştireceğim. Bunlar dışında da sağlam bir enfeksiyon geçirdim, hala antibiyotik kullanıyorum. Kızçem hasta oldu, hastanede kaldık bir kaç gün. Uykusuzluktan, yorgunluktan bitap düştüm resmen.Bir yandan bunların stresi, bir yandan çocuğun okul telaşı, iş güç derken sosyal mecralardan koptum. Yarın şu doktora bir gideyim bakayım, ne diyecek
Canım ben eskiden böyle idim.bu arada sen nasılsın yaa daha iyi misin?
bu aralar pek neşeli gibi geldin mesajlardan banaaasibel_84
Canım ben eskiden böyle idim.
Ama dertler peşimi bırakmıyor ki azıcık kendime geleyim. Bugünümüze şükürler olsun diyorum. Şurada tatile girmemize iki gün kalmış. Ben mutlu olmayayım da kim olsun
Ayyy aynı banada öyle geliyor çünkü çok yoruldum.06 11 çarşamba menü
11:00 kepekli tost
12:00 sütlü kahve ve bir züber granola
15:00 2 yk bulgur pilavı 2 yk patates yemeği 2 yk salata yeşillikli
17:30 activia mix and go
LenaG Boncuk2307
ay bu hafta geçmedi yaaaa gerçekten daha çarşamba ama bana cuma
Şimdi böyle diyorum. Biraz sonra nazar degmezse iyiaman aman mutlu ol tabi beee
Bi replik var ya çiçek abbas filminde ordan aklıma geldiMahmut nerden geldi aklına
Olur mu sen özümüz canımız fezomuzsunBen üvey evlatmıyım
Çok geçmiş oösun canım anneciğinegünaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG Boncuk2307
Acıktım valla ama dün aşırı yoğun bir gündü bir de hareketli o zorladıAkşam çok hafif geçmiş inşallah açlık sıkıntısı çekmedin sonraspor yine muazzam
Beni etiketleme zaten beni beni eski kaptanını
Sabah var gerisi aperatif e zaten sen de yarım porsiyon e normaallSabah
1 dilim karabuğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin , biraz peynir
Öğlen
1 avuç beyaz leblebi
İkindi
1 yeşil elma , 1 protein bar
Akşam
1 kase yoğurt , 3 ceviz
2 lt su
Çocuklar uyuduktan sonra yarım saat Leslie niyetim var
LenaG Boncuk2307
Ben olayım ben ben bennnnnCanım ben eskiden böyle idim.
Ama dertler peşimi bırakmıyor ki azıcık kendime geleyim. Bugünümüze şükürler olsun diyorum. Şurada tatile girmemize iki gün kalmış. Ben mutlu olmayayım da kim olsun
Afiyet olsun canımMenümü paylaşayım
Kahvaltı
İki dilim tbe
3 çatal yağda yumurta
5 zeytin
2 parça peynir
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Öğle
5 kaşık pirinç pilavı
1 tavuk baget
Domates salatalık
Ayran
Ara öğün
1 fincan menengic kahvesi
2 mandalina
Akşam
2 kaşık yeşil fasulye yemegi
Ara öğün
Yarım Trabzon hurması
1 bardak bitki çayı
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307
Adım sayım 4500
Su tamamdır.
Kız dur cuma beraber oynayalım.Bi replik var ya çiçek abbas filminde ordan aklıma geldi
Olur mu sen özümüz canımız fezomuzsun
Çok geçmiş oösun canım anneciğine
Acıktım valla ama dün aşırı yoğun bir gündü bir de hareketli o zorladı
Ya ben seni etiketlemwm mi canım kaptanım
Sabah var gerisi aperatif e zaten sen de yarım porsiyon e normaall
Ben olayım ben ben bennnnn
Alayım yanıma bademimi o zaman.Afiyet olsun canımÖğlenki pilavı akşamla dengelwmişsin canım ama pirinç şeker old için son araöğünde badem ceviz yanında bitki çayı bence
Mahmut deyince aklıma kel Mahmut geliyor.Bi replik var ya çiçek abbas filminde ordan aklıma geldi
Olur mu sen özümüz canımız fezomuzsun
Çok geçmiş oösun canım anneciğine
Acıktım valla ama dün aşırı yoğun bir gündü bir de hareketli o zorladı
Ya ben seni etiketlemwm mi canım kaptanım
Sabah var gerisi aperatif e zaten sen de yarım porsiyon e normaall
Ben olayım ben ben bennnnn
Gecmis olsungünaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG Boncuk2307