İnsanın beslenme konusunda kendini tanıması onemli belki de a herkese 2 öğün iyi gelmiyor yada akşam erken kapatip ara öğün yapmiyinca gece patlama yaşayabiliyorBen de buradaki ilk ayimda yani eylul , aralıklı oruc yapıyordum. Kahvalti + aksam 5ten once yemeye calismak ve ogleyi hafif gecirmek. Aslinda vucudumun alistigini ogle yemegimi 2-3 e kadar geciktirebildigimi düşünüyordum. Oglen 3de bir kahve icip zaten 4te guzel bir aksam yemeği yiyecegim diye motive oluyordum. Cogu zaman basarili da oldum. Sorun 1- kahvaltimin ve aksam yemegimin saglikli da olsa cok olmasiydi. Bazen aksamdan sonra araogun yapmicam diye yemege meyve ve cerezleri de ekliyorum. Sorun 2- oglen acikmiyorum diyordum ama 2de ac degilim pat diye 2 30 da aclik vuruyor gözüm dönüyor. Ne yesem doymuyordum. Duygusal aclik dedigim durumu haftada 2 defa falan yasadim. Simdi ogleye sevdiğim, beni tok tutan saglikli seyler koyunca daha iyi oldu ( hamur , pilav ekmek haric ) . 2 ogun icin hazir degilmisim. Simdilik ogleye hafif birseyler ikindiye kanve , meyve gibi seylerle daha iyi gidiyorum.
Menünde kendimi gördüğüm icin yazmak istedim
Evet KaptanımGeç olmuş biraz akşam yemeği ama ağır değil yediğin afiyet olsun
Bu bugünün menüsü mü
Aaaa neden Kı acabaBende hiçbiri açılmadı
Tamam kaptaniçem ❤Afiyet olsun
Afiyet olsungüzel olmuş yalnız akşamki yoğurt muz vs ara öğüne alalım canım
Afiyet olsun
Afiyet olsunbazlama yerine porsiyon yapıp tahıllı bir ekmekle yesek güzel olurmuş
Afiyet olsun güzel menü canım
Afiyet olsunmutlaka ağzım tatlanmalı diyorsun
Tabii ki girersin canım
Afiyet olsun öğlende bam diye kesilmiş duruyor. Vardır bir bildiği herhal
O şekilde düşünme olmayacak,iyi olacağım geçici bir şey diye telkin etmeye çalış canım kendiniçok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Tünaydınlardan bir demettt
Tünaydın ellerine sağlık
Tünaydın
Tünaydın
Tünaydın canıminşallah İst fena değil
Tünaydın kaptanım inşallah
İst e gel ısınırsın
Afiyet olsun çok lezzetli görünüyor
Tünaydın canım
Tünaydıııınn
Yok canım Salı ve Cumartesi
Hayırlı günler canıminşallah
Afiyet olsun
Ooo kimleri görüyorum
Tünaydın canım
Oyy kaptaniçem merhabaaa hoşgeldin
Hayırlısı olsunüzüldüm
Tünaydııınn
Afiyet olsun akşam sadece çorba biraz az kalmış
Çok geçmiş olsun annene canım
Hayırlı günler
Açıkçası ben de kaldırılmasını istiyorum kendi adıma ama çoğunluk ne derse o tabi hoş dönüş de pek yapılmadı ama
Canım koşu bandında belli bir tempoda yürümekle dışarıdaki bir değil dışarıda temponu anlık yavaşlatabiliyorsun ama koşu bandında sabit tutman lazım o yüzden her ne kadar açık hava iyi gelse de ben koşu bandını daha verimli buluyorum sadece h.sonu pazarları dışarıda yürüyorumKızlar dışarda 1 saat tempolu yürüyüş ile evdeki spor aletinde yürümek eş değer mi sizce ?
Eliptige cikiyorum ama düzenli değil ya. Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.
Kullandigindan memnun musun peki marka model ne canımCanım koşu bandında belli bir tempoda yürümekle dışarıdaki bir değil dışarıda temponu anlık yavaşlatabiliyorsun ama koşu bandında sabit tutman lazım o yüzden her ne kadar açık hava iyi gelse de ben koşu bandını daha verimli buluyorum sadece h.sonu pazarları dışarıda yürüyorum
Kızlar dışarda 1 saat tempolu yürüyüş ile evdeki spor aletinde yürümek eş değer mi sizce ?
Ankee canım sen yeni almıştın. Nasıl memnun musun ? Aşağı ses gider mi felan deneyimlerini paylaşır mısın kuzum
Çok memnunum sesi az fazla yer kaplamıyorKullandigindan memnun musun peki marka model ne canım
Evdeki daha sagliksiz pat pat vuruşlar dizlere zarar veriyor. Doktorlar eliptigi daha cok öneriyor. Ben de tam tersi kosu bandını satip eliptik almistim. Spor aletinin tepesinde durmak genel olarak sıkıcı eliptik veya koşu bandı olmasi fark etmiyorKızlar dışarda 1 saat tempolu yürüyüş ile evdeki spor aletinde yürümek eş değer mi sizce ?
Yürümek istiyorum dışarda yürüme şansım yok gibi bişey. Evde vaktim var ama eliptikte düzenim yok.yuruyus bandını o yüzden düşündüm günde 1 saat yururum diye.Evdeki daha sagliksiz pat pat vuruşlar dizlere zarar veriyor. Doktorlar eliptigi daha cok öneriyor. Ben de tam tersi kosu bandını satip eliptik almistim. Spor aletinin tepesinde durmak genel olarak sıkıcı eliptik veya koşu bandı olmasi fark etmiyorspor salonunda bir dene istersen diyecegim de koşu bandinin ve yürüyüşun cok reklami oldugu icin kadınlar kosu bandi icin yarışıyor, hocalar 15 dk ısin 15 dk da sogumak icin kosu bandini onerse de 90 dk inmiyorlar , kosu bandi kiymete biniyor.Deneyip eliptikten daha zevkli oldugunu düşündünse, paran ve yerin varsa alabilirsin, bence bu şartlarda seninki ihtiyaç degil istek❤
Aboo bide takım arkadaşımÇok kilo hocam. Hep kaçak gezdi durdu ... Şikayet eden ogrenciler gibi ispiyonlayayim.
Eliptik daha çok kalori yaktırıyor ama yine de sen bilirsin tabi.Yürümek istiyorum dışarda yürüme şansım yok gibi bişey. Evde vaktim var ama eliptikte düzenim yok.yuruyus bandını o yüzden düşündüm günde 1 saat yururum diye.
Canımmm. Senin vesilenle hem selam vereyim, hem durum özetleyeyim. En son çarpıntı şikayetim var demiştim, hemen o gün checkup için randevu aldım. 20 gün kadar sonra, ultrasonda böbrek üstü bezimde bir nodül farkettiler. Bu nodüller nadir de olsa hormon salınımı yapabiliyormuş ve salgıladıkları hormon da kortizol ve adrenalin oluyormuş (şikayetlerimle uyumlu). Sonraaa tedavimi başlatmak için kendime güzel bir eğitim araştırma hastanesi seçtim. İlaçlı tomografi çekildi ve takipli nodülüm tescillendi. Yarın endokrinoloji ile yollarımı birleştireceğim. Bunlar dışında da sağlam bir enfeksiyon geçirdim, hala antibiyotik kullanıyorum. Kızçem hasta oldu, hastanede kaldık bir kaç gün. Uykusuzluktan, yorgunluktan bitap düştüm resmen.Bir yandan bunların stresi, bir yandan çocuğun okul telaşı, iş güç derken sosyal mecralardan koptum. Yarın şu doktora bir gideyim bakayım, ne diyecek
Geçmişler olsun kaptanımSelamlar kızlar biraz geç kalktım şimdi de hastanedeyim randevu aldım ilaç raporumu yenileyecekler inşallah
Kahve dedin canım çekti, gidip yapıyım bariAkşam için kıymalı Karnıbahar yemeğimi yaptimBı kahveyi hak ettim tabii birazdan 3.numarimin toplantısına gidicem.Enerji toplayim diye de 90 kaloricik protein bar yiyorum kahvemin yanın da
Çok geçmiş olsunCanımmm. Senin vesilenle hem selam vereyim, hem durum özetleyeyim. En son çarpıntı şikayetim var demiştim, hemen o gün checkup için randevu aldım. 20 gün kadar sonra, ultrasonda böbrek üstü bezimde bir nodül farkettiler. Bu nodüller nadir de olsa hormon salınımı yapabiliyormuş ve salgıladıkları hormon da kortizol ve adrenalin oluyormuş (şikayetlerimle uyumlu). Sonraaa tedavimi başlatmak için kendime güzel bir eğitim araştırma hastanesi seçtim. İlaçlı tomografi çekildi ve takipli nodülüm tescillendi. Yarın endokrinoloji ile yollarımı birleştireceğim. Bunlar dışında da sağlam bir enfeksiyon geçirdim, hala antibiyotik kullanıyorum. Kızçem hasta oldu, hastanede kaldık bir kaç gün. Uykusuzluktan, yorgunluktan bitap düştüm resmen.Bir yandan bunların stresi, bir yandan çocuğun okul telaşı, iş güç derken sosyal mecralardan koptum. Yarın şu doktora bir gideyim bakayım, ne diyecek