Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabahkileri akşam dengelemek böyle bişi işte süpersin Canım

Afiyet olsun Canım, ben de köz biber severim. Evde de baya biber birikti. Salı günü ben de yapayım kahvaltıya

Allah kabul etsin Canım
Sağol tatlım süper olur valla canım Kahvaltıda harika oluyor benim vazgeçilmezim

Boncuk2307 LenaG

03 Kasım Pazar

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta, 1 dilim yumurtalı ekmek, 45 gr ezine-tulum peyniri, 7 zeytin, 1 yk biberli sos, domates salatalık, 1/2 paket çavdarlı eti form

ara 14.50
1/2 çb kefir, 3/4 çb çekirdek

ara 16.00
1 kase spagetti, 2 yk yoğurt, 2 kuru kayısı

akşam 19.25
70 gr a yaklaşık döner, avuç içi kadar lavaş, 7 yk kıymalı yeşil domates yemeği, salatalık, turp

ara yapmamayı düşünüyorum. çünkü öğlen makarna ve kayısı ekstra oldu. sıcak birşeyler içeceğim.

2 lt su

Son düzenleme:
evet fiyatlar gerçekten çok fena. Allah herkesin yardımcısı olsun. bu arada çok güzel görünüyorlar

Sabahki simit açma gün içinde dengelenmiş afiyet olsun çiçeğim
Hoş buldum kaptanım boncuğum kalbin temizmiş de beni isteyeceğine başka bişey isteseydin kıaaazz
O an başka bir şey istesem olurmuş amma bilemedim, olsun bu da gözeldirGenelde içimden ne geçiirsem olur hamdolsun.
Harika bir gün geçirmişsin benim takımımda değilsin kıskandım biraz ama olsun afiyet bal şeker olsun
Çok güzel menü olmuş adım sayısı harika
Suyu da 2 yaptın mı tadından yenmez canım ciğerim afiyet olsun

Güzel olmuş afiyet olsun spor ne alemdee

Allah kabul etsin Canım
Allah razı olsun canım cümlemizin ibadetlerini kabul etsin Rabbim
Ay dikkat et canım ben geçen hafta ölüyordum nasıl kötü hastalandım kemiklerimin içi ağlıyordu piyasada değişik bi hastalık var aman dikkat et canım kendine
Rabbım kabul etsin canım benimde borçlarım var haftaya inşallah niyetim tutmak hazır uzun acliklara da alışmışken vücut
Amin ecmain canım benim günler de tam müsait hem de sen alıştırdın açlığa zorlanmazsın Allah’ın izniyle
Ben diyette olmama rağmen bugün baş ağrım oldu ramazanın ilk iki üç günü olur zaten geçer inşallah
O an başka bir şey istesem olurmuş amma bilemedim, olsun bu da gözeldirGenelde içimden ne geçiirsem olur hamdolsun.
Yiaaa yerim seni ay kızzzz maşallah temiz
Kalpli boncuğum benim
Suyu da 2 yaptın mı tadından yenmez canım ciğerim afiyet olsun
İçmeye çalışacağım kaptanım

Hava güzeldi nevresimleri yikayayim dedim. Yıka kurut utule geçir derken iyi yoruldum

En sevdiğim Seç beğen internetten daha uyguna al.
Vallahi en güzeli ya, işin komik tarafı kv eşime dedi ki bak da bana bir tane telefon al dedi, eşime dedi kadın şimdi aylarca eşimin telefon secebilmesini bekleyecek bugün baktı bir telefon tamam al iste onu dedim, işlemcisini tam bilmiyorum onun biraz araştırmam lazim dedi, annesi ne yapacaksa işlemcisini kadın wp dan başka birşey kullanmayacak
Vallahi tam olarak bu, herşeye karisip ben karismiyorum diyorlar
Afiyet olsun canım çok güzel
Ahh erkekler hepsi aynı fabrikadan çıkma bunların
Ahahahah evet giciklat ya yıllar süren evlilikten sonra daha gıcık görünüyorlar
Afiyet olsun canım

Ben demeyi unuttum Allah kabul etsin ben de tutmayı düşünüyorum bakalım nasip olursa Seviyorum sizleri yaa

Bugün daha iyisin inşallah
Çok şükür canım, ne mide bulantım oldu ne ateşim sadece halsizliğim devam o kadar, ama o da normal 2 gün resmen perişan oldum, atarım halsizliği de üzerimden

Güya ben bugün dinlenecektim değil mi? Nasıl dinlendim anlatamam. Belim ağrıyor şu an
Ama neden kuzum ya dikkat etsen ya kendine, yeni yeni toparlanırken niye kendini yoruyorsun

Afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah

Allah kabul etsin canım

Çok geçmiş olsun canım

Ya benim güzel takım arkadaşlarıma bak hele yerim sizi ben. Çok güzel olmuş menü spor bildirimini 4 gözle bekliyorumm

3 Kasım Pazar menüm

10.30
1 adet pişi
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
3 zeytin
1 adet salatalık

14.00
1 portakal

17.00
1 kase tereli rokalı salata
1 kase yoğurt

19.00
2 mandalina

Su: 1 lt

Suyum yine çok az oldu, canım istemedi hiç
Spor da yapamadım halsizdim azıcık

Yarına su spor ve menüm daha iyi olacak inşallah

Mthn83 LenaG

Aynen canim kendine alırken çok vahim durum 50 sene alamaz birşey o kadar deyim,ben direk alır çıkarım ama bana da birşey deyince gözüme batiyor
Ay evet ya o ara karışık da başka işlerimiz de vardı zaten pazar kalabalık sinir de oldum çıktım geldim eve ama şimdi internetten alacağım aynısını
Bilmem kac bölüm Kırmızı Oda , 2 sezon da in treatment izlemis biri olarak uzman psikolog yorumlarim geliyor kocainin huyu bu Allah'tan sana özel degil.Ne yapican ? Kendine karişıldigi zaman rahatsiz oldugunu, hevesinin kactigini dile getir muhakkak. Anladi anladi , anlsmazsa birlikte alışverişe cikilmayacak demek ki . Bir kadin ve bir erkegin bitlikte alışveriş yapmasi zaten çılgınca bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…