Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım
Şu meşhur video varya tatile kimle gidersin a eşin b diyor ya
Bende çok severim. Benimkiler de sever ama benim yaptığım şeyler çok sağlıklı olmuyor
Güzel toparlanmış
Afiyet olsun
Vay bee geleceğin kaptanini görüyorum
100 gram dı sanırım. Bak yine aklıma geldi. Ben niye yerimde sayıyorum acaba
Bugün menü göremedim çiçeğim sabah gazı verdim hala fıs sesi gelmedi
Gaz şişkinlik yapar bak
Bacımsular beni de misafirliğe çağırdılar akşama yemeğe ne yaptı onu da bilmiyorum.
Canım ayıp olur git ye o kadar hazırlık yapılmış
Hafif ve güzel menü afiyet olsun
Ooo sayfaya bak ücretsiz psikolojik destek sağlıyor
Afiyet olsun
Kabak tost nasıl acaba

O eskidendi canım. Şu ilaclar çok etkiliyor kilo vermemi. Birşey kalmadı bir hafta sonra inşallah bırakırım da eski düzenime dönerim. Valla yoruldum emek verip verip gram kilo vermek.

3 Kasım menü
09.30 2 bardak limonlu su
11.00 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek 2 tk tahinpekmez
14.00 1 fincan rezene 1 mandalina 1 közlenmiş patates
16.00 1 bardak ayran 1 salatalık 10 fındık
18.00 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar yemeği,3 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek 2 çatal kavun
20.30 1 fincan sütlü kahve 1 tane tuzlu kurabiye
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307

Kaptanım 1 orta boy kabağı büyüklüğüne göre boylamasına dörde beşe bölüp ince ince kıyıyorum ne kadar ince okadar iyi çorba kasesinden az büyük kase yetiyor sonra 2 yumurta ve 2 bazen 3yk.yulaf az kıyılmış kapya baharat kasede iyice karıştırıp aygaz üstü tostun içine yağlı kağıt ikiye katlayıp arasına harcı döküyorum kısık ateşte çevirip pişiriyorum fikir olması için görsel ekliyim bazen tostu kıvırıp arasına kaşar peyniri koyuyorum bazende kıvırmıyorum çok kolay zahmetsiz ve kalorisiz şimdiden afiyet olsun ❤( kabağı rendeleyince olmuyor tamamen yapışıyor)

Eklentiler

• 1000022178.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000017515.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000024616.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 10
Uyyyy nasıl güzel görünüyor canııımmm afiyet şifa olsun, hafızaya attımm oruç olmadığım bir gün yaparım ben bunu inşallah

Ellerine sağlık canım

Hamdolsun canım, daha iyi olacağım
Mesajı sabah uyanınca yazıyordum, minnoş kızım gelip elimin üstüne yatınca bitirip yollayamadım
Ancak şimdi fırsat buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…