Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabahkileri akşam dengelemek böyle bişi işte 😍 süpersin Canım 🤗

Afiyet olsun Canım, ben de köz biber severim. Evde de baya biber birikti. Salı günü ben de yapayım kahvaltıya🤩

Allah kabul etsin Canım🙏🏻💐
Meyveli kefir +keten tohumu son dönem kurtaticim oldu hem tok tutuyor, hem kalorisi az hem de bagirsak çalıştırıyor :21:

Ben demeyi unuttum Allah kabul etsin ben de tutmayı düşünüyorum bakalım nasip olursa :dua: Seviyorum sizleri yaa:KK200:
Ay olsun kız ne olacak 💙 Allah razı olsun bitanem kolaylıkla bütün (maddi manevi) borçlarımızdan kurtulmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻 ben de sizleri seviyorummmm🌸🌸🌸

Kızlar geçmeyen öksürügüm var bana bir tavsiye lütfen 🙋🏻‍♀️
Geçmiş olsun canım 3 elmayı dörde bol 1litre suyla iyice kaynat kaynamaya başlayınca içine 3 4 karanfil 1 kabuk tarçın bir minik parça zencefil ekle toz varsada yarm ck yeterli olur ılık ılık iç çok iyi geliyor kesiyor öksürüğü kendime ve çocuklara yaparım içerken de bardağa bal yada pekmez ekleyerek iç şifa olur inşallah

Geçmiş olsun canım 3 elmayı dörde bol 1litre suyla iyice kaynat kaynamaya başlayınca içine 3 4 karanfil 1 kabuk tarçın bir minik parça zencefil ekle toz varsada yarm ck yeterli olur ılık ılık iç çok iyi geliyor kesiyor öksürüğü kendime ve çocuklara yaparım içerken de bardağa bal yada pekmez ekleyerek iç şifa olur inşallah
Aaa bu zayiflama kürü ayni zamanda 😮

Çok şükür canım, ne mide bulantım oldu ne ateşim 🙏🏻 sadece halsizliğim devam o kadar, ama o da normal 2 gün resmen perişan oldum, atarım halsizliği de üzerimden 🫶🏻

Ama neden kuzum ya 😔 dikkat etsen ya kendine, yeni yeni toparlanırken niye kendini yoruyorsun

Afiyet olsun canım 🫶🏻

Çok geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah 🙏🏻

Allah kabul etsin canım 🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻❤️
Hava güzeldi. Ara tatilde güneydoğu yapalım dedi eşim . Eski görev yerlerini gidelim dedik. Aradan çıksın dedim. Malum bundan sonra pek güneşli günler goremeyebiliriz.

Vallahi en güzeli ya, işin komik tarafı kv eşime dedi ki bak da bana bir tane telefon al dedi, eşime dedi kadın şimdi aylarca eşimin telefon secebilmesini bekleyecek 🤣 bugün baktı bir telefon tamam al iste onu dedim, işlemcisini tam bilmiyorum onun biraz araştırmam lazim dedi, annesi ne yapacaksa işlemcisini kadın wp dan başka birşey kullanmayacak 🤣🤣🤣

Vallahi tam olarak bu, herşeye karisip ben karismiyorum diyorlar😒

Afiyet olsun canım çok güzel

Ahahahah evet giciklat ya yıllar süren evlilikten sonra daha gıcık görünüyorlar 🤣

Afiyet olsun canım
Ay böyle insanlarin işi de rast gitmiyor biliyor musun? O kadar araştırır ederler ama yine aksilikler çıkar aldıklarına pişman olurlar.

Sabahki simit açma gün içinde dengelenmiş afiyet olsun çiçeğim:KK200:

O an başka bir şey istesem olurmuş amma bilemedim, olsun bu da gözeldir:KK19:Genelde içimden ne geçiirsem olur hamdolsun.

Harika bir gün geçirmişsin benim takımımda değilsin kıskandım biraz ama olsun afiyet bal şeker olsun:KK53:

Çok güzel menü olmuş adım sayısı harika:super:

Suyu da 2 yaptın mı tadından yenmez canım ciğerim afiyet olsun:KK36:
Ayaklarım ağrıyor. Ve az önce farkettim ben iki gündür kalsiyum ilacını almıyorum.🫣🫣

Neden olmasın 😍

Koşturmaya gitmiştir inşallah 😍

İçime o şişman ve büyük kadın ruhu oturduğu için elim o tarzlara gidiyor ruhum isyan ediyor arada kalıyorum 🙁
Severek giyin 😍

Bağışıklığın düşer rutin hale getirme ♥️

Çok dolu görünüyor ama çok güzel 😍

Apa ya mi başladın abla ♥️

Az görünüyor ama ruhunu doyurmustuur umarım ♥️

Hoşgeldin 😍

Bazen 100 Gr bile kaptanliga götürebilir seni hiç boş bırakmamak lazım ♥️

İnsanız canım 😘
Ellerine sağlık 😍

🫣🫣🫣🫣

Afiyet olsun şifa olsun ♥️

Afiyet olsun ♥️

Himm 🧿🧿🧿
Tamam izin verdim 😅

Bugün daha iyisin inşallah 🤲

Azmin zaferi tebrik ediyorum 😍

😘😘😘

Ayy benim sofrada da kalmış 2 dlm patates
Yiyin çabuk şunu dedim 😂
Tamam kaptanım 🌸🤗

İyi akşamlar

11:00 1kabak, 2yumurta, 2yk.yulaf çok az kapya ile yağlı kağıtta kabak tost, 8zeytin, 2kk.karışık peynir, şekersiz çay, 2çatal tava yumurta

18:45 5dilim balık, bol salata, az tahinli ve keçiboynuzu özlü 1muz
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307
Su 3 litre

Bugün evi süpürdüm,markete gittim ve günlük işler

Oksurugede çok faydalı canım ben oğluma falanda çok yapıyorum affedersin balgamli öksürük gıcık tarzı öksürük de falan çok rahatlatıyor azda karabiber eklerim içerken ben bazen limon sıkarım içine
1 kabuklu elma
1 Çubuk tarcin
3-4 karanfil
1 cay kaşığı tane karabiber
1 kabuklu limon ( aci oluyor diye yarım ekliyorum )
1.5 litre su
Tencerede 20 dk kaynat ( veya düduklude 7 dk )
Süz, gun boyu ic .
( içine zencefil de konukabilir)

Bu tarif yillar once kk forumda 1 haftada 4 kilo diye populer bir konuydu, hey gidi günler. Simdi bulamadim. Ara ara yaparim hala. Bu hafta da birlikte yapsak mi :KK8::KK8::KK8:

1 kabuklu elma
1 Çubuk tarcin
3-4 karanfil
1 cay kaşığı tane karabiber
1 kabuklu limon ( aci oluyor diye yarım ekliyorum )
1.5 litre su
Tencerede 20 dk kaynat ( veya düduklude 7 dk )
Süz, gun boyu ic .
( içine zencefil de konukabilir)

Bu tarif yillar once kk forumda 1 haftada 4 kilo diye populer bir konuydu, hey gidi günler. Simdi bulamadim. Ara ara yaparim hala. Bu hafta da birlikte yapsak mi :KK8::KK8::KK8:
Vay be 1 haftada 4 kilo he iyiymiş 😆
Yapalım canım grip gibiyim zaten iyi gelir şimdi bende 1 kupa sıcak siya karabiber zencefil zerdecal limon sıkıp içeceğim

Eklentiler

• 1000006054.jpg
    1000006054.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 5
X