Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kusura bakmayın canımlar bu bağırsaklar beni mahvetti karnım davul gibi şişti ödem yüzünden. Birinizi kaybetmek istemezdim ağrım çok olunca spor da yapamıyorum kaçamak yapmasam da gitmiyor üzerine ekleniyor. Bir de wc ye çıkmayı bekledim ama olmadı. Anca geldi mübarek iş işten geçtikten sonra

Eline sagljk canım. Ben kalmasından yanayım. Silkelenmemiz için iyi oluyor. Tokat gibi bazen yiyoruz sonuçları. Sonra kendimize geliyoruz. Arada benim de bir kere unuttuğum oldu. Ama onda da çok kötüydüm.

Ben oyumu kaldırılması için kullanıyorum .
Cumartesiden cumartesiye tartı olsa daha iyi olur benim fikrim bu.

Teşekkürler kaptanım
İlk haftanın ödemi şekerim hiç kıskanma bence

Ayy çok mutsuzdum sabit diye öyle sevincliyim ki
Sitare55 canım seni alalım yamacıma
Ellssa tatlı kuşum kurallar gereği yolculuyorum seni ama kalplerimiz bir
Haftanın bireysel şampiyonu olup şaşırt hepimizi

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor Mısır unlu, karabuğdayli ekmekler yaptım geçenlerde çok güzeldi tahinli ekmeği de denemek istiyorum .Tarifini rica etsem
Ya glutensiz mi onlar eger oyleyse bende onlarin tarifini almak isterim.1 yumurta yarim su bardagi tahin 2 dis sarimsak rendeledjm biraz karabiber 1 yemek kasigida lor kattim güveç kabina yagli kagit serdim verdim fırına ikiye böldüm ekmeği 1 haşlanmış yumurta taze soğan acı biber biraz hardal biraz labne iç harcı gibi yaptım bol yeşillik domatesli protein bombası oldu ekmegin en üstüne de corek otu ve sussam serpistirdim afiyet olsun cnm
offf diyorumm özlemişim resmini
Bende özlemişim ciçegim şimdide kahvemi iciyorum

Benim kilom sabit kaptanım kusura bakma yazamadım

aslında beni çok motive ediyor bu
mesela salı tartısı olmasa açık konuşayım kesin cumartesi misafirlikte yardırırdım
yani sonuçta %90 ımız zaten iradesi çabuk bozulduğu; bir şekilde motivasyonunu kaybettiği için kilo alıyor. En azından ben.

Her zaman takipte olmak beni ipin ucunu kaçırmaktan kurtarıyor. Ama tabi çoğunluk ne derse o olsun.

Hayırlı sabahlar
Güne 600 ml detoks suyuyla başladım
Cumartesi 57,05
Bugün 56.65
Fark -400
Şükür ilk direnc olan 57 yi kırdık darısı 55 e
Kıazzz maşallah ama hak ettin bu sonucu canım emeğinin karşılığını aldın daim olsun inşallah
Saçmalama kaptanım olur öyle bazen sen elinden geleni yapıyorsun bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor
Senin kaptanlığın da bireysel sürecin de çok güzel seviyorum seni
Ya tahin kilo yapmaz mı acaba
Afiyet şifa olsun

D Vitamin eksikliği kilo vermeye engel diyor Canan Karatay hoca. Senelerdir tablet şeklinde alırım, ille de doktorun yazmasına gerek yok ki, marketten alıyorum ben, çok düşerse doktor yazıyor. Alırken d3 k2 olmasına dikkat et, bendekinde k2 yoktu, yeşil yapraklılardan yersen gerek yok dedi, herzaman da yenmiyor ki, tabletin içinde yinede olsun

Benim sorun ödem ve kabızlık canım, perşembe, cuma günü çaresine bakıyorum

Anaa ben şimdi kırmızı mıyım
Boncuk2307 kaptanım teşekküt ederim kalplerimiz bir

Tövbe bismillah Allah benim yokluğumu bana göstermesin
Aşk olsun seni takip etmem mi Kaptanım bı köşeden masum masum bakiyodum ben hâlbuki
Masum masum olmaz atik ol çevik ol
Afiyet olsun kaptanım
Vayy doydun mu demeye korkuyorum
Hoşgeldin
Kilo bildirimimi de yapayım unutmadan.
Cumartesi 72.85
Bugün 71.95
Fark -900
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307 @Jou
Vaayyy
Gü-nay-dın kızlar yine bir salı günü klasiği artı çıktım +250gr . Salı gününün bana bir gıcıklığına var galiba LenaG Mthn83

Sen pazartesi tartıl
Bende dün baya eksiydim
Kilom cts 78.6
Bugun 78.8
Fark : +200

Sabah 6.30 daki kilom. Daha azım yani 9u beklerken su ictim. temizlik gunu. Kadin geldi temizlik var.
LenaG Mthn83

Tartı bildirimim
LenaG Mthn83 Boncuk2307 sibel_84
Cumartesi 72.2
Bugün 71.8
Fark - 400
Ooo sibelden uzak kalma canım gel
Altın vuruş yapmışım takıma
cumartesi; 71.2
bugün; 71.2
ne aldım ne verdumm

Efenin_Annesi Mthn83 LenaG
sibel_84
Emzirdin mi
Hoşgeldin
bildirimimi yapayım

cuma: 63,80
bugün: 63,95
fark: +150 gr

Mthn83 LenaG
Şu tutulumu olmuş olabilir
Güzel menü afiyet olsun
97.5 cumartesi
97.5 salı
Ne almışım nede vermis
@Jou Mthn83 Boncuk2307 LenaG
Senden umutluyum. Bu ay 5 kg gitsin hiç değilse
Yapabilirsin
Eki Görüntüle 3499192 tahin ekmek denedim bugün ki kahvaltım saat 12.00da yapılıyor şuan bol proteinli bir menü oldu @Jou Sitare55 Mthn83
Afiyet olsun
Oğlan için deneme mi kendine mi
Kilo Bildirimi: 85
LenaG Mthn83
Sağlık ocağına iğne yaptırmaya götürdüm kızı, aklımdan çıkmış bildirim. Geç kalmadım umarım
Geçmiş olsun
Cumartesi 65.30
Bugün 65.00
-300 Gr
LenaG Mthn83
Eksi candır

Bu arada benim bildirimim

Cumartesi 85.80
Salı 87
Fark +1.200

Uykusuzluk,yorgunluk,susuzluk..
Yaa midenden kaynakli ödem bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…