- 13 Ağustos 2012
- 4.388
- 18.668
Dur senin için deneyeceğim şimdi.Yaparken çok keyifli aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur senin için deneyeceğim şimdi.Yaparken çok keyifli aslında
Bazen susturmasini bilmemiz gerekiyor canım karşı tarafı. Keşke alıp çıksaydın daha az pişman olurdun eminim.Ya haklısın ama bende de şey var birisi birşey deyince çok etkileniyorum, hemen gözüme batamaya başlıyor, içime sinmemeye başlıyor o yüzden sinir oldum deme birşey di mi ? Yani yakıştı mı yakıştı tamam başlıyor yakıştı ama şurası şöyle bu öyle değilde böyle olsaydı diye başlıyor sinir oluyorum, diyorum ki öyle yok ama o zaman başka yere bakalım vs alamıyoruz sonuç olarak gelsin eve de kavga edeyim görsün gününü
Aynen ben o kafadayim ama gözüme sokuyor kendi içine sönmeyen kısımları sinir oluyorum
iş mi yaptın canım? ev işi yoruyor.Güya ben bugün dinlenecektim değil mi? Nasıl dinlendim anlatamam. Belim ağrıyor şu an
Hoş buldum kaptanım boncuğum kalbin temizmiş de beni isteyeceğine başka bişey isteseydin kıaaazzAllahım ben bugün namazdan sonra ölü gibi uyumuşum. Oğlum tuvaletim geldi diye uyandırmasa kalkacağım yoktu.
Caanllaaarııımm ne yaptınızz. dolar milyoneri hoşgeldin şekerparem dün diyecektim kaptanıma, mina abla katıldıysa kırmızıya milyoner de bana gelsin diye, içimi okumuş sanki seni verdi bana. hoşgeldin sefa getirdin.
Benim şekerparelerimm
60kiloyum
@Ankee
@Beklenen2
@bluegreeneyes
@Diyettenvzgctm-olmuyo
dolar milyoneri
@gezegenfeza
G Goklerce
LenaG
@Lotus1234
@Makaron23
@malahit
Sitare55
@tomrs
Dün dünde kaldı canlarım. Menüleri sporları not ettim yorum bile yapmadım. Ama bugün sıfırdan başlıyoruz detoks suları mixler ne içiyorsanız hemen hazır edelim gün içinde ya da akşam tüketelim, pazar günü diye çok abartmayalım. Haydi mavişlerim. Hepinizi çok seviyorum ve çok güveniyorum. BAŞARACAĞIZ Sporlar da yapılsın az da olsa pleasse
Canım dün attığımdan aldım bi tane de yedim iftarda senin attıklarına da bakayım teşekkür ederimCanikom ben daha yeni aldım lavaşlardan tadı çok güzel tavsiye ederim. Bulayım da atayım linkini.
Ben dörtlü çavdar aldım tam buğday sevmediğim için sen hangisini beğeniyorsan ondan alırsın
Rakip kaptanım maşallah için teşekkürlerHimm
Tamam izin verdim
Menün harika sporun ondan da harika bebiş valla yarın dinlenme yap sporda salıya şişlik olmasın canoGün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi
ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve
Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Akşam 8 gibi yine 1 saat eliptik yapılacak
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Aynen canim kendine alırken çok vahim durum 50 sene alamaz birşey o kadar deyim,ben direk alır çıkarım ama bana da birşey deyince gözüme batiyorHmmm tam benlik mevzular simdi senin koca normalde kendine de birsey alirken kararsiz ve sen alirken seni de olumsuz etkiliyor, dogru anladım degil mi ?
Ay evet ya o ara karışık da başka işlerimiz de vardı zaten pazar kalabalık sinir de oldum çıktım geldim eve ama şimdi internetten alacağım aynısınıBazen susturmasini bilmemiz gerekiyor canım karşı tarafı. Keşke alıp çıksaydın daha az pişman olurdun eminim.
Teşekkür ederim canım benim bas ağrısı bendede fena geçmiş olsun yarın mola gunum zaten canım bakalımCanım dün attığımdan aldım bi tane de yedim iftarda senin attıklarına da bakayım teşekkür ederim
Rakip kaptanım maşallah için teşekkürler
Kız iki hafta dikkat etmeden geçse sence yer miyim bi de takımlara girecem
Menün harika sporun ondan da harika bebiş valla yarın dinlenme yap sporda salıya şişlik olmasın cano
Başım çok ağrıyor ama yapabilirsem bi tanesini yapacağım bugün
Çok eğlenceli görünüyor ama kondusyon lazım bakalım kaç dakikada şaftım kayacak
Hava güzeldi nevresimleri yikayayim dedim. Yıka kurut utule geçir derken iyi yoruldumiş mi yaptın canım? ev işi yoruyor.
En sevdiğim Seç beğen internetten daha uyguna al.Aynen canim kendine alırken çok vahim durum 50 sene alamaz birşey o kadar deyim,ben direk alır çıkarım ama bana da birşey deyince gözüme batiyor
Ay evet ya o ara karışık da başka işlerimiz de vardı zaten pazar kalabalık sinir de oldum çıktım geldim eve ama şimdi internetten alacağım aynısını
Rabbim Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versinTeşekkür ederim canım benim bas ağrısı bendede fena geçmiş olsun yarın mola gunum zaten canım bakalım
Afiyet olsun güzel menü çok keyifli bir kaçamakCanım ben dün yazamadım
2 kasım cumartesi menü
09 Sabah yumurta salatası yani haşlanmış yumurta-taze soğan zeytinyağı- kırmızı biber-kekilki yarım simit sütlü espresso
17.00: bir mercimekli köfte/ 1yk patates salatası/ 2YK yeşil salata
19.00 (misafirlikte mangal yakıldı) 2 köfte 1 kase cacık 2 YK pancar salatası yoğurtlu 2YK normal yeşil salata 2 kadeh şarap (bu benim kaçamağım)
Gün içinde başka ekmek kaçamak yok
Spor: baya bir koşturmacadı zaten 3 saat gitmeden ev temizliği yaptım (gerçekten 10.30 13.30 arası hiç oturmadım) ve çocukla koşturmaca
Boncuk2307 LenaG
Canım afiyet olsun z.yağını ne kadar ekliyorsun suya canım bir tuhaf olmuyor muGün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi
ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve
Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Akşam 8 gibi yine 1 saat eliptik yapılacak
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Amann eşle alışverişe gidilmez canım herşeye karışıp hiç karışmıyor gibi yapıyorlar insanın böyle tepesine tepesine siniri zıplıyor sonra biz dırdırcı oluyoruzSelam kızlar nasılsınız, ay sinir oldum eşime ya adam gıcık gıcık AVM ye gittik ayakkabı vs birşeyler bakacağım, ya ben beğendim işte ama kendi begenemiyor ya illa bir yerine kulp bulacak söyledi söyledi sonra da ben karismiyorum dedi çıktı içinden...sinir oldum alamadım ben de insanı beğendiği şeyden soğutuyor ya karar veremiyor sonra uzatıyor da uzatıyor 2 sene birşey alamaz gıcık işte ya
Afiyet olsun o simitçik açmacık kardeşler girmeyeymiş kahvaltıya çok güzel olacakmış çünkü evet çok lezzetliler de doyurmuyorlar ya yedikçe yiyesi geliyor insanın en azında çeyrek de durmuşsunPazar Menüm
9: 30
1.5 yumurta
1 yk mantar kavurma
30 g karışık peynir
3 zeytin
1/2 simit, 1/3 acma
1 tk recel
Domates, salatalik, dereotu, havuc
13: 1 çb kefir+1.5 yk keten tohumu
15.00 1 kapucino
17: kaşarlı domates çorba
3 kofte
Salata
5 kuru kara üzüm
6 badem
❤Spor : 10.000 adım
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Çok güzel menü canım afiyet olsunİyi akşamlar
03.11.2024
Kahvaltı 12:00
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 köz kapya biber
2 köz yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmek
Ara 16:00 1 elma
Akşam 18:00
1 kase tavuk çorbası
1 kase yeşil fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
2,5 litre su içtim
Adım 5000 (grip oldum o yüzden spor yapamıyorum kendimi iyi hissettiğimde telafi etmeye çalışacağım )
Mthn83 LenaG Boncuk2307
Teşekkürler kaptanımÇok güzel menü canım afiyet olsun
Ahh erkekler hepsi aynı fabrikadan çıkma bunlarınSelam kızlar nasılsınız, ay sinir oldum eşime ya adam gıcık gıcık AVM ye gittik ayakkabı vs birşeyler bakacağım, ya ben beğendim işte ama kendi begenemiyor ya illa bir yerine kulp bulacak söyledi söyledi sonra da ben karismiyorum dedi çıktı içinden...sinir oldum alamadım ben de insanı beğendiği şeyden soğutuyor ya karar veremiyor sonra uzatıyor da uzatıyor 2 sene birşey alamaz gıcık işte ya
Sabahkileri akşam dengelemek böyle bişi işte süpersin CanımPazar Menüm
9: 30
1.5 yumurta
1 yk mantar kavurma
30 g karışık peynir
3 zeytin
1/2 simit, 1/3 acma
1 tk recel
Domates, salatalik, dereotu, havuc
13: 1 çb kefir+1.5 yk keten tohumu
15.00 1 kapucino
17: kaşarlı domates çorba
3 kofte
Salata
5 kuru kara üzüm
6 badem
❤Spor : 10.000 adım
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Afiyet olsun Canım, ben de köz biber severim. Evde de baya biber birikti. Salı günü ben de yapayım kahvaltıyaİyi akşamlar
03.11.2024
Kahvaltı 12:00
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 köz kapya biber
2 köz yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmek
Ara 16:00 1 elma
Akşam 18:00
1 kase tavuk çorbası
1 kase yeşil fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
2,5 litre su içtim
Adım 5000 (grip oldum o yüzden spor yapamıyorum kendimi iyi hissettiğimde telafi etmeye çalışacağım )
Mthn83 LenaG Boncuk2307
Allah kabul etsin CanımHerkese selam
Bugün oruçtum sahura kalkmıyorum uyku problemim var kalksam bi daha uyuyamam
Tek öğün yapmış olacağım oruçlu olduğum günlerde
Saat 18.00-19.00 arası yemek dilimi
Bir kase hünkar çorbası
Bir tane tam buğday lavaş (186kalori)
Bir porsiyon Hamsi (yağsız pişirdim yağlı kağıtta)
Bolca salata bunları dürüm yaptım
Yanına roka
Bir kaseye yakın yoğurt
Yarım cennet hurması
Bir avuç beyaz leblebi
19.00 da Günü kapattım
Su 1 litre uyuyana kadar içerim biraz daha
Spor 7.500 adım
İlk gün olduğu için baş ağrım var vücut alışınca Denp cimin attığı videolardan yapmak istiyorum iftar sonrası
LenaG Boncuk2307 Denp
Yok canım tuz oranımı ayarlıyorum da hem.mens dönemi hemde grip olacak gibiyim kayın babam grip onunla ilgilenirken şifayı kaptım gibi ondan ağrıyor ben günde 2 şişe maden suyu içiyorum içine kaya tuzu atıyorum spor sonraları iyi geliyorRabbim Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin
Senin niye ağrıyor canım tuz tüketimine dikkat ediyor musun
maden suyuna biraz limon az da kaya tuzu at spor yapıyorsun tuz ve mineral kaybı oluyordur yerine koymak lazım
Teşekkür ederim kaptanım 1 tk kadar vallahi bana göre güzel bilemiyorum ki bir İzmirli olarak normaldede zeyti. Yağını çok sevdiğim içinAfiyet olsun güzel menü çok keyifli bir kaçamak
Canım afiyet olsun z.yağını ne kadar ekliyorsun suya canım bir tuhaf olmuyor mu
Spor çok güzel ayaklarına sağlık
Amann eşle alışverişe gidilmez canım herşeye karışıp hiç karışmıyor gibi yapıyorlar insanın böyle tepesine tepesine siniri zıplıyor sonra biz dırdırcı oluyoruz
Afiyet olsun o simitçik açmacık kardeşler girmeyeymiş kahvaltıya çok güzel olacakmış çünkü evet çok lezzetliler de doyurmuyorlar ya yedikçe yiyesi geliyor insanın en azında çeyrek de durmuşsun
Rabbım kabul etsin canım benimde borçlarım var haftaya inşallah niyetim tutmak hazır uzun acliklara da alışmışken vücutHerkese selam
Bugün oruçtum sahura kalkmıyorum uyku problemim var kalksam bi daha uyuyamam
Tek öğün yapmış olacağım oruçlu olduğum günlerde
Saat 18.00-19.00 arası yemek dilimi
Bir kase hünkar çorbası
Bir tane tam buğday lavaş (186kalori)
Bir porsiyon Hamsi (yağsız pişirdim yağlı kağıtta)
Bolca salata bunları dürüm yaptım
Yanına roka
Bir kaseye yakın yoğurt
Yarım cennet hurması
Bir avuç beyaz leblebi
19.00 da Günü kapattım
Su 1 litre uyuyana kadar içerim biraz daha
Spor 7.500 adım
İlk gün olduğu için baş ağrım var vücut alışınca Denp cimin attığı videolardan yapmak istiyorum iftar sonrası
LenaG Boncuk2307 Denp