Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabahkileri akşam dengelemek böyle bişi işte süpersin Canım

Afiyet olsun Canım, ben de köz biber severim. Evde de baya biber birikti. Salı günü ben de yapayım kahvaltıya

Allah kabul etsin Canım
Meyveli kefir +keten tohumu son dönem kurtaticim oldu hem tok tutuyor, hem kalorisi az hem de bagirsak çalıştırıyor

Ben demeyi unuttum Allah kabul etsin ben de tutmayı düşünüyorum bakalım nasip olursa Seviyorum sizleri yaa
Ay olsun kız ne olacak Allah razı olsun bitanem kolaylıkla bütün (maddi manevi) borçlarımızdan kurtulmayı nasip etsin Rabbim ben de sizleri seviyorummmm

Kızlar geçmeyen öksürügüm var bana bir tavsiye lütfen
Geçmiş olsun canım 3 elmayı dörde bol 1litre suyla iyice kaynat kaynamaya başlayınca içine 3 4 karanfil 1 kabuk tarçın bir minik parça zencefil ekle toz varsada yarm ck yeterli olur ılık ılık iç çok iyi geliyor kesiyor öksürüğü kendime ve çocuklara yaparım içerken de bardağa bal yada pekmez ekleyerek iç şifa olur inşallah

Aaa bu zayiflama kürü ayni zamanda

Hava güzeldi. Ara tatilde güneydoğu yapalım dedi eşim . Eski görev yerlerini gidelim dedik. Aradan çıksın dedim. Malum bundan sonra pek güneşli günler goremeyebiliriz.

Ay böyle insanlarin işi de rast gitmiyor biliyor musun? O kadar araştırır ederler ama yine aksilikler çıkar aldıklarına pişman olurlar.

Ayaklarım ağrıyor. Ve az önce farkettim ben iki gündür kalsiyum ilacını almıyorum.

Tamam kaptanım

İyi akşamlar

11:00 1kabak, 2yumurta, 2yk.yulaf çok az kapya ile yağlı kağıtta kabak tost, 8zeytin, 2kk.karışık peynir, şekersiz çay, 2çatal tava yumurta

18:45 5dilim balık, bol salata, az tahinli ve keçiboynuzu özlü 1muz
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Su 3 litre

Bugün evi süpürdüm,markete gittim ve günlük işler

1 kabuklu elma
1 Çubuk tarcin
3-4 karanfil
1 cay kaşığı tane karabiber
1 kabuklu limon ( aci oluyor diye yarım ekliyorum )
1.5 litre su
Tencerede 20 dk kaynat ( veya düduklude 7 dk )
Süz, gun boyu ic .
( içine zencefil de konukabilir)

Bu tarif yillar once kk forumda 1 haftada 4 kilo diye populer bir konuydu, hey gidi günler. Simdi bulamadim. Ara ara yaparim hala. Bu hafta da birlikte yapsak mi

Vay be 1 haftada 4 kilo he iyiymiş
Yapalım canım grip gibiyim zaten iyi gelir şimdi bende 1 kupa sıcak siya karabiber zencefil zerdecal limon sıkıp içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…