Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bazen susturmasini bilmemiz gerekiyor canım karşı tarafı. Keşke alıp çıksaydın daha az pişman olurdun eminim.

Pazar Menüm

9: 30
1.5 yumurta
1 yk mantar kavurma
30 g karışık peynir
3 zeytin
1/2 simit, 1/3 acma
1 tk recel
Domates, salatalik, dereotu, havuc

13: 1 çb kefir+1.5 yk keten tohumu

15.00 1 kapucino

17: kaşarlı domates çorba
3 kofte
Salata
5 kuru kara üzüm
6 badem

❤Spor : 10.000 adım

LenaG Mthn83 Boncuk2307

Hoş buldum kaptanım boncuğum kalbin temizmiş de beni isteyeceğine başka bişey isteseydin kıaaazz

Canım dün attığımdan aldım bi tane de yedim iftarda senin attıklarına da bakayım teşekkür ederim
Himm
Tamam izin verdim
Rakip kaptanım maşallah için teşekkürler
Kız iki hafta dikkat etmeden geçse sence yer miyim bi de takımlara girecem
Menün harika sporun ondan da harika bebiş valla yarın dinlenme yap sporda salıya şişlik olmasın cano

@Tutku44
dolar milyoneri
Bugün spor videolarım kızlar
Başım çok ağrıyor ama yapabilirsem bi tanesini yapacağım bugün
Çok eğlenceli görünüyor ama kondusyon lazım bakalım kaç dakikada şaftım kayacak

İyi akşamlar
03.11.2024

Kahvaltı 12:00
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 köz kapya biber
2 köz yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmek

Ara 16:00 1 elma

Akşam 18:00
1 kase tavuk çorbası
1 kase yeşil fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt

2,5 litre su içtim

Adım 5000 (grip oldum o yüzden spor yapamıyorum kendimi iyi hissettiğimde telafi etmeye çalışacağım )

Mthn83 LenaG Boncuk2307

Hmmm tam benlik mevzular simdi senin koca normalde kendine de birsey alirken kararsiz ve sen alirken seni de olumsuz etkiliyor, dogru anladım degil mi ?
Aynen canim kendine alırken çok vahim durum 50 sene alamaz birşey o kadar deyim,ben direk alır çıkarım ama bana da birşey deyince gözüme batiyor
Bazen susturmasini bilmemiz gerekiyor canım karşı tarafı. Keşke alıp çıksaydın daha az pişman olurdun eminim.
Ay evet ya o ara karışık da başka işlerimiz de vardı zaten pazar kalabalık sinir de oldum çıktım geldim eve ama şimdi internetten alacağım aynısını

Teşekkür ederim canım benim bas ağrısı bendede fena geçmiş olsun yarın mola gunum zaten canım bakalım

iş mi yaptın canım? ev işi yoruyor.
Hava güzeldi nevresimleri yikayayim dedim. Yıka kurut utule geçir derken iyi yoruldum
En sevdiğim Seç beğen internetten daha uyguna al.

Teşekkür ederim canım benim bas ağrısı bendede fena geçmiş olsun yarın mola gunum zaten canım bakalım
Rabbim Şafi ismiyle tüm hastalarımıza şifa versin

Senin niye ağrıyor canım tuz tüketimine dikkat ediyor musun

maden suyuna biraz limon az da kaya tuzu at spor yapıyorsun tuz ve mineral kaybı oluyordur yerine koymak lazım

Afiyet olsun güzel menü çok keyifli bir kaçamak
Canım afiyet olsun z.yağını ne kadar ekliyorsun suya canım bir tuhaf olmuyor mu
Spor çok güzel ayaklarına sağlık
Amann eşle alışverişe gidilmez canım herşeye karışıp hiç karışmıyor gibi yapıyorlar insanın böyle tepesine tepesine siniri zıplıyor sonra biz dırdırcı oluyoruz
Afiyet olsun o simitçik açmacık kardeşler girmeyeymiş kahvaltıya çok güzel olacakmış çünkü evet çok lezzetliler de doyurmuyorlar ya yedikçe yiyesi geliyor insanın en azında çeyrek de durmuşsun

Çok güzel menü canım afiyet olsun

Bende menümü paylaşayım.
Sabah yürüyüş öncesi 1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı
2 yumurta
1 salatalık+1domates
4 yaprak marul maydanoz ile salata
7 adet zeytin
2 adet ceviz
2 tatlı kaşığı lor peynir
Ara öğün
Yarın Trabzon hurması+2kasik yoğurt
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1adet maden suyu
1 avuç kuruyemiş
Akşam
İki parça fırında pişmiş et
Ara öğün
1 fincan yeşil çay içerim.
Adım sayım 11855
Leslie mesliee hak getire. Regl oldum aşırı yoğunum bugün. Düzgün kimildayamiyorum bile .
Nöbet günüm değişti. Yarın nöbetçiyim. Erkenden uyurum.
Suyum 3 litre oldu.
LenaG Mthn83 Boncuk2307 Sitare55

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-03-19-18-34-752_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 5
Herkese selam
Bugün oruçtum sahura kalkmıyorum uyku problemim var kalksam bi daha uyuyamam
Tek öğün yapmış olacağım oruçlu olduğum günlerde

Saat 18.00-19.00 arası yemek dilimi

Bir kase hünkar çorbası
Bir tane tam buğday lavaş (186kalori)
Bir porsiyon Hamsi (yağsız pişirdim yağlı kağıtta)
Bolca salata bunları dürüm yaptım
Yanına roka
Bir kaseye yakın yoğurt

Yarım cennet hurması
Bir avuç beyaz leblebi

19.00 da Günü kapattım

Su 1 litre uyuyana kadar içerim biraz daha
Spor 7.500 adım
İlk gün olduğu için baş ağrım var vücut alışınca Denp cimin attığı videolardan yapmak istiyorum iftar sonrası

LenaG Boncuk2307 Denp

Ahh erkekler hepsi aynı fabrikadan çıkma bunların

Sabahkileri akşam dengelemek böyle bişi işte süpersin Canım
Afiyet olsun Canım, ben de köz biber severim. Evde de baya biber birikti. Salı günü ben de yapayım kahvaltıya
Allah kabul etsin Canım

Yok canım tuz oranımı ayarlıyorum da hem.mens dönemi hemde grip olacak gibiyim kayın babam grip onunla ilgilenirken şifayı kaptım gibi ondan ağrıyor ben günde 2 şişe maden suyu içiyorum içine kaya tuzu atıyorum spor sonraları iyi geliyor
Teşekkür ederim kaptanım 1 tk kadar vallahi bana göre güzel bilemiyorum ki bir İzmirli olarak normaldede zeyti. Yağını çok sevdiğim için
Rabbım kabul etsin canım benimde borçlarım var haftaya inşallah niyetim tutmak hazır uzun acliklara da alışmışken vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…