Henüz takımlara giremedim canım ben hazırlık grubundayimEksiler kralicesi demiyorum boşuna
menuye bak spora bak
tatlımm ya bide rakip takımdasın sennn
Ben seviyorum vaktim varken ugrasmayiSen uğraş o zaman
Grubu bırak benceBrn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım
Çok güzl menü olacak afiyet olsun şimdidenGün planı
LenaG
Kahvaltı 11.30
2 dilim Peynir
5 zeytin
1 köy biberi
1 tam yumurta
13.30 ara öğün
Türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
1 mini kurabiye
15.45 öğle
120 Gr Tavuk haşlama
1 domates 1 biber
3 YK bulgur pilavı
18.30-19.00
Peynirli salata
Kapanış
3 lt su
30 dk leslie
canavar gibi spor yapıyon ayni takımda olmamız lazımHenüz takımlara giremedim canım ben hazırlık grubundayim
Takipleselim canımcanavar gibi spor yapıyon ayni takımda olmamız lazım
seni takipteyim bende bugun sadece eliptik degil ustune birseyler eklemeye calisacagım insa
Çok iyi taktikler kaptanım yapacağımAfiyet olsun c.tesi menüsü olmuş keşke akam olmayaymış iyimiş. Karbonhidrat çok olduğu için yarın suyu biraz daha arttıralım canım ödem yapacaktır gitsin ödemler ve min.20 dk hareket yapmaya çalışalım
Hepsi aynı canım. O yüzden eslerle çıkmıyoruz alışverişeSelam kızlar nasılsınız, ay sinir oldum eşime ya adam gıcık gıcık AVM ye gittik ayakkabı vs birşeyler bakacağım, ya ben beğendim işte ama kendi begenemiyor ya illa bir yerine kulp bulacak söyledi söyledi sonra da ben karismiyorum dedi çıktı içinden...sinir oldum alamadım ben de insanı beğendiği şeyden soğutuyor ya karar veremiyor sonra uzatıyor da uzatıyor 2 sene birşey alamaz gıcık işte ya
Vallahi haklısın keşke hiç fikrini sormasaydim ona istediğim gibi de bulamadım sonra varya şuan aşırı sinir oldumHepsi aynı canım. O yüzden eslerle çıkmıyoruz alışverişe
canım o beğenmezse beğenmesin, önemli olan senin beğenmen. kendine alacaksan beğendiğini alsaydın keşke. boşver o giyecek değil ya. sonuçta beğendiğin model de abes birşey değildir zaten. hiç canını sıkma.Selam kızlar nasılsınız, ay sinir oldum eşime ya adam gıcık gıcık AVM ye gittik ayakkabı vs birşeyler bakacağım, ya ben beğendim işte ama kendi begenemiyor ya illa bir yerine kulp bulacak söyledi söyledi sonra da ben karismiyorum dedi çıktı içinden...sinir oldum alamadım ben de insanı beğendiği şeyden soğutuyor ya karar veremiyor sonra uzatıyor da uzatıyor 2 sene birşey alamaz gıcık işte ya
Sıkma canını canım. Haftaici gider bakar alırsın. İnsan artık kafasina göre birşey bulamıyor ki. Bulduğun an alacaksın hoşuna gidiyorsa.Vallahi haklısın keşke hiç fikrini sormasaydim ona istediğim gibi de bulamadım sonra varya şuan aşırı sinir oldum
İkinci videoyu izlerken nefesim kesildi. Yapsam nasıl olurum acaba
Yaparken çok keyifli aslındaİkinci videoyu izlerken nefesim kesildi. Yapsam nasıl olurum acaba
Ya haklısın ama bende de şey var birisi birşey deyince çok etkileniyorum, hemen gözüme batamaya başlıyor, içime sinmemeye başlıyor o yüzden sinir oldum deme birşey di mi ? Yani yakıştı mı yakıştı tamam başlıyor yakıştı ama şurası şöyle bu öyle değilde böyle olsaydı diye başlıyor sinir oluyorum, diyorum ki öyle yok ama o zaman başka yere bakalım vs alamıyoruz sonuç olarak gelsin eve de kavga edeyim görsün gününücanım o beğenmezse beğenmesin, önemli olan senin beğenmen. kendine alacaksan beğendiğini alsaydın keşke. boşver o giyecek değil ya. sonuçta beğendiğin model de abes birşey değildir zaten. hiç canını sıkma.
Aynen ben o kafadayim ama gözüme sokuyor kendi içine sönmeyen kısımları sinir oluyorumSıkma canını canım. Haftaici gider bakar alırsın. İnsan artık kafasina göre birşey bulamıyor ki. Bulduğun an alacaksın hoşuna gidiyorsa.
Hmmm tam benlik mevzularSelam kızlar nasılsınız, ay sinir oldum eşime ya adam gıcık gıcık AVM ye gittik ayakkabı vs birşeyler bakacağım, ya ben beğendim işte ama kendi begenemiyor ya illa bir yerine kulp bulacak söyledi söyledi sonra da ben karismiyorum dedi çıktı içinden...sinir oldum alamadım ben de insanı beğendiği şeyden soğutuyor ya karar veremiyor sonra uzatıyor da uzatıyor 2 sene birşey alamaz gıcık işte ya