Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sen uğraş o zaman
Ben seviyorum vaktim varken ugrasmayi ama vsktim yokken ve ozellikle pisirdigim sey yenilmezse nefret ediyorum su siralar ev halki da yaptıklarımdan yedi , hic birsey ziyan olmadi yapma konusunda motiveyim

Tabi yrmekle ugrasmak isteneyenlere Allah kolaylik versin

Çok güzl menü olacak afiyet olsun şimdiden

Selam kızlar nasılsınız, ay sinir oldum eşime ya adam gıcık gıcık AVM ye gittik ayakkabı vs birşeyler bakacağım, ya ben beğendim işte ama kendi begenemiyor ya illa bir yerine kulp bulacak söyledi söyledi sonra da ben karismiyorum dedi çıktı içinden...sinir oldum alamadım ben de insanı beğendiği şeyden soğutuyor ya karar veremiyor sonra uzatıyor da uzatıyor 2 sene birşey alamaz gıcık işte ya

Hepsi aynı canım. O yüzden eslerle çıkmıyoruz alışverişe

canım o beğenmezse beğenmesin, önemli olan senin beğenmen. kendine alacaksan beğendiğini alsaydın keşke. boşver o giyecek değil ya. sonuçta beğendiğin model de abes birşey değildir zaten. hiç canını sıkma.

Ya haklısın ama bende de şey var birisi birşey deyince çok etkileniyorum, hemen gözüme batamaya başlıyor, içime sinmemeye başlıyor o yüzden sinir oldum deme birşey di mi ? Yani yakıştı mı yakıştı tamam başlıyor yakıştı ama şurası şöyle bu öyle değilde böyle olsaydı diye başlıyor sinir oluyorum, diyorum ki öyle yok ama o zaman başka yere bakalım vs alamıyoruz sonuç olarak gelsin eve de kavga edeyim görsün gününü
Sıkma canını canım. Haftaici gider bakar alırsın. İnsan artık kafasina göre birşey bulamıyor ki. Bulduğun an alacaksın hoşuna gidiyorsa.
Aynen ben o kafadayim ama gözüme sokuyor kendi içine sönmeyen kısımları sinir oluyorum

Hmmm tam benlik mevzular simdi senin koca normalde kendine de birsey alirken kararsiz ve sen alirken seni de olumsuz etkiliyor, dogru anladım degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…