Hava çok güzeldi. Oglusu kaldirdim hadi yürüyüşeBnde kızımı uyuyup tekrardan uyicam valla hayranım erken kalkıp yuruyenlere bnm vaktim olsa hep yatarım
Hava çok güzel ya iki tür daha atam en iyisi.Çok memnun oldum bende sitare öğretmenim. 85 kilo ile 12 temmızda başladım var olan artımı saymazsak 71 e kadar düştüm. Tabiki verirsin önemli olan getçekten istemek
Ben yürüyüşü bitirir canım yaaa
Tepemden uağmur uağa yağa yürüdüm hem de
Günaydın kaptaniççemmm
Yehhuuuuu yaşasıııınnn ben de takımdayımCanım daha pazar sabahı girersin takımlara tabii ki mavi takıma şöööyle alalım seniiiBoncuk2307 kaptanımmbir neferin daha oldu
Deme öyle Kaptanım, hepinizin emeği büyük burda, iyi ki varsınızVallahi tekrar baktım sen hazırlıklara devam ediyore yazmışsın ben hazırlıktan devam okudum onu. Gözüme diye başlayan bir sövgü yaptım kendime. Tekrar kusura bakma ablacım, kaptanım bir kere rica etti sıvadım iyiceBir de senden ricam aslında herkesten ricam cumartesi günleri takım kaptanı seçmeleri olduğu için aktif olmak gerekiyor bugün en az 1 saat kaptan aradık bulamadım bir türlü, ona sora buna sora. @Mthn83kaptanım oluyor gibioldu misafirim gelecek dedi. Sonramisafiri vazgeçmiş kabul etti baya uğraştık yani. Ondan bynim allak bullak oldu tekrar kusura bakma emi
Teşekkür ederim kendi adıma.Değerli KIRMIZI TAKIM üyesi arkadaşlarım
Motivasyonumuzu yüksek tutup muhteşem bir hafta geçiriyoruz. Ben size güveniyorum sizde kendinize güvenin
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
sibel_84
Jasminium84
Sem2024
Tutku44
Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
U urfaktefek
s i d e l y a
Efenin_Annesi
Macera başlasın
HosgeldinHoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler
Tanışalım ben Ceren kısaca ceee diyebilirsin. geçen haziran ayında 59 kg düştüm ve ayrılmıştım ama yine birazcık sınırımı aşınca aranıza dönmeye karar verdim.Desteğinizle yine istediğim kiloya dönebileceğimi ve bu sefer koruyabileceğimi düşünüyorum .seni çok öpüyorum
Güzel fezammmHoşbuldum canım nasılsın
Lenanin hemen takımlara alacagini tahmin etmedimdi ona şaşırdım milyoner hatunum.Nurum bitanem neden şaşırdın aşkonurovic
He çok istekli arzulu gördüyse demek ki kaptanımLenanin hemen takımlara alacagini tahmin etmedimdi ona şaşırdım milyoner hatunum.
Maviş maviş boncukla bol eksiler dilerim guzzum
HoşbuldumHosgeldinne zaman kac kilodan baslamistin ?
Ay bütün evren sanki ayarlamış gibi ama herşeye rağmen yapmışsın sporunu tebrik ederim canımBugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım
Bi baktım kapak tezgahtaiçindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm.Boncuk2307
Amin inşallah kaptanımDansGünaydın
Güzeller içinden sizleri seçtim
Zafere giden yolda yeni bir gün. Öyle mutlu olun ki yemekle uğraşmaya vaktiniz kalmasın
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
sibel_84
Jasminium84
Sem2024
Tutku44 [/USER]
Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
U urfaktefek
s i d e l y a
Efenin_Annesi
İnşallah canım kaptanımmmGünaydın
Zafere giden yolda yeni bir gün. Öyle mutlu olun ki yemekle uğraşmaya vaktiniz kalmasın
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
sibel_84
Jasminium84
Sem2024
Tutku44 [/USER]
Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
U urfaktefek
s i d e l y a
Efenin_Annesi
Sorma ya tüm evren sporuma karşıAy bütün evren sanki ayarlamış gibi ama herşeye rağmen yapmışsın sporunu tebrik ederim canım
Günaydın
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
sibel_84
Jasminium84
Sem2024
Tutku44 [/USER]
Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
U urfaktefek
s i d e l y a
Efenin_Annesi
Biz onu ezer geçeriz canım merak etme sen
Bu gazla neler yapmam ki ben hatcemGünaydın
Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
sibel_84
Jasminium84
Sem2024
Tutku44 [/USER]
Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
U urfaktefek
s i d e l y a