Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bnde kızımı uyuyup tekrardan uyicam valla hayranım erken kalkıp yuruyenlere bnm vaktim olsa hep yatarım
Hava çok güzeldi. Oglusu kaldirdim hadi yürüyüşe
Hava çok güzel ya iki tür daha atam en iyisi.

Deme öyle Kaptanım, hepinizin emeği büyük burda, iyi ki varsınız
Dün de benim kızımın doğum dolayısıyla ev kalabalıktı. Oraya buraya koşuşturmaktan hiç telefonum nerde yerini bile unuttum yani
Bide 1. olabileceğim aklımın ucundan bile geçmedi. Velhasıl talih kuşu yanlış günde başıma konmuş, sonra da pırrr diye uçmuş gitmiş

Hosgeldin ne zaman kac kilodan baslamistin ?

Bugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım
Bi baktım kapak tezgahta içindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. Boncuk2307

Lenanin hemen takımlara alacagini tahmin etmedimdi ona şaşırdım milyoner hatunum.
Maviş maviş boncukla bol eksiler dilerim guzzum
He çok istekli arzulu gördüyse demek ki kaptanım
Amin inşallah balım hepimiz yağdan eksilelim inşallah

Hosgeldin ne zaman kac kilodan baslamistin ?
Hoşbuldum geçen sene Ocak gibi gelmiştim buraya 69 kusürdüm 59 a düşmüştüm ama bunun öncesi var tabi 95,20 ile diyetisyen desteği ile 5 sene öncesinde diyete başlamıştım canım baya bi yıllara yaydım kilo verme işini haziran ayında kendi Nirvana ma ulaştım 59 olarak ama tekrar 65 e selam dedim tehlikeli hal almadan kontrollü bir şekilde tekrar 60 a doğru yol almak istiyorum inşallah 59-60 arasında dengelemek istiyorum

Ay bütün evren sanki ayarlamış gibi ama herşeye rağmen yapmışsın sporunu tebrik ederim canım

Ay bütün evren sanki ayarlamış gibi ama herşeye rağmen yapmışsın sporunu tebrik ederim canım
Sorma ya tüm evren sporuma karşı
Sibel dua mı etti netti sibel_84

Bu gazla neler yapmam ki ben hatcem
Sorma ya tüm evren sporuma karşı
Sibel dua mı etti netti sibel_84

Tribini severim senin. Dur kahvaltımı yapayım seninle azıcık ilgileneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…