Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım 🙄
Bi baktım kapak tezgahta:eek: içindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var 🫨
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı :KK14:
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. @Boncuk2307
abowww neler olmuş öylee canımmm benimm yinede pes etmemissin o kadar yürümussun 👏👏👏👏👏

Hoşbuldum 💕geçen sene Ocak gibi gelmiştim buraya 69 kusürdüm 59 a düşmüştüm ama bunun öncesi var tabi 95,20 ile diyetisyen desteği ile 5 sene öncesinde diyete başlamıştım canım baya bi yıllara yaydım kilo verme işini haziran ayında kendi Nirvana ma ulaştım 59 olarak ama tekrar 65 e selam dedim tehlikeli hal almadan kontrollü bir şekilde tekrar 60 a doğru yol almak istiyorum inşallah 🙏 59-60 arasında dengelemek istiyorum
😍 genelde boyle yapiyorlar. Gecenlerde bir kisi daha gelmisti. 49-55 arasinda gidip gelmek yoyo degil demisti. 55 olunca gelip 49a geri düşüyor vs. Ben de oyle olucam korumada insallah🥰 daha cok var tabi
Bugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım 🙄
Bi baktım kapak tezgahta:eek: içindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var 🫨
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. @Boncuk2307
Gecen yil stadda yürüdüğüm geldi aklima.Dön dön dön bitmiyo😅 akşam gidersin kalabalik, oglen gidersin tenha kamyon şoförü olmasa da cekinecek biri olurdu illa ki 😅 amaaan deli desinler bosver😘 ben boyle birini görünce ohh ne orjinal , kafasina göre yasayan insan diyorum ☺. Hastalanmadiktan sonra yagmur altinda islanmak da iyidir

Sporum yapıldı mis gibi öğünde yaptım enerjim çok güzel bugün salı günü o eksi 1.5 kg buraya tıpış tıpış gelecek yeter gari bu kadar direnc

Eklentiler

• 1000005757.jpg
    1000005757.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 4
Olsun yine de yürümüşsün. Azmine hayran kaldım canım zümrem😘😘

9100 adım atıp bende geldim eve kahvaltımı yaptım. Şimdi çocukları banyoya almam lazım. Geri işleri eşim halledecek. Bugün yırttım ev süpürme ve yemek işinden..kalkıp birde Leslie yaparsam tam olur, harika olur.

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-03-11-51-00-799_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-03-11-51-00-799_com.android.chrome.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 5
Lenanin hemen takımlara alacagini tahmin etmedimdi ona şaşırdım milyoner hatunum.
Maviş maviş boncukla bol eksiler dilerim guzzum 💞 🌸 🥰
Canım daha önce takımlarda olup izin alırsan tekrar girmek istediğinde hazırlık yapmaya gerek olmuyor direk girebiliyorsun dolar milyoneri dolar milyoneri ❤️
Günaydın mutlu Pazarlar.🙏🏻🌸
Tünaydın lotusum ❤️
🍂🍄💐🍁🍃🌾günaydınn herkesee🤗🥰🌾🍃🍁💐🍄🍂
Tünaydın ❤️
Afiyet olsun canım ❤️

😍 genelde boyle yapiyorlar. Gecenlerde bir kisi daha gelmisti. 49-55 arasinda gidip gelmek yoyo degil demisti. 55 olunca gelip 49a geri düşüyor vs. Ben de oyle olucam korumada insallah🥰 daha cok var tabi

Gecen yil stadda yürüdüğüm geldi aklima.Dön dön dön bitmiyo😅 akşam gidersin kalabalik, oglen gidersin tenha kamyon şoförü olmasa da cekinecek biri olurdu illa ki 😅 amaaan deli desinler bosver😘 ben boyle birini görünce ohh ne orjinal , kafasina göre yasayan insan diyorum ☺. Hastalanmadiktan sonra yagmur altinda islanmak da iyidir
İnşallah canım 🙏

X