Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım ben ilk tabloyu yapıp attığımda excell den attım bir anda garip gureba şekiller çıktı felaket birşey oluştu elhan kaptanım baştan saatlerce uğraşmak zorunda kaldı tek tek kontrol edip. Sen gayet de güzel yaptın benim ilk yapışıma göre çok iyiydin
Haklısın kilo verme oranı yüksek olanların c.tesi sık sık bakmalarını rica ediyorum ben de ki takımlar oluşsun herkes günlük hayatına hızlıca dönebilsin

Az önce Ahmet Apanın konuşmasını dinledim, uykusuzluk problemi olan bir danışan, aparelaks kullanarak bu problemden kurtulduğunu söyledi (tarda danışanlar yayına bağlanıp hangi sıkıntılardan kurtulduklarını anlatıyorlar)
Trendyoldan bakabilirsin

Afiyet olsun keşke çiğköfte dürümsüz marulla olaymış

değill aslında et ve bulgur var bulgur da 1avuctan az diyet gibi ettim azyagda

kızz değill halamın diyetisyeni bile 4 5 vermiş yani etli ve az yağlı olunca ekmeksiz

Bunun için terapi hiç düşündün mü kaptanım iyi gelebilir sanki

Günaydın kızlar dündü menüm
Sabah 1 simit peynir çay
Ara çay 10 kadar fındık
Ara 1 züber 1 kolajenli kahve
Ara 1 muz
Akşam 4 köfte 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav
2litee şu 1 maden suyu . Dün serbest gün yaptim . Bugün kaldığım yerden devam
LenaG Mthn83

Kız bugün geldin. İyi ki geri geldim ödülü mu
Yaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw
Canım afiyet olsun
asrın tandır lavaş alabilme imkanın olursa onun 1 tanesi 102 kalori
Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim
Canım takımlara girmende hiçbir sorun yok kırmızı takıma dahil edildin
Ben de girebilsem keşke hazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm

Ay şükür yine de kazanmisiz. İçim rahatladı, (artimdan dolayı) eline sağlık
Tesekkürler.
Eline sağlık
Tesekkürler. Eline sağlık.

Hoş geldin canım eskilerdenmişsin ama ben tanımıyorum tanışak mı
Hoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler
Tanışalım ben Ceren kısaca ceee diyebilirsin. geçen haziran ayında 59 kg düştüm ve ayrılmıştım ama yine birazcık sınırımı aşınca aranıza dönmeye karar verdim.Desteğinizle yine istediğim kiloya dönebileceğimi ve bu sefer koruyabileceğimi düşünüyorum .seni çok öpüyorum
Hoşgeldin kuzum
Güzel fezammmHoşbuldum canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…