- 31 Ekim 2013
- 20.681
- 67.550
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım geçmiş olsun nasıl oldun tatlımGünaydınnnn
İnşallah canımmHadi inşallah böylece hafifler inşallah.
Atmaz mıyım senceAt tribini acıma canım öyle nerdee yazınca vallahi bütün feminist duygularım kabardı
yazıp yazıp sildim yaa
İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükürnane limon miden için iyi gelir ama belliki bi enfeksiyon durumu var ateşte varmış. valla biz kendimize bakmayınca görüyorsun kimse bakmıyor.
iş değişikliği yaptınmı canım
Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlarUzun süreden beri böyle uyku bozukluğum var uykum geliyor ama bir türlü dalamıyorum sabaha kadar kıpkırmızı gözlerle oturuyorum. Nereden baksan 8-9 yıl olmuştur ilaçlarla hep belki de alışkanlık yaptı artık bende
Çok daha iyi geçirdim geceyi kuzum, şimdi daha hissediyorum kendimiGünaydın canım geçmiş olsun nasıl oldun tatlım
Nasıl emek vermişsin ellerine emeğine sağlıkŞunu da atayım dün yaptığım liste silinince tekrar yapmadım moralim bozuldu çünkü bilgisayardan çektim bunu da
Eki Görüntüle 3498093
GünaydınGünaydınnnn
İyiyim çok şükür canımİnşallah canımm
Sen nasıl oldun
Atmaz mıyım sence
İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükür
Yok kuzum yapamadım iş değişikliğini bir türlü, olamadı henüz istediğim iş
Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar
Bu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.LİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ 70'LER LİGİ @Ankee 63.50 Jou 71.20 @tomrs 63.60 Ellssa 71.40 Jasminium84 63.80 Sitare55 72.20 Ceeeeeeeeeeee 64.95 sibel_84 72.85 @Azmet5255 65.30 @Goklerce 72.90 @Makaron23 66.50 B Beklenen2 73.10 Boncuk2307 67.20 @gezegenfeza 73.90 @s i d e l y a 67.50 @Mthn83 74.80 @bluegreeneyes 69.70 @Asya89 76.30 @Cicekbocekkaktus 78.60 @Cakinin Gelini 79.70
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Pembepilates 82.50 @Sem2024 93.25 @urfaktefek 83.50 @Lotus1234 93.30 @Tutku44 83.80 @Mina45 95.40 LenaG 85.80 @Efenin_Annesi 97.55 @60kiloyum 86.80 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım
50'LER LİGİ KİLO @nurovic 50.05 @malahit 54.00 @Denp 57.05 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO @yosunlupapatya 49.30
Lig tablosu etap sonunda (02.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Esnememe gerek yok ki kızım zaten yıktı ortalığı aglicam diye ya aslında insan çocuklu evde çok oturmayacak bide misafirliğe gidiyosan gelen kimse herkes çayın yanına biri kek biri poğaça falan bişey yapıp götürecek ev sahibine zorluk olmayacak bnceSaate baksaydın kız arada bir de esneseydin
Bnde kızımı uyuyup tekrardan uyicam valla hayranım erken kalkıp yuruyenlere bnm vaktim olsa hep yatarımSitare55 ben yürüyüşe çıkar canım.
GünaydııınnnGünaydınnnn dın dın dınnnn
Hemen dr gittim canım bende bir gariplik başladı diye dr beni dinledi ilaç verdiBunun için terapi hiç düşündün mü kaptanım iyi gelebilir sanki
Günaydın canım Afiyet olsun
Canım daha pazar sabahı girersin takımlara tabii ki mavi takıma şöööyle alalım seniii Boncuk2307 kaptanımmbir neferin daha olduYaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw
Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim
Ben de girebilsem keşke hazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm
Günayyydıııınnn nur cum senşn de harika geçsün inşallahGuuuuunnnaaaaayyyyyydddiiiiiinnnnnnnnnn
Guuu naaayy ddiiiiinnn
Harika bir pazar günü diliyorum herkese
Günnaayyydıınnn ceeeeGünaydın tatlı günler
Günaydın canımHerkese günaydın
Günaydın çiçek kadınGünaydınnnn
Ohh iyi yapmışsın Benim huzursuzluk ve endişe ataklarım oluyordu buna uyku sorunu eklendi bütün gün olanlar kafamda hızlı bir şekilde yeniden yeniden hızlıca geçiyor bir durduramıyorum kritik ediyordum sürekli dr da bana ilaç verdiİnşallah canımm
Sen nasıl oldun
Atmaz mıyım sence
İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükür
Yok kuzum yapamadım iş değişikliğini bir türlü, olamadı henüz istediğim iş
Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar
Günaydın canımGünaydın
Grupta herkes güne erken başlamış günaydınGuuuuunnnaaaaayyyyyydddiiiiiinnnnnnnnnn
Guuu naaayy ddiiiiinnn
Harika bir pazar günü diliyorum herkese
Ay inşallah ya çok sıkıldım 70 lerden artık
Öyle bişiler yapıp veya alıp eli boş gitmemek kalmadı artık hadi gittin bari çocuğun uyku saatini ayarlaman öyle kalkman lazım yaa haklısınEsnememe gerek yok ki kızım zaten yıktı ortalığı aglicam diye ya aslında insan çocuklu evde çok oturmayacak bide misafirliğe gidiyosan gelen kimse herkes çayın yanına biri kek biri poğaça falan bişey yapıp götürecek ev sahibine zorluk olmayacak bnce
Günaydın
Çok şükür kuzumİyiyim çok şükür canım
CanımmmGünaydın çiçek kadın
Anlıyorum kuzum, Allah yardımcın olsun, kalıcı şifa versinOhh iyi yapmışsın Benim huzursuzluk ve endişe ataklarım oluyordu buna uyku sorunu eklendi bütün gün olanlar kafamda hızlı bir şekilde yeniden yeniden hızlıca geçiyor bir durduramıyorum kritik ediyordum sürekli dr da bana ilaç verdi
Çok memnun oldum bende sitare öğretmenim. 85 kilo ile 12 temmızda başladım var olan artımı saymazsak 71 e kadar düştüm. Tabiki verirsin önemli olan getçekten istemekHoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler
Tanışalım ben Ceren kısaca ceee diyebilirsin. geçen haziran ayında 59 kg düştüm ve ayrılmıştım ama yine birazcık sınırımı aşınca aranıza dönmeye karar verdim.Desteğinizle yine istediğim kiloya dönebileceğimi ve bu sefer koruyabileceğimi düşünüyorum .seni çok öpüyorum
Güzel fezammmHoşbuldum canım nasılsın
Ben yürüyüşü bitirir canım yaaaSitare55 ben yürüyüşe çıkar canım.
Günaydın kaptaniççemmmGünaaayyyddııınn kızçelerim sabah 6 da uyuyabildim daha doğrusu sızmışım artık 3 saat uyumuşum olsun bu da bişi
Burda inanılmaz bir hava değişimi oldu acayip soğuk oldu sahile gidip yürüyüş yapacaktım ama şimdi fena bozdu yine de gitmek istiyorum ama karar veremedim
Günaydın güzeller güzelimGünaydııınnn
Hemen dr gittim canım bende bir gariplik başladı diye dr beni dinledi ilaç verdi
Günaydın canım Afiyet olsun
Canım daha pazar sabahı girersin takımlara tabii ki mavi takıma şöööyle alalım seniii Boncuk2307 kaptanımmbir neferin daha oldu
Günayyydıııınnn nur cum senşn de harika geçsün inşallah
Günnaayyydıınnn ceeee
Günaydın canım
Günaydın çiçek kadın
Ohh iyi yapmışsın Benim huzursuzluk ve endişe ataklarım oluyordu buna uyku sorunu eklendi bütün gün olanlar kafamda hızlı bir şekilde yeniden yeniden hızlıca geçiyor bir durduramıyorum kritik ediyordum sürekli dr da bana ilaç verdi
Günaydın canım
Çok memnun oldum canım maşallah canım çok güzel eksilmişsin hedefine kadar sağlıkla yağlardan eksilmeye devam edersin inşallah kuzucumÇok memnun oldum bende sitare öğretmenim. 85 kilo ile 12 temmızda başladım var olan artımı saymazsak 71 e kadar düştüm. Tabiki verirsin önemli olan getçekten istemek
Ben yürüyüşü bitirir canım yaaa
Tepemden uağmur uağa yağa yürüdüm hem de
Günaydın kaptaniççemmm