Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hadi inşallah böylece hafifler inşallah.
İnşallah canımm 🙏🏻
Sen nasıl oldun ❤️

At tribini acıma canım öyle nerdee yazınca vallahi bütün feminist duygularım kabardı
yazıp yazıp sildim yaa
Atmaz mıyım sence 😎

nane limon miden için iyi gelir ama belliki bi enfeksiyon durumu var ateşte varmış. valla biz kendimize bakmayınca görüyorsun kimse bakmıyor.
iş değişikliği yaptınmı canım
İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükür 🙏🏻
Yok kuzum yapamadım iş değişikliğini bir türlü, olamadı henüz istediğim iş

Uzun süreden beri böyle uyku bozukluğum var uykum geliyor ama bir türlü dalamıyorum sabaha kadar kıpkırmızı gözlerle oturuyorum. Nereden baksan 8-9 yıl olmuştur ilaçlarla hep belki de alışkanlık yaptı artık bende
Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar 😔

İnşallah canımm 🙏🏻
Sen nasıl oldun ❤️

Atmaz mıyım sence 😎

Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar 😔
İyiyim çok şükür canım

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİ70'LER LİGİ
@Ankee63.50 Jou Jou 71.20
@tomrs63.60 Ellssa Ellssa 71.40
Jasminium84 Jasminium84 63.80 Sitare55 Sitare55 72.20
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee 64.95 sibel_84 sibel_84 72.85
@Azmet525565.30@Goklerce72.90
@Makaron2366.50 B Beklenen2 73.10
Boncuk2307 Boncuk2307 67.20@gezegenfeza73.90
@s i d e l y a67.50@Mthn8374.80
@bluegreeneyes69.70@Asya8976.30
@Cicekbocekkaktus78.60
@Cakinin Gelini79.70
80' LER LİGİKİLO90'LAR LİGİKİLO
@Pembepilates82.50@Sem202493.25
@urfaktefek83.50@Lotus123493.30
@Tutku4483.80@Mina4595.40
LenaG LenaG 85.80@Efenin_Annesi97.55
@60kiloyum86.80
50'LER LİGİKİLO
@nurovic50.05
@malahit54.00
@Denp57.05
TÜY KADAR HAFİFLER LİGİKİLO
@yosunlupapatya49.30
🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (02.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
Bu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.
Bu arad Jou Jou beni geçmişsin 😲 bravo tebrik ediyorum seni 💞💞

Saate baksaydın kız arada bir de esneseydin :confused:
Esnememe gerek yok ki kızım zaten yıktı ortalığı aglicam diye ya aslında insan çocuklu evde çok oturmayacak bide misafirliğe gidiyosan gelen kimse herkes çayın yanına biri kek biri poğaça falan bişey yapıp götürecek ev sahibine zorluk olmayacak bnce

Günaydınnnn dın dın dınnnn :KK36:
Günaydııınnn ❤️
Bunun için terapi hiç düşündün mü kaptanım iyi gelebilir sanki
Hemen dr gittim canım bende bir gariplik başladı diye dr beni dinledi ilaç verdi 🤷‍♀️
Günaydın kızlar dündü menüm
Sabah 1 simit peynir çay
Ara çay 10 kadar fındık
Ara 1 züber 1 kolajenli kahve
Ara 1 muz
Akşam 4 köfte 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav
2litee şu 1 maden suyu . Dün serbest gün yaptim 🙈 . Bugün kaldığım yerden devam
LenaG LenaG @Mthn83 🌺🌺💞💞
Günaydın canım ❤️ Afiyet olsun ❤️
Yaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw🤣

Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim 🥰

Ben de girebilsem keşke 🫣🤭 hazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm🥺
Canım daha pazar sabahı girersin takımlara tabii ki mavi takıma şöööyle alalım seniii 😘 Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımmbir neferin daha oldu ❤️
Guuuuunnnaaaaayyyyyydddiiiiiinnnnnnnnnn

Guuu naaayy ddiiiiinnn

Harika bir pazar günü diliyorum herkese 🥰 😍 🤗 ♥️
Günayyydıııınnn nur cum senşn de harika geçsün inşallah ❤️🙏
Günaydın tatlı günler 🌸
Günnaayyydıınnn ceeee ❤️
Herkese günaydın
Günaydın canım ❤️
Günaydın çiçek kadın ❤️
İnşallah canımm 🙏🏻
Sen nasıl oldun ❤️

Atmaz mıyım sence 😎

Ohh iyi yapmışsın 😍😍😍 Benim huzursuzluk ve endişe ataklarım oluyordu buna uyku sorunu eklendi bütün gün olanlar kafamda hızlı bir şekilde yeniden yeniden hızlıca geçiyor bir durduramıyorum kritik ediyordum sürekli dr da bana ilaç verdi
Günaydın canım ❤️

Esnememe gerek yok ki kızım zaten yıktı ortalığı aglicam diye ya aslında insan çocuklu evde çok oturmayacak bide misafirliğe gidiyosan gelen kimse herkes çayın yanına biri kek biri poğaça falan bişey yapıp götürecek ev sahibine zorluk olmayacak bnce
Öyle bişiler yapıp veya alıp eli boş gitmemek kalmadı artık hadi gittin bari çocuğun uyku saatini ayarlaman öyle kalkman lazım yaa haklısın

Günaaayyyddııınn kızçelerim ❤️❤️❤️ sabah 6 da uyuyabildim daha doğrusu sızmışım artık 3 saat uyumuşum olsun bu da bişi ❤️

Burda inanılmaz bir hava değişimi oldu acayip soğuk oldu sahile gidip yürüyüş yapacaktım ama şimdi fena bozdu yine de gitmek istiyorum ama karar veremedim

🌸😘🥰

İyiyim çok şükür canım
Çok şükür kuzum 🙏🏻🧿

Günaydın çiçek kadın ❤️
Canımmm 🥰❤️

Ohh iyi yapmışsın 😍😍😍 Benim huzursuzluk ve endişe ataklarım oluyordu buna uyku sorunu eklendi bütün gün olanlar kafamda hızlı bir şekilde yeniden yeniden hızlıca geçiyor bir durduramıyorum kritik ediyordum sürekli dr da bana ilaç verdi
Anlıyorum kuzum, Allah yardımcın olsun, kalıcı şifa versin 🙏🏻😘

Hoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler ❤️
Tanışalım ben Ceren kısaca ceee diyebilirsin. geçen haziran ayında 59 kg düştüm ve ayrılmıştım ama yine birazcık sınırımı aşınca aranıza dönmeye karar verdim.Desteğinizle yine istediğim kiloya dönebileceğimi ve bu sefer koruyabileceğimi düşünüyorum .seni çok öpüyorum :KK60: :KK19:

Güzel fezammm💕Hoşbuldum canım nasılsın :KK60::KK68:
Çok memnun oldum bende sitare öğretmenim. 85 kilo ile 12 temmızda başladım var olan artımı saymazsak 71 e kadar düştüm. Tabiki verirsin önemli olan getçekten istemek 🥰😘
Sitare55 Sitare55 ben yürüyüşe çıkar canım.
Ben yürüyüşü bitirir canım yaaa :süslü::KK30:
Tepemden uağmur uağa yağa yürüdüm hem de :KK35:
Günaaayyyddııınn kızçelerim ❤️❤️❤️ sabah 6 da uyuyabildim daha doğrusu sızmışım artık 3 saat uyumuşum olsun bu da bişi ❤️

Burda inanılmaz bir hava değişimi oldu acayip soğuk oldu sahile gidip yürüyüş yapacaktım ama şimdi fena bozdu yine de gitmek istiyorum ama karar veremedim
Günaydın kaptaniççemmm 🥰🥳

Günaydııınnn ❤️

Hemen dr gittim canım bende bir gariplik başladı diye dr beni dinledi ilaç verdi 🤷‍♀️

Günaydın canım ❤️ Afiyet olsun ❤️

Canım daha pazar sabahı girersin takımlara tabii ki mavi takıma şöööyle alalım seniii 😘 Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanımmbir neferin daha oldu ❤️

Günayyydıııınnn nur cum senşn de harika geçsün inşallah ❤️🙏

Günnaayyydıınnn ceeee ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın çiçek kadın ❤️

Günaydın canım ❤️
Günaydın güzeller güzelim 💕💕💕

Çok memnun oldum bende sitare öğretmenim. 85 kilo ile 12 temmızda başladım var olan artımı saymazsak 71 e kadar düştüm. Tabiki verirsin önemli olan getçekten istemek 🥰😘

Ben yürüyüşü bitirir canım yaaa :süslü::KK30:
Tepemden uağmur uağa yağa yürüdüm hem de :KK35:

Günaydın kaptaniççemmm 🥰🥳
Çok memnun oldum canım 🌸🧿maşallah canım çok güzel eksilmişsin hedefine kadar sağlıkla yağlardan eksilmeye devam edersin inşallah kuzucum 😘😘

X