Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hadi inşallah böylece hafifler inşallah.
İnşallah canımm
Sen nasıl oldun

At tribini acıma canım öyle nerdee yazınca vallahi bütün feminist duygularım kabardı
yazıp yazıp sildim yaa
Atmaz mıyım sence

nane limon miden için iyi gelir ama belliki bi enfeksiyon durumu var ateşte varmış. valla biz kendimize bakmayınca görüyorsun kimse bakmıyor.
iş değişikliği yaptınmı canım
İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükür
Yok kuzum yapamadım iş değişikliğini bir türlü, olamadı henüz istediğim iş

Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar

İyiyim çok şükür canım

Bu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.
Bu arad Jou beni geçmişsin bravo tebrik ediyorum seni

Saate baksaydın kız arada bir de esneseydin
Esnememe gerek yok ki kızım zaten yıktı ortalığı aglicam diye ya aslında insan çocuklu evde çok oturmayacak bide misafirliğe gidiyosan gelen kimse herkes çayın yanına biri kek biri poğaça falan bişey yapıp götürecek ev sahibine zorluk olmayacak bnce

Günaydınnnn dın dın dınnnn
Günaydııınnn
Bunun için terapi hiç düşündün mü kaptanım iyi gelebilir sanki
Hemen dr gittim canım bende bir gariplik başladı diye dr beni dinledi ilaç verdi
Günaydın canım Afiyet olsun
Canım daha pazar sabahı girersin takımlara tabii ki mavi takıma şöööyle alalım seniii Boncuk2307 kaptanımmbir neferin daha oldu
Guuuuunnnaaaaayyyyyydddiiiiiinnnnnnnnnn

Guuu naaayy ddiiiiinnn

Harika bir pazar günü diliyorum herkese
Günayyydıııınnn nur cum senşn de harika geçsün inşallah
Günaydın tatlı günler
Günnaayyydıınnn ceeee
Herkese günaydın
Günaydın canım
Günaydın çiçek kadın
Ohh iyi yapmışsın Benim huzursuzluk ve endişe ataklarım oluyordu buna uyku sorunu eklendi bütün gün olanlar kafamda hızlı bir şekilde yeniden yeniden hızlıca geçiyor bir durduramıyorum kritik ediyordum sürekli dr da bana ilaç verdi
Günaydın canım

Öyle bişiler yapıp veya alıp eli boş gitmemek kalmadı artık hadi gittin bari çocuğun uyku saatini ayarlaman öyle kalkman lazım yaa haklısın

Günaaayyyddııınn kızçelerim sabah 6 da uyuyabildim daha doğrusu sızmışım artık 3 saat uyumuşum olsun bu da bişi

Burda inanılmaz bir hava değişimi oldu acayip soğuk oldu sahile gidip yürüyüş yapacaktım ama şimdi fena bozdu yine de gitmek istiyorum ama karar veremedim

İyiyim çok şükür canım
Çok şükür kuzum

Günaydın çiçek kadın
Canımmm

Anlıyorum kuzum, Allah yardımcın olsun, kalıcı şifa versin

Çok memnun oldum bende sitare öğretmenim. 85 kilo ile 12 temmızda başladım var olan artımı saymazsak 71 e kadar düştüm. Tabiki verirsin önemli olan getçekten istemek
Sitare55 ben yürüyüşe çıkar canım.
Ben yürüyüşü bitirir canım yaaa
Tepemden uağmur uağa yağa yürüdüm hem de
Günaydın kaptaniççemmm

Günaydın güzeller güzelim

Çok memnun oldum canım maşallah canım çok güzel eksilmişsin hedefine kadar sağlıkla yağlardan eksilmeye devam edersin inşallah kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…