Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağol kaptanım üzüldüm yaani hakkına girmiş gibi oldum onun yerine ben kaptan oldum bi de. Evet kaptan bulma işi zor oluyor kimi müsait olmuyor kimi burada aktif olmuyor. Senin işin baya zor sadece tablo var sanıyordum ama hafta içinde ben hazırlıkta olacağım diyenleri falan takip etmek zor iş. Ben tablo kadınıyım gerçekten matematik tablo grafik olsun bana. Seninki zor iş vesselam kolay gelsin canım kaptanım
Nasıl emek vermişsin ellerine emeğine sağlık
Teşekkür ederim. Asıl emek verdiğim silindi de bu tekrar uğraşmamak için çekip attım.
Bu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.
Bu arad Jou beni geçmişsin bravo tebrik ediyorum seni
Evet ablacım bir buçuk 2 aydır bunu ben yapıyorum. Menü ve spor takip listesini de ben yapıyorum geri kalanı kaptanım lena yapıyor.
Ayy sesli güldüm allah iyiliğini versin. Bu kadar şeye rağmen yine de yapmışsın ya sporunu alnından öpüyorum seni

Allahım ben bugün namazdan sonra ölü gibi uyumuşum. Oğlum tuvaletim geldi diye uyandırmasa kalkacağım yoktu.
Caanllaaarııımm ne yaptınızz. dolar milyoneri hoşgeldin şekerparem dün diyecektim kaptanıma, mina abla katıldıysa kırmızıya milyoner de bana gelsin diye, içimi okumuş sanki seni verdi bana. hoşgeldin sefa getirdin.
Benim şekerparelerimm
60kiloyum
Ankee
B Beklenen2
bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
dolar milyoneri
gezegenfeza
G Goklerce
LenaG
Lotus1234
M Makaron23
malahit
Sitare55
tomrs
Dün dünde kaldı canlarım. Menüleri sporları not ettim yorum bile yapmadım. Ama bugün sıfırdan başlıyoruz detoks suları mixler ne içiyorsanız hemen hazır edelim gün içinde ya da akşam tüketelim, pazar günü diye çok abartmayalım. Haydi mavişlerim. Hepinizi çok seviyorum ve çok güveniyorum. BAŞARACAĞIZ Sporlar da yapılsın az da olsa pleasse

Canikom ben daha yeni aldım lavaşlardan tadı çok güzel tavsiye ederim. Bulayım da atayım linkini.

Ben dörtlü çavdar aldım tam buğday sevmediğim için sen hangisini beğeniyorsan ondan alırsın

Son düzenleme:
78. diyorum insa
Neden olmasın
Koşturmaya gitmiştir inşallah
İçime o şişman ve büyük kadın ruhu oturduğu için elim o tarzlara gidiyor ruhum isyan ediyor arada kalıyorum
Severek giyin
Bağışıklığın düşer rutin hale getirme
Çok dolu görünüyor ama çok güzel
Apa ya mi başladın abla
3 Kasım menüm
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Akşam 20.30
Bir kase şehriye salatası
Bir dilim Kıbrıs tatlısı
Ara türk kahvesi
Şu 3 lt
LenaG Boncuk2307
Az görünüyor ama ruhunu doyurmustuur umarım
Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurmuş
Önce üzüldüm şimdi de çok sevindim
Teşekkür ederim Kaptanım
Hoşgeldin
Bazen 100 Gr bile kaptanliga götürebilir seni hiç boş bırakmamak lazım
İnsanız canım
Ellerine sağlık

kızz değill halamın diyetisyeni bile 4 5 vermiş yani etli ve az yağlı olunca ekmeksiz
Afiyet olsun şifa olsun
Afiyet olsun
Himm
Tamam izin verdim
Bugün daha iyisin inşallah
Azmin zaferi tebrik ediyorum

bal ya balsın sen

benimde kahvaltım bu şekildeydii sadece 1 çatal patates kızartması yedim
Ayy benim sofrada da kalmış 2 dlm patates
Yiyin çabuk şunu dedim

Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım

Teşekkür ederim

Canım ben dün yazamadım
2 kasım cumartesi menü
09 Sabah yumurta salatası yani haşlanmış yumurta-taze soğan zeytinyağı- kırmızı biber-kekilki yarım simit sütlü espresso
17.00: bir mercimekli köfte/ 1yk patates salatası/ 2YK yeşil salata
19.00 (misafirlikte mangal yakıldı) 2 köfte 1 kase cacık 2 YK pancar salatası yoğurtlu 2YK normal yeşil salata 2 kadeh şarap (bu benim kaçamağım)
Gün içinde başka ekmek kaçamak yok
Spor: baya bir koşturmacadı zaten 3 saat gitmeden ev temizliği yaptım (gerçekten 10.30 13.30 arası hiç oturmadım) ve çocukla koşturmaca
Boncuk2307 LenaG

Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım
Sana güveniyorum az yersin olmadı akşama dengelersin cacık vesaire yoğurt falan sen yaparsın balımsu

Gün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi

ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve

Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Akşam 8 gibi yine 1 saat eliptik yapılacak
LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri

Eksiler kralicesi demiyorum boşuna
menuye bak spora bak
tatlımm ya bide rakip takımdasın sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…