- 14 Şubat 2021
- 803
- 4.379
- 43
Iyi gidiyor herşey ☺ yemekle ugrasmaya vakit kalmayınca daha kötü olar bendeGünaydın
Güzeller içinden sizleri seçtim
Zafere giden yolda yeni bir gün. Öyle mutlu olun ki yemekle uğraşmaya vaktiniz kalmasın
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
sibel_84
@Jasminium84
@Sem2024
Tutku44 [/USER]
@Azmet5255
@Ceeeeeeeeeeee
Jou
@Ellssa
@urfaktefek
@s i d e l y a
@Efenin_Annesi
Kiz halay başışuan 7lerde en düşük benmişim yaa ssenle aramızda çok fark yok bebeğimm
hahahaha bakalımmmKiz halay başıben de halay sonuyum Mendili kime vericen bakalım ?
Sağol kaptanım üzüldüm yaani hakkına girmiş gibi oldum onun yerine ben kaptan oldum bi de. Evet kaptan bulma işi zor oluyor kimi müsait olmuyor kimi burada aktif olmuyor. Senin işin baya zor sadece tablo var sanıyordum ama hafta içinde ben hazırlıkta olacağım diyenleri falan takip etmek zor iş. Ben tablo kadınıyım gerçekten matematik tablo grafik olsun bana. Seninki zor iş vesselam kolay gelsin canım kaptanımCanım ben ilk tabloyu yapıp attığımda excell den attım bir anda garip gureba şekiller çıktı felaket birşey oluştu elhan kaptanım baştan saatlerce uğraşmak zorunda kaldı tek tek kontrol edip. Sen gayet de güzel yaptın benim ilk yapışıma göre çok iyiydin
Haklısın kilo verme oranı yüksek olanların c.tesi sık sık bakmalarını rica ediyorum ben de ki takımlar oluşsun herkes günlük hayatına hızlıca dönebilsin
Teşekkür ederim. Asıl emek verdiğim silindi de bu tekrar uğraşmamak için çekip attım.Nasıl emek vermişsin ellerine emeğine sağlık
Evet ablacım bir buçuk 2 aydır bunu ben yapıyorum. Menü ve spor takip listesini de ben yapıyorum geri kalanı kaptanım lena yapıyor.Bu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.
Bu aradJou beni geçmişsin bravo tebrik ediyorum seni
Ayy sesli güldüm allah iyiliğini versin. Bu kadar şeye rağmen yine de yapmışsın ya sporunu alnından öpüyorum seniBugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım
Bi baktım kapak tezgahtaiçindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm.Boncuk2307
Canikom ben daha yeni aldım lavaşlardan tadı çok güzel tavsiye ederim. Bulayım da atayım linkini.Yaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw
Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim
Ben de girebilsem keşkehazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm
Neden olmasın78. diyorum insa
Koşturmaya gitmiştir inşallah02.1124
10.00
1 krep, 1 yumurta, avokado salatası, 1 dilim peynir, 1 çk bal,7 zeytin
14.00
1 mandalina
5 badem, 1 hindiba kahvesi
19.00
1 dilim pırasalı kek, yoğurtlu koz biber, patates salatası,1 dilim tiramisu (misafirim vardı )
Spor yapamadım ama hazırlık vs çok yoruldum
Şu:2 lt
LenaG Boncuk2307
İçime o şişman ve büyük kadın ruhu oturduğu için elim o tarzlara gidiyor ruhum isyan ediyor arada kalıyorumGözlerim doldu bunu okurken
ne kadar önemli bir yazı duygu dolu
Bende 20 li yaşlarımda 5 li rakamlarda olmayı çok isterdim. Şimdi 30 lu yaşlarımdayım tam 35
5 li rakamları gormek istiyorum
Gençken genç gibi giyinmek istiyorum
S beden giymek istiyorum
Bağışıklığın düşer rutin hale getirmeİyi geceler kızlar
Kızlar bugün tüm gün arkadaşımla dışarıdaydım
heeç bişey yemedim suda içemedim evden aç çıktım resmen aç girdim şöyle 17 ye doğru avuç içi kadar tb.ekmeği ve 1yk.kadar küflü peynir
19:30 evde çokca karışık peynir yarım dilim tb.ekmeği birkaç parça şarküteri ürünü, 6zeytin, avuç içi kadar kabak tost, şekersiz çay 4tk.keçiboynuzu özlü tahin, 1avuç karışık kuruyemiş
Su 2litre
Şimdi yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Kızlar ben bugün önümüzdeki cumartesiye kadar yürüyüşümü tamamladım bilginiz olsun
Adım 21.321
Çok dolu görünüyor ama çok güzel2 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 galeta
11.00 1 yumurta, 3 kaşık lor ile bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
12.30 1 fincan rezene 1 mandalina 6 badem
16.00 1 fincan sütlü kahve 1 salatalık 10 fındık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar yemeği, 4 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek
20.30 1 fincan kahve 1 minik kare çikolata
3 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307
Apa ya mi başladın abla2 Ekim
12:00
3 incir
3 hurma
17:30
1,5 kepçe unsuz ayran çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 et, 3 tavuk şiş (küçük)
3 sarma, 3 kuru biber dolma, 2 çiğköfte
Soğan salatası
1,5 lt su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve
LenaG Boncuk2307
Az görünüyor ama ruhunu doyurmustuur umarım3 Kasım menüm
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Akşam 20.30
Bir kase şehriye salatası
Bir dilim Kıbrıs tatlısı
Ara türk kahvesi
Şu 3 lt
LenaG Boncuk2307
HoşgeldinAllah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurmuş
Önce üzüldüm şimdi de çok sevindim
Teşekkür ederim Kaptanım
Bazen 100 Gr bile kaptanliga götürebilir seni hiç boş bırakmamak lazımYok, önemli değil Kaptanım, özürlük bişi yok. Estağfurullah ne demek, ben kendimi eksik ifade etmişim, olabilir
Evet, gün içinde çoğunlukla yoğunluktan giremiyorum. Girsem de burada olup biteni takip edip çıkıyordum. Muhabbete dahil olmaya çok fırsatım olmuyor. En sakin saatlerimde herkesin uyuduğu saatler oluyor. Ama buna ekstra özen göstermeye çalışacağım inşallah Kaptanım
İnsanız canımVallahi tekrar baktım sen hazırlıklara devam ediyore yazmışsın ben hazırlıktan devam okudum onu. Gözüme diye başlayan bir sövgü yaptım kendime. Tekrar kusura bakma ablacım, kaptanım bir kere rica etti sıvadım iyiceBir de senden ricam aslında herkesten ricam cumartesi günleri takım kaptanı seçmeleri olduğu için aktif olmak gerekiyor bugün en az 1 saat kaptan aradık bulamadım bir türlü, ona sora buna sora. @Mthn83kaptanım oluyor gibioldu misafirim gelecek dedi. Sonramisafiri vazgeçmiş kabul etti baya uğraştık yani. Ondan bynim allak bullak oldu tekrar kusura bakma emi
Afiyet olsun şifa olsunkızz değill halamın diyetisyeni bile 4 5 vermiş yani etli ve az yağlı olunca ekmeksiz
Afiyet olsun
HimmYaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw
Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim
Ben de girebilsem keşkehazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm
Bugün daha iyisin inşallahİnşallah canımm
Sen nasıl oldun
Atmaz mıyım sence
İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükür
Yok kuzum yapamadım iş değişikliğini bir türlü, olamadı henüz istediğim iş
Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar
Azmin zaferi tebrik ediyorumBugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım
Bi baktım kapak tezgahtaiçindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm.Boncuk2307
bal ya balsın sen
Ayy benim sofrada da kalmış 2 dlm patatesbenimde kahvaltım bu şekildeydii sadece 1 çatal patates kızartması yedim
Dişimin kovuğuna yetmedi vallaEkmek sanki az olmuş
Sen uğraş o zamanIyi gidiyor herşey ☺ yemekle ugrasmaya vakit kalmayınca daha kötü olar bende
Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazımAllahım ben bugün namazdan sonra ölü gibi uyumuşum. Oğlum tuvaletim geldi diye uyandırmasa kalkacağım yoktu.
Caanllaaarııımm ne yaptınızz.dolar milyoneri hoşgeldin şekerparem dün diyecektim kaptanıma, mina abla katıldıysa kırmızıya milyoner de bana gelsin diye, içimi okumuş sanki seni verdi bana. hoşgeldin sefa getirdin.
Benim şekerparelerimm
60kiloyum
Ankee
B Beklenen2
bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
dolar milyoneri
gezegenfeza
G Goklerce
LenaG
Lotus1234
M Makaron23
malahit
Sitare55
tomrs
Dün dünde kaldı canlarım. Menüleri sporları not ettim yorum bile yapmadım. Ama bugün sıfırdan başlıyoruz detoks suları mixler ne içiyorsanız hemen hazır edelim gün içinde ya da akşam tüketelim, pazar günü diye çok abartmayalım. Haydi mavişlerim. Hepinizi çok seviyorum ve çok güveniyorum. BAŞARACAĞIZSporlar da yapılsın az da olsa pleasse
Patates kızartmasını fazla kızartmışım afif kaverengiye dönük.benimde kahvaltım bu şekildeydii sadece 1 çatal patates kızartması yedim
Teşekkür ederimNeden olmasın
Koşturmaya gitmiştir inşallah
İçime o şişman ve büyük kadın ruhu oturduğu için elim o tarzlara gidiyor ruhum isyan ediyor arada kalıyorum
Severek giyin
Bağışıklığın düşer rutin hale getirme
Çok dolu görünüyor ama çok güzel
Apa ya mi başladın abla
Az görünüyor ama ruhunu doyurmustuur umarım
Hoşgeldin
Bazen 100 Gr bile kaptanliga götürebilir seni hiç boş bırakmamak lazım
İnsanız canım
Ellerine sağlık
Afiyet olsun şifa olsun
Afiyet olsun
Himm
Tamam izin verdim
Bugün daha iyisin inşallah
Azmin zaferi tebrik ediyorum
Ayy benim sofrada da kalmış 2 dlm patates
Yiyin çabuk şunu dedim
Menüyü meraka beklemedeyimBrn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım
Allahım ben bugün namazdan sonra ölü gibi uyumuşum. Oğlum tuvaletim geldi diye uyandırmasa kalkacağım yoktu.
Caanllaaarııımm ne yaptınızz.dolar milyoneri hoşgeldin şekerparem dün diyecektim kaptanıma, mina abla katıldıysa kırmızıya milyoner de bana gelsin diye, içimi okumuş sanki seni verdi bana. hoşgeldin sefa getirdin.
Benim şekerparelerimm
60kiloyum
Ankee
B Beklenen2
bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
dolar milyoneri
gezegenfeza
G Goklerce
LenaG
Lotus1234
M Makaron23
malahit
Sitare55
tomrs
Dün dünde kaldı canlarım. Menüleri sporları not ettim yorum bile yapmadım. Ama bugün sıfırdan başlıyoruz detoks suları mixler ne içiyorsanız hemen hazır edelim gün içinde ya da akşam tüketelim, pazar günü diye çok abartmayalım. Haydi mavişlerim. Hepinizi çok seviyorum ve çok güveniyorum. BAŞARACAĞIZSporlar da yapılsın az da olsa pleasse
Sana güveniyorum az yersin olmadı akşama dengelersin cacık vesaire yoğurt falan sen yaparsın balımsuBrn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım
Eksiler kralicesi demiyorum boşunaGün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi
ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve
Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Akşam 8 gibi yine 1 saat eliptik yapılacak
LenaG
Boncuk2307