bal ya balsın senGünaydın
Güzeller içinden sizleri seçtim
Zafere giden yolda yeni bir gün. Öyle mutlu olun ki yemekle uğraşmaya vaktiniz kalmasın
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
sibel_84
@Jasminium84
@Sem2024
Tutku44 [/USER]
@Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
@urfaktefek
@s i d e l y a
Efenin_Annesi
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlarr guzel kadinlarr
Güne koca bir bardak limonlu zeytinyağlı su ve şekersiz kahveyle başladım birazdan hemen kardiyoloji egzersizimi yapacagim
Ayyy bu gazla ne yaparız bizzGünaydın
Güzeller içinden sizleri seçtim
Zafere giden yolda yeni bir gün. Öyle mutlu olun ki yemekle uğraşmaya vaktiniz kalmasın
Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
sibel_84
@Jasminium84
@Sem2024
Tutku44 [/USER]
@Azmet5255
Ceeeeeeeeeeee
Jou
Ellssa
@urfaktefek
@s i d e l y a
Efenin_Annesi
abowww neler olmuş öylee canımmm benimm yinede pes etmemissin o kadar yürümussunBugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım
Bi baktım kapak tezgahtaiçindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. @Boncuk2307
Hoşbuldumgeçen sene Ocak gibi gelmiştim buraya 69 kusürdüm 59 a düşmüştüm ama bunun öncesi var tabi 95,20 ile diyetisyen desteği ile 5 sene öncesinde diyete başlamıştım canım baya bi yıllara yaydım kilo verme işini haziran ayında kendi Nirvana ma ulaştım 59 olarak ama tekrar 65 e selam dedim tehlikeli hal almadan kontrollü bir şekilde tekrar 60 a doğru yol almak istiyorum inşallah 59-60 arasında dengelemek istiyorum
Gecen yil stadda yürüdüğüm geldi aklima.Dön dön dön bitmiyoBugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım
Bi baktım kapak tezgahtaiçindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. @Boncuk2307
Yürüdüm hit kardiyo yaptım güzel olduabowww neler olmuş öylee canımmm benimm yinede pes etmemissin o kadar yürümussun
Teşekkür ederimHayırlı sabahlar
Şifa olsun
Hosbuldum :) eskidendi o yaşlandık garrii
Olsun yine de yürümüşsün. Azmine hayran kaldım canım zümremBugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
benimde kahvaltım bu şekildeydii sadece 1 çatal patates kızartması yedim
şuan 7lerde en düşük benmişim yaa ssenle aramızda çok fark yok bebeğimmBu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.
Bu aradJou beni geçmişsin bravo tebrik ediyorum seni
Keşke gidip geceliklerimi giyseydim bizim uyku saatimiz geldi diyeÖyle bişiler yapıp veya alıp eli boş gitmemek kalmadı artık hadi gittin bari çocuğun uyku saatini ayarlaman öyle kalkman lazım yaa haklısın
Canım daha önce takımlarda olup izin alırsan tekrar girmek istediğinde hazırlık yapmaya gerek olmuyor direk girebiliyorsunLenanin hemen takımlara alacagini tahmin etmedimdi ona şaşırdım milyoner hatunum.
Maviş maviş boncukla bol eksiler dilerim guzzum
Tünaydın lotusumGünaydın mutlu Pazarlar.
Tünaydıngünaydınn herkesee
Afiyet olsun canım
Ekmek sanki az olmuş
İnşallah canımgenelde boyle yapiyorlar. Gecenlerde bir kisi daha gelmisti. 49-55 arasinda gidip gelmek yoyo degil demisti. 55 olunca gelip 49a geri düşüyor vs. Ben de oyle olucam korumada insallah daha cok var tabi
Gecen yil stadda yürüdüğüm geldi aklima.Dön dön dön bitmiyoakşam gidersin kalabalik, oglen gidersin tenha kamyon şoförü olmasa da cekinecek biri olurdu illa ki amaaan deli desinler bosver ben boyle birini görünce ohh ne orjinal , kafasina göre yasayan insan diyorum ☺. Hastalanmadiktan sonra yagmur altinda islanmak da iyidir