Popüler Konu LenaG ile MasterFit

abowww neler olmuş öylee canımmm benimm yinede pes etmemissin o kadar yürümussun

genelde boyle yapiyorlar. Gecenlerde bir kisi daha gelmisti. 49-55 arasinda gidip gelmek yoyo degil demisti. 55 olunca gelip 49a geri düşüyor vs. Ben de oyle olucam korumada insallah daha cok var tabi
Gecen yil stadda yürüdüğüm geldi aklima.Dön dön dön bitmiyo akşam gidersin kalabalik, oglen gidersin tenha kamyon şoförü olmasa da cekinecek biri olurdu illa ki amaaan deli desinler bosver ben boyle birini görünce ohh ne orjinal , kafasina göre yasayan insan diyorum ☺. Hastalanmadiktan sonra yagmur altinda islanmak da iyidir

Olsun yine de yürümüşsün. Azmine hayran kaldım canım zümrem

9100 adım atıp bende geldim eve kahvaltımı yaptım. Şimdi çocukları banyoya almam lazım. Geri işleri eşim halledecek. Bugün yırttım ev süpürme ve yemek işinden..kalkıp birde Leslie yaparsam tam olur, harika olur.

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-03-11-51-00-799_com.android.chrome.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 5
Lenanin hemen takımlara alacagini tahmin etmedimdi ona şaşırdım milyoner hatunum.
Maviş maviş boncukla bol eksiler dilerim guzzum
Canım daha önce takımlarda olup izin alırsan tekrar girmek istediğinde hazırlık yapmaya gerek olmuyor direk girebiliyorsun dolar milyoneri
Günaydın mutlu Pazarlar.
Tünaydın lotusum
günaydınn herkesee
Tünaydın
Afiyet olsun canım

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…