Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gidiyor ama önceden böyle sıksa idim bir deri bir kemik kalırdım.

aynen ben daha çok acıkıyorum tatlı isteği değilde mide kazınması hep hep hep...

Günaydin. Menülere mi üzüldün, başka bir şey mi? Gecmis olsun.Bugün iyi geçecek.
Afiyet olsun.Sabahtan aksama kadar bir sey yememis gibisin. El atarsak yiyecek kalmayacak spor konusunda mi diyosun?

Kızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dedi asla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim
iyi yapmissin. Salı yersin.

Kızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dedi asla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim

yeme tabi ki aferin sanaaa.
benim oğlum da pelit müzesine gitmişti geçen hafta çikolata getirmişler hala tatmadım.
iş yerinde sürekli baklavalar dondurmalar...
neleri geri çeviriyorum bilemezsiniz

Çok teşekkür ederim canım,çok haklisn birakmamam lazım direniyorum inan yapacağım aslında çok değil 5 kilo versem çok iyi gelecek ama bu kez koruma da yapacağım
3000 ip atladım
Kız helal olsun nasıl atladın 3000
Helal kız yeme, zaten anlamıyorum ne var şu çikolatada çok ağır ve kötü görünüyor, görüntüsü bile beni irrtite etti

Afiyet olsun cnm güzel menü
Afiyet olsun cnm güzel
Afiyet olsun cnm güzel menü

Çok teşekkür ederim canım,çok haklisn birakmamam lazım direniyorum inan yapacağım aslında çok değil 5 kilo versem çok iyi gelecek ama bu kez koruma da yapacağım
benim de vermem gereken 6-7 kilo sonrasında da sıkı bir koruma yapacağım aslında hemen hemen aynı durumdayız

gel beraber başaralım bu sefer

şu an kaç kilosun

Helal kız yeme, zaten anlamıyorum ne var şu çikolatada çok ağır ve kötü görünüyor, görüntüsü bile beni irrtite etti
ben yedim, kızım çok istediği için almıştık, inanki öyle aman aman bi olayı yok, yani kırk yıl yemesem canım çekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…