Olabilir canm ama az de yesem çok da yesem öğle sonrası atıştırmalık gibi bana bugün sabah dolu dolu yedimSabah çoook az yemişsin ondan
Evet o da var ben çocuklara sabah öğle sonrası ve akşama genelde yemek abir cubur yetiştiriyorum istemeden ya tadına bakıyorum yada kendimi kaybedip yiyorum özellikle kafam iyi değilken ne yediğini bilmeyenlerdenimSorma yaslandik onun da etkisi fazla
Kendi zorlayacagim canm yoksa olmuyor eksilmiyor spor şart, teşekkür ederim tatlimÇok güzel görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş.
Vallahi çekiniyorum hm küçük olduğum için hepinizden hem de daha yeni yapmaya başladım, spor konusunda bilgi sahibiyim ama herkesin yapabileceği spora da karışmak istemedim. Eğer kaptanım isterse dediği gibi ceza sistemi yapabiliriz. 20 dk cık bile spor yapmayan ertesi gün 40 dk cezası demişti kaptanım bakalım yeni haftaya geçince ortak karar alırız. Tabi önemli sebepler dışında ağrıdır sağlık çocuk ailevi şeyler dışında.
Haklısın kaptanım bn de kendi adıma dersimi çıkardım
Spor konusuna el atacağım büyük ihtimalle yeni haftaya
Geri kalan günlerde evde leslie yapabilirsin ablacım mekik bile olur hafif ısınma hareketleri falan
maşallah, ben de istiyorum ya deneyeceğim bakalımBu bugünün sporu değilmi
Güzel görünüyor afiyet olsun ablacım
Haahahahahah hiç güleceğim yoktu, iyi yapmışsın tadına bakmadım bn daha inşallah güzel çıkarGittim siparis ettim ben dehic dayanamam boyle seylere
Çok güzel menü afiyet olsun, spor bildirimini bekliyor olacağım.kızlar ben günü kapadım
akşam yine bi küçük bardak ayran içerim
31.10 perşembe menü
09:00 bir haşlanmış yumurta beyaz peynir 1büyük dilim (fotosunu atmıştım) chialı ekmek, domates
10:00 sütlü kahve
12:30 1 küçük kutu activia kayısılı bi yarım saat sonra da 1 kase domatesli şehriye çorbası
15:00 sade türk kahvesi
16:00 2 yumurtalı sade omlet yanına beyaz peynir ve yarım dilim chialı ekmek.
20:30 1 bardak ayran -eve gidince-
Su: şu an 2lt ye yakınım eve gidince bi yarım litre de içerim
Sporu akşam tamamlayıp söyleyeceğim
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Ne zaman oturacak caanim metabolizmam. Ama bu gidişte doktorla konuşmam lazım. Bu kilo işi acayip canımı sıkmaya başladı.Ens döneminde aslında daha hızlı gitmesi lazım giden gidiyor. Eksilmemiz lazımTünaydın canım senin metabolizman bir otursun düzelecek herşey
Mens dönemine girmişsin kilo vermemen normal
Afiyet olsunGünü kapadim saat 4 30 gibi sütlü kahve içeceğim sadece
Spor olarak 4500 ip
Ve 8000 adım disarda yürüyüşle yapıldı bugün bu kadar yeter bana :)
1.5 dilim börek adminlerim affınıza sığınıyorum malum mens dönemi çok çok karbonhidrat istiyor bedenim o yüzden aldım tabağıma ama sporla o kaloriyi dengeledigimi düşünüyorum
LenaG
Boncuk2307
Çok güzel afiyet olsunkızlar ben günü kapadım
akşam yine bi küçük bardak ayran içerim
31.10 perşembe menü
09:00 bir haşlanmış yumurta beyaz peynir 1büyük dilim (fotosunu atmıştım) chialı ekmek, domates
10:00 sütlü kahve
12:30 1 küçük kutu activia kayısılı bi yarım saat sonra da 1 kase domatesli şehriye çorbası
15:00 sade türk kahvesi
16:00 2 yumurtalı sade omlet yanına beyaz peynir ve yarım dilim chialı ekmek.
20:30 1 bardak ayran -eve gidince-
Su: şu an 2lt ye yakınım eve gidince bi yarım litre de içerim
Sporu akşam tamamlayıp söyleyeceğim
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Çok güzel menüler afiyet olsunİyi aksamlar kızlar dünkü menüyü paylasmayj unutmuşum. Dünkü menü
Sabah 09.00 sirkeli su
Saat 11.00 2 yumurta haşlanmış bol maydanoz ve ev yapımı lor peyniri ile salata kepek ekmeği 1 dilim
Saat 15.00 10 fındık ve hindiba kahve
Saat 19.00 1 tabak taze fasulye 2 kaşık bulgur ayran
Saat 20 gibi maden suyu
Saat 22.00 açlık krizim tuttu. Tarcinli bitki çayı içtim
11bın adım 3litre su
Bugünkü menüm
Sabah 09.00 sirkeli su
Sabah 10.00 1 bardak kefir içine 1 çay kaşığı chis tohumu
Saat 13. 00 2 yumurta az yağda 2 kaşık lor +1 y.kasigi ev yapımı papya biber sosu + 1 tandır lavaş kepekli 5 zeytin
Saat 13.30 2 bardak çay ( artık yemekler ile sıvı tuketmemeye çalışacağım midem küçülsün diye )
Saat 15. 00 2 tane Altınbaşak çöreklenmiş arasına 1 tatlı kaşığı şekersiz %100 fıstık ezmesi + kolajenli kahve 5 fındık
19.00 da 5 kaşık haşlanmış nohut biraz haşlama tavuk ve yeşillik ile salata yapar günü kapatırım.
20.00 maden suyu içerim
Bugün 6bin adım 2litre su
Akşam 7 de yemeği bırakıp ertesi günü ilk öğünü en erken 10 da yapıyorum. Bir nevi aralıklı oruç gibi oluyor.
LenaG Lotus1234
Afiyet olsun canım güzel menü
Hallediyoruz insaallah merak etme. Kadınlar gercekten güçlü. Emeksiz ve iradesiz olmaz bu iş. Başarıcaz hep birlikte.Canım menülere üzüldüm çabala çabala hop bi ye haydi bakalım onun yaptığı ödemi atmaya çalış sonra yine çabala çabala
Bu iş azim,kararlılık inat işi en çok da inat edeceksin başaracağım ben bunu diyeceksin kolay değil özellikle duygusal olarak kötü hissedince yemeye yönelen kişiler için hiç kolay değil farkındayım ama aklına birşeyi takan kadının gücünün de farkındayım o yüzden bu ısrarım
Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum
Kaptanım okuyunca mesajı ben de kendime kızdım. Ben de arada yapıyorum. Saçma sapan atıştırmalıklarım oluyor. Çok haklısın ne diyebilirim ki. Biraz dişimizi sıkmamız lazımCanım menülere üzüldüm çabala çabala hop bi ye haydi bakalım onun yaptığı ödemi atmaya çalış sonra yine çabala çabala
Bu iş azim,kararlılık inat işi en çok da inat edeceksin başaracağım ben bunu diyeceksin kolay değil özellikle duygusal olarak kötü hissedince yemeye yönelen kişiler için hiç kolay değil farkındayım ama aklına birşeyi takan kadının gücünün de farkındayım o yüzden bu ısrarım
Canım afiyet olsun çok güzel gidiyordu yanlışlıkla mı yazdın hem pilav hem makarna mı yedin kııaazzLenaG
Boncuk2307
Sitare55
KAHVALTI
Yok
ÖĞLE
Hindi füme, haşlanmış tavuk salatası, fit lavaş
ARA
Süt ve üzüm
AKŞAM
4 kaşık pilav
Tavuklu sebzeli makarna
Çorba
Salata
Diğer aralar
2kahve, 1 çay, 15 gramı geçmez bitter
Bu sefer sporumu sonra paylasicam. Bitmedi henüz.
SU
4 tane 500 lük içtim. +1,5 luk şişeye başlıcam.
Eki Görüntüle 3497326
Teşekkür ederim görmemişim mesajınızı evet maydanoz ceviz ve 2 dilim armut suAfiyet olsun maydonoz suyu mu