Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Valla işte böyle motivem düşüyor. Kimi hemen kilo verirken ben neden bu kadar zorlanıyorum. Ama almaya gelirken bir ayda verdigimi iki günde alma potansiyelim var. Öyle de bir bünyem var.

yok be canım yaaa şimdi hatırladım tansiyon vardı di mi sende
valla hiçbirimiz öyle pıt diye veremiyoruz nerdeeee keşke verebilsek.
he seninki olsa olsa biraz daha yavaş olabilir tabi ama illaki gidecek sen direndikçe.

Mens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
ahhhh yaşamaz mıyım, ve hatta benim de çok yakın reglim ve deli gibi açık iştahım :KK43:

Ahh ahh ben de verip yapmam lazım ama su ara motive değilim, olmak için geldim buraya bir aklım boşver gitsin diyor bir aklım saçmalama salamazsin bu böyle gitmez diyor
hayır canım sakın salma, bu gibi motivasyon kayıplarında ilk düşündüğüm çocuklarım oluyor, çünkü en çok, onlar, kendine inanan, kendine güvenen sağlıklı ve mutlu bir beni hak ediyorlar diye

saldığımız zaman üstüne katlayarak koyuyoruz ki sonrası daha zor oluyor, birbirimize destek olarak üstesinden geleceğiz merak etme :dua::KK68:

Oleyyy regl olduumm hem üst üsteee 2 ay eskiden deseler regle bu kadar sevineceksin gülerdim
gözün aydın kuzum, seni o kadar iyi anlıyorum ki, haşimatom sebebiyle eğer değerlerim bozulduysa 3 ay üst üste olmadığımı ve yaşadığım gerginliği, 1-2 kere üst üste olduğumda da deli gibi sevindiğimi bir ben bilirim :KK19:

Afiyet olsun ❤️ sabah kıymalı patates varsa ekmeğe gerek yok,öğlenki avokado çeyrek daha uygun
E spor yapmışsın ya ama sonrakiler olmayaydı iyiydi 🥰
Evet omamaliydi tutamadım ve onlar üstüne yapıştı bı anda artı gelmeye başladım ve dünden beri bir çok yiyeceğin ödem yapmasına şahit oluyorum galiba tarhana mercimek dogme gibi😔

Arkadaşlar instagramda kendinikesfet akademi ucretsiz sadeleşme ve ev duzeni grubu kuruyor. Ben gecen haftakine katıldım ve beğendim. 10 kasimda bu sefer 21 günlük calisma grubu kuracakmis. Illa ev hanimi olmaya gerek yok asil çalışırken ev isleri başa bela ve Biliyorum çoğumuz bu işlerden muzdaribiz.
Instagram sayfasını atıyorum. Bir incelersiniz. Su an hikayelerden de ucretsiz katilim linkini veriyor.
https://www.instagram.com/kendinike..._web_button_share_sheet&igsh=ODdmZWVhMTFiMw==

Gerçekten öyle benim annem de aynı inanmıyor, b12 iğnelerimi babam vurdu anca o zman inandılar.

Hazırlıkta olsan da sporları kaydediyorum yarışabilirsin yani ablacım engel değil sana :KK19:

Ben bugün yapmayacağım galiba ama yapa da bilirim bilmiyorum:110:
Doğru, çoğunluk yürüyüş, birkaç kişi ben de dahil eliptik bisiklet yapıyoruz. Bir kişi tomrs tomrs yüzmeye gidiyor. @Sitare55 kaptanım ip de atlıyor, halk oyunlarına gidiyor. Bölgesel hareket yapıyorlar bazen leslie yapılıyor genel olarak böyle. Ev temizliği de yapıyoruz bazen sadece 1 saat- 2 saat bildirim yapıp kaydediyoruz. Cardio yapan var, ağırlıklı çalışanlar her türlü spor mevcut:KK76:
Kaptanım yüzme şimdilik haftada 3 gün eğitim inşallah yuzecegim cabaliyom 😊 küçük kızım 1 sınıf onla yoğun şekilde ilgileniyorum yürüyüş yada spor yapamaz oldum 😔

IMG_20241031_101452.jpg
Bu günün mottosu da harekete teşvik ediyor 💃💃💃

30 Ekim menüm yazayım ve nasıl bir odemle kalktığımin şahidi oldum 😔
Sade kahve

Öğleye doğru
Yarım avakado iki cevizle
Öğleden sonra komşum geldi

Sade kahve ,bir dilim elma yarım havuç,iki kuru erik bbir Kuru incir, 4 badem

Annemler misafirim oldu ikindine doğru
Küçük tabak tarhana kavurmasi,iki turşu
Akşam 6 da
Bir tabak etli dogme pilavı biraz yeşillik
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234

Günaydın kızlar hadi bugün temiz beslenelim. Akşam üzüldüğüm için ve regl ağrım da var ve olmuyor bir türlü onun gerginliği de var yansıtırım diye yorum yapmadım menülere.
Hadi bakalım baştan başlayalım 🙏
Gününüz güzel geçsin ❤️🙏
Günaydın Kaptancığım ♥️
Bu gün hafif besleneceğim. Dün maalesef son anda misafirlik çıktı.

Ay birde eşim iş için şehir dışına gidecek aşırı stres yapıyorum.
Stres yaptıkça aç olmadığım halde birşeyler yemek istiyorum

2 hafta başka ülkede olacak.
Çocuklar okul aktiviteler alışveriş ev derken nasıl olacak diye düşünüyorum.

30 Ekim menüm yazayım ve nasıl bir odemle kalktığımin şahidi oldum 😔
Sade kahve

Öğleye doğru
Yarım avakado iki cevizle
Öğleden sonra komşum geldi

Sade kahve ,bir dilim elma yarım havuç,iki kuru erik bbir Kuru incir, 4 badem

Annemler misafirim oldu ikindine doğru
Küçük tabak tarhana kavurmasi,iki turşu
Akşam 6 da
Bir tabak etli dogme pilavı biraz yeşillik
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Aksama kadar detoks aksam retoks:rolleyes:cok degil hatta az ama denek ki o aksamki şeyleee sana yaramiyor

X