Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selamlar dünkü menüm
Sabah
07.30 2 haşlanmış yumurta

Öğle 13.30
1 kase Yeşil Salata
1 kase Domates çorbası
Bu kadar yani yemekhanede yemek yoktu pilav makarna yemiyorum tavuk da pişmemişti

Ara 16.30
2 wasa üzerine fıstık ezmesi

Akşam 20.30
1 p kıymalı brokoli

Su:2 lt
Spor yok napıcam bilmiyorum
İyice şiştim sporsuz da az bile yesem yarıyor çünkü gece yiyorum

El atın kızlar bana napayım

Akşam eve geç varıyorum yemeğimi geç yiyorum, spora da halim kalmıyor tğm gğn iş koşturmacasından
Eskiden sabah spor yapardım şimdi zifiri karanlık uyanmak çok zor
Öğlen şirkette güzel yemek çıkmıyor kş akşamk hafif geçireyim
İlk hafta büyük bir hevesle başlayım 1 kg verdim geçen hata geri aldım bu hafta Allah kerim
LenaG
Sitare55

Afiyet olsun öğlen gayet iyi aslında akşam da 5-6 kaşık yemek yanına da yoğurt güzel olur
2 wasa yerine 1 yeterli olur canım

Spor olayına gelirsek servisle mi gidiyorsun bilmiyorum ama otobüsle gidiyorsan 1 durak önce inip yürüyebilirsin
Servisle gidiyorsan akşam yemekten 1 saat sonra 20 dk bile yapsan kardır 1-2 kere yapsan enerji de gelir aslında

iyi yapmışsın kaptaniçem
ben de dün olmasa da daha önceki kaçamaklarım için dediklerini dikkate alıyorum ve dün de dahil olmak üzere son 3 günümüzde kaçamak tek bir lokma bile yemeyeceğimin sözünü veriyorum. hatta c.tesi misafirlikte bile ne yiyeceğimi ayarladım .

Bende haftaya bekliyorum gelecek olanı. Artin reglden dolayıdır. Siskinligin geçtiği an eksiye düşersin.

canım biliyorum ben daha önce de yorum yazmıştım sana geç eve giden biri olarak seni gerçekten anlıyorum
LenaG önerisi benim de aklıma yattı ya da eve gitmeden yürüyüş yapmak ben bir ara arabadan inip yürüyüp öyle eve geçiyordum. Çocuğun vardı değil mi hatırlamıyorum kusura bakma. Çocuk uyuyunca yürümek için koşu bandı aldım işte daha yeni yeni yapıyorum eve geldikten sonra.
bir de akşam en son işte yiyorum. Mesela yediğin şeyler çok güzel kararında ama 8.30dan sonra maalesef kilo almasan bile veremiyorsun.

evet güzelmiş menülerin aslında şimdi baktım.
illaki bir zaman sonra birden düşer canım sıkma canını
Valla işte böyle motivem düşüyor. Kimi hemen kilo verirken ben neden bu kadar zorlanıyorum. Ama almaya gelirken bir ayda verdigimi iki günde alma potansiyelim var. Öyle de bir bünyem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…