Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben ispanakli böregi , gozlemeyi cok severim. Kardesim diyet bir tarif vermisti tadi borege benziyor diye fakat tutturamamistim. Bugun tarif videolarina baktim, ıspanak mucveri de börek tadi verir diye düşündüm. Onlar unla yapiyordu ben de yulaf kepegi ve kasar peyniri ile sebzeleri bir arada tuttum. Guzel oldu

250 g kadar ıspanagin yaprak kismi
2 Yesil sogan
2 yumurta
75 g kaşar
2 yk yulaf kepegi karisimi
Tuz karabiber 1 tk domates salcasi
...
Kasik ile az yagli tavaya döktüm. Arka ön pisirdim.
Karisimin yarisini akşama ayırdım

Canım biz kickboks yaparken ısınma için babam hep ip atlatırdi bize çocukluktan alıştık artık:) aslında en iyi kardiyo egzersizi ip

Bu da benim kahvaltım
Afiyet olsun
Her şeyden önce güne eliptikle başladım günaydın
Eki Görüntüle 3497049
Süper
İyidir iyi regl olmak demek sağlıklı olmak demek
Günaydın herkese.
O kadar dikkat etmeme rağmen gram oynamaması acayip canımı sıkıyor.
Tünaydın canım senin metabolizman bir otursun düzelecek herşey
Bende haftaya bekliyorum gelecek olanı. Artin reglden dolayıdır. Siskinligin geçtiği an eksiye düşersin.
Mens dönemine girmişsin kilo vermemen normal
Günaydın Kızlar
Tünaydın
Günaydın Gönlü güzel insanlara denk gelsin ömrunuz
Tünaydın canım
Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı günler
Günaydın
Dünden beri ayilamiyorum
Akşam 10.30 da yattım sabah alarmı kapatmisim. 7.30 da kalktım zorla ilacımi içip beslenme hazırladım. Oğlanı giydirip koşarak otobüs yakaladım
Uyku uykuyu mayalarmış bişi olmaz dinlenmiş oldun
Canım çocuklarınla baş başa keyifli vakit geçirmeye çalış stress yapma hepsinin üstesinden gelebileceğini biliyorsun ve herşey de mükemmel olmak zorunda değil.
Yeme konusuna gelirsek ben bunu duymadım yediğin stresini nasıl yok edecek ki ayrıca eksi gelmeyince daha çok üzülüyorsun
Güne başladık mis gibi enerjiyle içip spor yapıp kızlarımı okula götüreceğim
Afiyet oslun
Canım regl ödemine yapacak bişi yok ama en hafif şekilde geçirmeye çalışalım yeterli bittiğinde kendiliğinden geçecektir
canımm tartı günlerimiz hala cumartesi ve salı mı LenaG
Evet canım
Kızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dedi asla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim
Çok iyi yapmışsın o kadar çok gördüm ki heryerde hiç canım istemiyor
Sana katılıyorum hiç canım çekmiyor doğrusu

Günaydin. Menülere mi üzüldün, başka bir şey mi? Gecmis olsun.Bugün iyi geçecek.

Afiyet olsun.Sabahtan aksama kadar bir sey yememis gibisin. El atarsak yiyecek kalmayacak spor konusunda mi diyosun?
Canım menülere üzüldüm çabala çabala hop bi ye haydi bakalım onun yaptığı ödemi atmaya çalış sonra yine çabala çabala
Bu iş azim,kararlılık inat işi en çok da inat edeceksin başaracağım ben bunu diyeceksin kolay değil özellikle duygusal olarak kötü hissedince yemeye yönelen kişiler için hiç kolay değil farkındayım ama aklına birşeyi takan kadının gücünün de farkındayım o yüzden bu ısrarım

Afiyet olsun canım ne çorbası bilmiyorum ama genelde bizim çorbalar karbonhidratlı oluyor,dolma desen öyle,nohut da var miktarları az olsa bile içerik de denge olsa güzel olur.
Dolma,yoğurt,salata
Nohut salatası,ayran gibi
Su çok güzel

Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş.
Valla boncuğum yap yaa yap gaza gelelim
30 ekim çarşamba spor
Spor: 12 dk yürüyüş 92 kalori yaktım (çok az değil mi yaa ) bunun harici
5.005 adım totalde 8bin 400küsür.
Boncuk2307
Vallahi çekiniyorum hm küçük olduğum için hepinizden hem de daha yeni yapmaya başladım, spor konusunda bilgi sahibiyim ama herkesin yapabileceği spora da karışmak istemedim. Eğer kaptanım isterse dediği gibi ceza sistemi yapabiliriz. 20 dk cık bile spor yapmayan ertesi gün 40 dk cezası demişti kaptanım bakalım yeni haftaya geçince ortak karar alırız. Tabi önemli sebepler dışında ağrıdır sağlık çocuk ailevi şeyler dışında.
Canım söyle çekinme hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz.
Açıkçası akşam üzüldüm ben menülere o yüzden yorum yapmadım.
Haklısın kaptanım bn de kendi adıma dersimi çıkardım
Spor konusuna el atacağım büyük ihtimalle yeni haftaya
Kaptanım yüzme şimdilik haftada 3 gün eğitim inşallah yuzecegim cabaliyom küçük kızım 1 sınıf onla yoğun şekilde ilgileniyorum yürüyüş yada spor yapamaz oldum
Geri kalan günlerde evde leslie yapabilirsin ablacım mekik bile olur hafif ısınma hareketleri falan
3000 ip atladım
maşallah, ben de istiyorum ya deneyeceğim bakalım Bu bugünün sporu değilmi
Güzel görünüyor afiyet olsun ablacım

Ayy güzel görünüyor ellerine sağlık

Günü kapadim saat 4 30 gibi sütlü kahve içeceğim sadece
Spor olarak 4500 ip
Ve 8000 adım disarda yürüyüşle yapıldı bugün bu kadar yeter bana :)
1.5 dilim börek adminlerim affınıza sığınıyorum malum mens dönemi çok çok karbonhidrat istiyor bedenim o yüzden aldım tabağıma ama sporla o kaloriyi dengeledigimi düşünüyorum
LenaG
Boncuk2307

Eklentiler

• 1000036260.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000036265.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000036295.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 6
  • 1000036362.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 7
afiyet olsun canım muzun üzerindeki tahin pekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…