- 14 Şubat 2021
- 754
- 4.087
- 43
Canım biz kickboks yaparken ısınma için babam hep ip atlatırdi bize çocukluktan alıştık artık:) aslında en iyi kardiyo egzersizi ipÇok teşekkür ederim canım,çok haklisn birakmamam lazım direniyorum inanyapacağım aslında çok değil 5 kilo versem çok iyi gelecek ama bu kez koruma da yapacağım
Kız helal olsun nasıl atladın 3000
Helal kız yeme, zaten anlamıyorum ne var şu çikolatada çok ağır ve kötü görünüyor, görüntüsü bile beni irrtite etti
Afiyet olsunBu da benim kahvaltım
Süper
İyidir iyi regl olmak demek sağlıklı olmak demekgünaydın nn dicem pek günaymadım sankii regl oldum artı çıktımm ve heryerim tutuldu ooyyyy 2cocuk bebemle bu halde uğraşmak çok zor enerjim düşüyoorrr nese oğlan uyutemde gidemde kahve yapemmSitare55 @Efenin_Annesi
Tünaydın canım senin metabolizman bir otursun düzelecek herşeyGünaydın herkese.
O kadar dikkat etmeme rağmen gram oynamaması acayip canımı sıkıyor.
Mens dönemine girmişsin kilo vermemen normalBende haftaya bekliyorum gelecek olanı. Artin reglden dolayıdır. Siskinligin geçtiği an eksiye düşersin.
TünaydınGünaydın Kızlar
Tünaydın canımGünaydın Gönlü güzel insanlara denk gelsin ömrunuz
Hayırlı günlerHayırlı sabahlar kızlar
Uyku uykuyu mayalarmış bişi olmaz dinlenmiş oldunGünaydın
Dünden beri ayilamiyorum
Akşam 10.30 da yattım sabah alarmı kapatmisim. 7.30 da kalktım zorla ilacımi içip beslenme hazırladım. Oğlanı giydirip koşarak otobüs yakaladım
Canım çocuklarınla baş başa keyifli vakit geçirmeye çalış stress yapma hepsinin üstesinden gelebileceğini biliyorsun ve herşey de mükemmel olmak zorunda değil.Günaydın Kaptancığım
Bu gün hafif besleneceğim. Dün maalesef son anda misafirlik çıktı.
Ay birde eşim iş için şehir dışına gidecek aşırı stres yapıyorum.
Stres yaptıkça aç olmadığım halde birşeyler yemek istiyorum
2 hafta başka ülkede olacak.
Çocuklar okul aktiviteler alışveriş ev derken nasıl olacak diye düşünüyorum.
Afiyet oslunGüne başladık mis gibi enerjiyle içip spor yapıp kızlarımı okula götüreceğim
Canım regl ödemine yapacak bişi yok ama en hafif şekilde geçirmeye çalışalım yeterli bittiğinde kendiliğinden geçecektirKaptanım yarın büyük ihtimalle artı çıkacağım regl başlangıç günüm takvime göre ama inanın tamamen regl ödemi çünkü beslenmemi bozmuyorum sporumuda ihmal etmiyorum ilk haftadan artilarda demeyin
LenaG
Evet canımcanımm tartı günlerimiz hala cumartesi ve salı mıLenaG
Çok iyi yapmışsınKızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dediasla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim
Sana katılıyorum hiç canım çekmiyor doğrusuÇok teşekkür ederim canım,çok haklisn birakmamam lazım direniyorum inanyapacağım aslında çok değil 5 kilo versem çok iyi gelecek ama bu kez koruma da yapacağım
Kız helal olsun nasıl atladın 3000
Helal kız yeme, zaten anlamıyorum ne var şu çikolatada çok ağır ve kötü görünüyor, görüntüsü bile beni irrtite etti
o zaman cumartesi tartı bildirimiyle başlayabilirim di miEvet canım
Canım menülere üzüldüm çabala çabala hop bi ye haydi bakalım onun yaptığı ödemi atmaya çalış sonra yine çabala çabalaGünaydin. Menülere mi üzüldün, başka bir şey mi? Gecmis olsun.Bugün iyi geçecek.
Afiyet olsun.Sabahtan aksama kadar bir sey yememis gibisin. El atarsak yiyecek kalmayacakspor konusunda mi diyosun?
Tabii kio zaman cumartesi tartı bildirimiyle başlayabilirim di mi
Afiyet olsun canım
Çok güzel görünüyor afiyet olsun30.10.24
08.30
3 YK yulaf 1 YK Çiya, 4 YK yoğurt 1 muz 1 çk bal ile lapa
11.00 sütlü kahve,2 kare bitter
12.30
1 haşlanmış yumurta ve avokado ile salata, 7 mercimekli sarma,1 dilim ekmek
16.00 sade kahve , 1 mandalina
18.00
1 tabak kıymalı bamya, yoğurt , 4 tane kabak mücver fırında
Şu:2.5 ltLenaG
Afiyet olsun güzel olmuş.30 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
10.00 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 kefirli smoothie
15.30 2 dilim ekmek arasına peynirle sandviç
16.30 1 fincan kahve 6-7 badem 1 kuru incir
18.30 8 kaşık taze fasulye, 5-6 etli lahana sarma, 3 kaşık yoğurt
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş, 3-4 kuru kayısı
3 litre su spor maalesef yine yokemzirmeye ve gün boyu koşturmaya devam
LenaG @Lotus1234
Vallahi çekiniyorum hm küçük olduğum için hepinizden hem de daha yeni yapmaya başladım, spor konusunda bilgi sahibiyim ama herkesin yapabileceği spora da karışmak istemedim. Eğer kaptanım isterse dediği gibi ceza sistemi yapabiliriz. 20 dk cık bile spor yapmayan ertesi gün 40 dk cezası demişti kaptanım bakalım yeni haftaya geçince ortak karar alırız. Tabi önemli sebepler dışında ağrıdır sağlık çocuk ailevi şeyler dışında.Valla boncuğum yap yaa yap gaza gelelim
30 ekim çarşamba spor
Spor: 12 dk yürüyüş 92 kalori yaktım (çok az değil mi yaa) bunun harici
5.005 adım totalde 8bin 400küsür.
Boncuk2307
Haklısın kaptanım bn de kendi adıma dersimi çıkardımCanım söyle çekinme hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz.
Açıkçası akşam üzüldüm ben menülere o yüzden yorum yapmadım.
Spor konusuna el atacağım büyük ihtimalle yeni haftayaSelamlar dünkü menüm
Sabah
07.30 2 haşlanmış yumurta
Öğle 13.30
1 kase Yeşil Salata
1 kase Domates çorbası
Bu kadar yani yemekhanede yemek yoktu pilav makarna yemiyorum tavuk da pişmemişti
Ara 16.30
2 wasa üzerine fıstık ezmesi
Akşam 20.30
1 p kıymalı brokoli
Su:2 lt
Spor yok napıcam bilmiyorum
İyice şiştim sporsuz da az bile yesem yarıyor çünkü gece yiyorum
El atın kızlar bana napayım
Akşam eve geç varıyorum yemeğimi geç yiyorum, spora da halim kalmıyor tğm gğn iş koşturmacasından
Eskiden sabah spor yapardım şimdi zifiri karanlık uyanmak çok zor
Öğlen şirkette güzel yemek çıkmıyor kş akşamk hafif geçireyim
İlk hafta büyük bir hevesle başlayım 1 kg verdim geçen hata geri aldım bu hafta Allah kerim
LenaG
Sitare55
Geri kalan günlerde evde leslie yapabilirsin ablacım mekik bile olur hafif ısınma hareketleri falanKaptanım yüzme şimdilik haftada 3 gün eğitim inşallah yuzecegim cabaliyomküçük kızım 1 sınıf onla yoğun şekilde ilgileniyorum yürüyüş yada spor yapamaz oldum
maşallah, ben de istiyorum ya deneyeceğim bakalım3000 ip atladım
Güzel görünüyor afiyet olsun ablacım
Ayy güzel görünüyor ellerine sağlıkBen ispanakli böregi , gozlemeyi cok severim. Kardesim diyet bir tarif vermisti tadi borege benziyor diye fakat tutturamamistim. Bugun tarif videolarina baktim, ıspanak mucveri de börek tadi verir diye düşündüm. Onlar unla yapiyordu ben de yulaf kepegi ve kasar peyniri ile sebzeleri bir arada tuttum. Guzel oldu
250 g kadar ıspanagin yaprak kismi
2 Yesil sogan
2 yumurta
75 g kaşar
2 yk yulaf kepegi karisimi
Tuz karabiber 1 tk domates salcasi
...
Kasik ile az yagli tavaya döktüm. Arka ön pisirdim.
Karisimin yarisini akşama ayırdım
Eki Görüntüle 3497157
Asrın Tandirin lavaslarimi aldığınız kaptanimSipariş ettiğim lavaşlarla 2. kutusunu aldığım bromelain geldi şükür. WC ye ne kadar etkisi varmış meğerse kullanırken çok anlamamıştım.
afiyet olsun canımGünü kapadim saat 4 30 gibi sütlü kahve içeceğim sadece
Spor olarak 4500 ip
Ve 8000 adım disarda yürüyüşle yapıldı bugün bu kadar yeter bana :)
1.5 dilim börek adminlerim affınıza sığınıyorum malum mens dönemi çok çok karbonhidrat istiyor bedenim o yüzden aldım tabağıma ama sporla o kaloriyi dengeledigimi düşünüyorum
LenaG
Boncuk2307
Evet instada görmüştüm burda da görünce sipariş verdim çavdarlı lavaş bakalım yarın deneyeceğim.Asrın Tandirin lavaslarimi aldığınız kaptanim
Lavaslar neydi ne ozelligi vardiSipariş ettiğim lavaşlarla 2. kutusunu aldığım bromelain geldi şükür. WC ye ne kadar etkisi varmış meğerse kullanırken çok anlamamıştım.
Teşekkür ederim canım evet tahin pekmez karışımıafiyet olsun canımmuzun üzerindeki tahin pekmez mi
Çok güzel ben 10 lu paketini almıştım cidden hem doyurucu hemde lezzetliEvet instada görmüştüm burda da görünce sipariş verdim çavdarlı lavaş bakalım yarın deneyeceğim.
Çavdar lavaş tam buğday unlusu var,kepeklisi var, bir sürü çeşidi var. Diyete uygun işte istediğin gibi dürüm yap ye. Az kalorili.Lavaslar neydi ne ozelligi vardi
Gittim siparis ettim ben deÇavdar lavaş tam buğday unlusu var,kepeklisi var, bir sürü çeşidi var. Diyete uygun işte istediğin gibi dürüm yap ye. Az kalorili.