- 25 Mayıs 2023
- 4.086
- 6.107
Hangi baharatı bol koydun canım? Kimyon koysam olur mu hem süte de faydalıBen denemiştim bu tarifi.. Karnıbaharin tadını yerken alıyorsun . Ben o tadı bastırmak için baharatini bol tutuyordum, daha bı kısır yiyor hissi veriyor öyleBide bence porsiyonluk yap Canım, fazla yapıp kalınca da tadı ağırlaşıyor
Geçmiş olsun Kaptanım, Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun ,diş ağrısı kötü umarim bugun hallolurGünaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor
Afiyet olsun
Canım afiyet olsun31 Ekim Menü
13.00: 1 kivi
10 kuru üzüm
1 ceviz
1 bardak sade Türk kahvesi
16.30: 1 büyük kase salata(pancar,nohut,roka,marul,nar karışımı)
2 yk pilav
1 orta parça fırında somon
Su:1,5 lt
LenaG @sitare25
Spor: 65 dk eliptik
10494 adım
@Boncuk2307
Afiyet olsun canımLenaG @Lotus1234
31 Ekim menü
Kahvaltı yapmadım 1 fincan Türk kahvesi yanında kare çikolata 1 tane
Saat 14:30 dün yaptığım fırında sebze yemeğinden 5, yk kadar yanında bir kaç kaşık yoğurt
Ara yeşil çay
Akşam 19:20 1,5 lahmacun yanında salata ayran
Su 3 litre
Afiyet olsunBugünkü menüm sabah 11.00
TB ekmeği ile tost
Bir yumurta
Akşam 18.30
Misafirlikteydin sadece pide vardı üç parça yedim çorba salata yoktu iki tanede kornişon turşusu yedim
Ara detoxmix
Şu 2 lt
Spor bı saat yürüyüş
LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Afiyet olsun canım31 Ekim Perşembe
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 armut, 1 muz
Akşam Yemeği 19.30
1 çavdar lavaş, bol yeşillik sumaklı soğan ve tavukla dürüm, bir bardak ayran
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
30 dk eliptik (10,5 km yol)
LenaG @Sitare55 @Lotus1234
Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.Afiyet olsun canım gayet güzel
Tebrik ederim şahane
Afiyet olsun, şu artınca şahane olur
Ben de denemek istiyorum güzel görünüyor
Afiyet olsun canım,çiğ köfte ve tadelle gözüme battıakşam ki çekirdek çok değildir inşallah
Kız doğru düzgün birşey yememeissin
Afiyetle kaptanım, geçen bir yerde gördüm bu Trabzon hurmasini kaseye koyup üzerine tahin ve ceviz eklemişler çok lezzetli görünüyordu tatlı krizlerine iyi gelebilirya market yogurtlari bana da krema gibi geliyor yoğurt değil sanki
Afiyet olsun canım çok güzel
GünaydınGuanydin herkese
Günaydın canımGünaydınnn herkese, mutlu bir gün olsun hepimize
GünaydınGünaydın canlardünkü menümu ekleyeyim 31 Ekim
Sabah 9 da
Bol salata, haşlanmış yumurta,4 badem.
Öğleden sonra
Bir kase yayla çorbasi
İkindi
Bir kase kadayıfı puding
LenaG @Lotus1234
GünaydınGünaydın
Bugün ki planım sabah yumurta salatası
Öğlen süt yulaf meyve
Akşam sulu köfte ???
Günaydın Garfield e bayılırımGunaydin
Günaydın canımGunaydın hanımlarhayırlı cumalar
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor
İnşallah güzel ve iyi haberlerinide alalımda .Adanadayim cnm
Amjn abla
Kız ne çabuk geri oldun. Erken degilmi ki sanki yorar kuzum ikiside ilgilenilecek yasta oğlan biraz daha büyüsün ablasıyla oyun kıvamına gelsin rahatlarsın biraz.
GünaydıııınnnCümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın lenacımGünaydıııınnn
Kaptanım kızdın diye mi yorumlamadinSabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin peynir
Yarımşar domates salatalik
Ara öğün
1 lifalif yulaf bar
Ara öğün
1 yeşil elma
Akşam
123 gr Palamut
2 dilim ekmek
Biraz acuka
Salata
**Kv lerdeydik yemekte. Sofrayı toplarken masada duran çeyrek gozlemeyi biranda yemiş bulundum. Eve gelince telafi ettim aldığım kaloriyi
3 lt su
45 dk eliptik bisiklet
LenaG @Boncuk2307
Nane limon yapsan mi canım. O beni bayağı rahatlatıyor. Ya da kekik demle istersen.günaydın kızlar
bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandımateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor üşüttüm sanırım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor
Acil şifalar dilerim canımgünaydın kızlar
bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandımateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor üşüttüm sanırım
Sarmalar tek lokmalık, biberler ya bir ya iki lokmalıktıAfiyet olsuntek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Canım afiyet olsunsalatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım
Afiyet olsun canımgüzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış
Afiyet olsunçok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım
Afiyet olsun canımmeyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir
Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.
Günaydın
Günaydın canım
Günaydınafiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış
GünaydınGayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar
Günaydın Garfield e bayılırım
Günaydın canım
Çok geçmiş olsunhemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı
hadi inşallah canımmBaşlayalım kız verelim bunları
işyerinde yokcanım sordum çay ocağına amaNane limon yapsan mi canım. O beni bayağı rahatlatıyor. Ya da kekik demle istersen.
amin canımm sağolAcil şifalar dilerim canım
kızzz dimi erken oldumm yaa ama gecen seferki kanamam pek degildi diyebilirim son 4aydırAdanadayim cnm
Amjn abla
Kız ne çabuk geri oldun. Erken degilmi ki sanki yorar kuzum ikiside ilgilenilecek yasta oğlan biraz daha büyüsün ablasıyla oyun kıvamına gelsin rahatlarsın biraz.
Yok canım görmemişim