Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hangi baharatı bol koydun canım? Kimyon koysam olur mu hem süte de faydalı

Afiyet olsun tek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Canım afiyet olsun salatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım
Afiyet olsun canım güzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış
Afiyet olsun çok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım
Afiyet olsun canım meyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir
Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.
Guanydin herkese
Günaydın
Günaydınnn herkese, mutlu bir gün olsun hepimize
Günaydın canım
Günaydın canlar dünkü menümu ekleyeyim 31 Ekim
Sabah 9 da
Bol salata, haşlanmış yumurta,4 badem.

Öğleden sonra
Bir kase yayla çorbasi
İkindi
Bir kase kadayıfı puding
LenaG @Lotus1234
Günaydın afiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış
Günaydın
Bugün ki planım sabah yumurta salatası
Öğlen süt yulaf meyve
Akşam sulu köfte ???
Günaydın Gayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar
Günaydın Garfield e bayılırım
Gunaydın hanımlarhayırlı cumalar
Günaydın canım
Günaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor
Çok geçmiş olsun hemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı

Kaptanım kızdın diye mi yorumlamadin
LenaG

Sarmalar tek lokmalık, biberler ya bir ya iki lokmalıktı

Başlayalım kız verelim bunları
hadi inşallah canımm

Nane limon yapsan mi canım. O beni bayağı rahatlatıyor. Ya da kekik demle istersen.
işyerinde yokcanım sordum çay ocağına ama zencefl çayı vardı kafede onu aldım, şimdi yine ateşim çıkmaya başladı diye de bi tane ateş düşürücü attım

Acil şifalar dilerim canım
amin canımm sağol

Adanadayim cnm

Amjn abla

Kız ne çabuk geri oldun. Erken degilmi ki sanki yorar kuzum ikiside ilgilenilecek yasta oğlan biraz daha büyüsün ablasıyla oyun kıvamına gelsin rahatlarsın biraz.
kızzz dimi erken oldumm yaa ama gecen seferki kanamam pek degildi diyebilirim son 4aydır
sezeryanden sonra rahim anca kendine geldii busefer baya kanamam var parlak parlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…