İlaçları içiyorum. Bence haleen daha dozu yeterli değil. Ara arabyine carpintilarim oluyor. Ama 150 mg kullanmak istemiyorum.ilaçları içiyormusun
Valla işte böyle motivem düşüyor. Kimi hemen kilo verirken ben neden bu kadar zorlanıyorum. Ama almaya gelirken bir ayda verdigimi iki günde alma potansiyelim var. Öyle de bir bünyem var.
sen zayıflamayı bosver strest etme sağlığın herşeyden önemli verirsinn dr una dedinmi ağır geliyor diyeİlaçları içiyorum. Bence haleen daha dozu yeterli değil. Ara arabyine carpintilarim oluyor. Ama 150 mg kullanmak istemiyorum.
olmak dert olamamk dertOleyyy regl olduumm hem üst üsteee 2 ay eskiden deseler regle bu kadar sevineceksin gülerdim
Gözün aydın olsun canımOleyyy regl olduumm hem üst üsteee 2 ay eskiden deseler regle bu kadar sevineceksin gülerdim
ahhhh yaşamaz mıyım, ve hatta benim de çok yakın reglim ve deli gibi açık iştahımMens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
hayır canım sakın salma, bu gibi motivasyon kayıplarında ilk düşündüğüm çocuklarım oluyor, çünkü en çok, onlar, kendine inanan, kendine güvenen sağlıklı ve mutlu bir beni hak ediyorlar diyeAhh ahh ben de verip yapmam lazım ama su ara motive değilim, olmak için geldim buraya bir aklım boşver gitsin diyor bir aklım saçmalama salamazsin bu böyle gitmez diyor
gözün aydın kuzum, seni o kadar iyi anlıyorum ki, haşimatom sebebiyle eğer değerlerim bozulduysa 3 ay üst üste olmadığımı ve yaşadığım gerginliği, 1-2 kere üst üste olduğumda da deli gibi sevindiğimi bir ben bilirimOleyyy regl olduumm hem üst üsteee 2 ay eskiden deseler regle bu kadar sevineceksin gülerdim
Evet omamaliydi tutamadım ve onlar üstüne yapıştı bı anda artı gelmeye başladım ve dünden beri bir çok yiyeceğin ödem yapmasına şahit oluyorum galiba tarhana mercimek dogme gibiAfiyet olsunsabah kıymalı patates varsa ekmeğe gerek yok,öğlenki avokado çeyrek daha uygun
E spor yapmışsın ya ama sonrakiler olmayaydı iyiydi
Kaptanım yüzme şimdilik haftada 3 gün eğitim inşallah yuzecegim cabaliyomGerçekten öyle benim annem de aynı inanmıyor, b12 iğnelerimi babam vurdu anca o zman inandılar.
Hazırlıkta olsan da sporları kaydediyorum yarışabilirsin yani ablacım engel değil sana
Ben bugün yapmayacağım galiba ama yapa da bilirim bilmiyorum
Doğru, çoğunluk yürüyüş, birkaç kişi ben de dahil eliptik bisiklet yapıyoruz. Bir kişitomrs yüzmeye gidiyor. @Sitare55 kaptanım ip de atlıyor, halk oyunlarına gidiyor. Bölgesel hareket yapıyorlar bazen leslie yapılıyor genel olarak böyle. Ev temizliği de yapıyoruz bazen sadece 1 saat- 2 saat bildirim yapıp kaydediyoruz. Cardio yapan var, ağırlıklı çalışanlar her türlü spor mevcut
Günaydın KaptancığımGünaydın kızlar hadi bugün temiz beslenelim. Akşam üzüldüğüm için ve regl ağrım da var ve olmuyor bir türlü onun gerginliği de var yansıtırım diye yorum yapmadım menülere.
Hadi bakalım baştan başlayalım
Gününüz güzel geçsin
benim favorim ip atlamak başkada birşey bilmemKaptanım yüzme şimdilik haftada 3 gün eğitim inşallah yuzecegim cabaliyomküçük kızım 1 sınıf onla yoğun şekilde ilgileniyorum yürüyüş yada spor yapamaz oldum
Aksama kadar detoks aksam retoks30 Ekim menüm yazayım ve nasıl bir odemle kalktığımin şahidi oldum
Sade kahve
Öğleye doğru
Yarım avakado iki cevizle
Öğleden sonra komşum geldi
Sade kahve ,bir dilim elma yarım havuç,iki kuru erik bbir Kuru incir, 4 badem
Annemler misafirim oldu ikindine doğru
Küçük tabak tarhana kavurmasi,iki turşu
Akşam 6 da
Bir tabak etli dogme pilavı biraz yeşillik
LenaG Lotus1234