Mersinde misin canım?Övelemeş diyorlar bizim burda canım çıtır yufka ekmek Peynir ve domatesten yapılan birsey kahvaltıda yada aparatı bisey yapmak istersen basit bi tarif
Spor olmaması dışında gayet güzelsaat:10 yarım tambuğday sandvç ekmeğine domates oeynirli tos
saat 14 1 tabak sebzeli makarna cacık salata
saat 18 1 kase domates çorbası roka salatası
Güzel olmuş afiyet olsun adım sayısı su falan hepsi idealSitare55 LenaG Boncuk2307
30 Ekim Çarşamba
sabah 09.15
3,5 adet altınbaşak+ 1/2 karabuğday patlağı ve 40 gr otlu peynir
öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)
ara 15.40-17.00
100 mlt kefir, 3 çilek, 4 ceviz
akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 21.10
1 havuç, 1 lokma peynir, 1 lokma tbe
2 lt su
11.000 adım
Çok haklısın kaptanım, menü paylaşımı konusu ve spor yapımı konusuna da ben değinmek istiyorum biraz ama daha yeni yapmaya başladım kaptanlık işini kimseye karışamıyorum çekiniyorumKızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum
Aaaaaa ne kadar az yemişsin nasıl duruyorsun benim elim ayağım titrerdi kesin
Hiç açlık hissetmiyorumAaaaaa ne kadar az yemişsin nasıl duruyorsun benim elim ayağım titrerdi kesin
Ahh ahh ben de verip yapmam lazım ama su ara motive değilim, olmak için geldim buraya bir aklım boşver gitsin diyor bir aklım saçmalama salamazsin bu böyle gitmez diyoraldıklarımı vereyim koruma yapacağım canım dediğin gibi
Ya o kadar beni anlatıyor ki,bir dönem aralıklı oruç yaptım güzel de kilo verdim ama kahvaltı yapmadığım için çok mutsuz bir insan oldum, kahvaltı yapın a daha bir enerjik oluyorum gün içinde canım daha az tatlı vs çekiyor, onun dışında akşam az yemek sorun değil zaten sabah da çok yememe gerek yok ama birşeyler yemem lazım ve kahvaltı olmayınca kabızlık yaşıyorum ne yapsam çözemedim onu ve sürekli kiraz sapı ile kabızlığı çözmek de sağlıklı degilya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Üzerime düşen uyarıyı aldım Kaptanım. Çok üzgünüm gerçekten. Burada böyle iradesizce bir tutum sergilediğim içinKızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum
Arkadaşın bana sözü vardı, ikea ya götürecekti. Saat 16:00 da geldi, Ikea ardından bikaç markete filan gidince yemek geçe kalacaktı, evde de yemek yoktu, hemen çantama kuruyemiş attım. Tahminim de doğru çıktı, eve geç geldimAfiyet olsun canımara öğünü ana öğün yerine yemişsin çok az
Çok haklısın kaptanım, menü paylaşımı konusu ve spor yapımı konusuna da ben değinmek istiyorum biraz ama daha yeni yapmaya başladım kaptanlık işini kimseye karışamıyorum çekiniyorum
kahvaltı yapın a daha bir enerjik oluyorum gün içinde canım daha az tatlı vs çekiyor, onun dışında akşam az yemek sorun değil zaten sabah da çok yememe gerek yok ama birşeyler yemem lazım ve kahvaltı olmayınca kabızlık yaşıyorum ne yapsam çözemedim onu ve sürekli kiraz sapı ile kabızlığı çözmek de sağlıklı degil
Canım söyle çekinme hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz.Spor olmaması dışında gayet güzel
Güzel olmuş afiyet olsun adım sayısı su falan hepsi ideal
Çok haklısın kaptanım, menü paylaşımı konusu ve spor yapımı konusuna da ben değinmek istiyorum biraz ama daha yeni yapmaya başladım kaptanlık işini kimseye karışamıyorum çekiniyorum
İnşallah atlatırda çok daha iyi olur.Biliyorum cnm bnm
Ara ara oluyor abla buna şükür diyip elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz
Söyledim gülüyor teşekkür ediyormus