- 20 Mart 2008
- 140.452
- 210.127
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun öğlen gayet iyi aslında akşam da 5-6 kaşık yemek yanına da yoğurt güzel olurSelamlar dünkü menüm
Sabah
07.30 2 haşlanmış yumurta
Öğle 13.30
1 kase Yeşil Salata
1 kase Domates çorbası
Bu kadar yani yemekhanede yemek yoktu pilav makarna yemiyorum tavuk da pişmemişti
Ara 16.30
2 wasa üzerine fıstık ezmesi
Akşam 20.30
1 p kıymalı brokoli
Su:2 lt
Spor yok napıcam bilmiyorum
İyice şiştim sporsuz da az bile yesem yarıyor çünkü gece yiyorum
El atın kızlar bana napayım
Akşam eve geç varıyorum yemeğimi geç yiyorum, spora da halim kalmıyor tğm gğn iş koşturmacasından
Eskiden sabah spor yapardım şimdi zifiri karanlık uyanmak çok zor
Öğlen şirkette güzel yemek çıkmıyor kş akşamk hafif geçireyim
İlk hafta büyük bir hevesle başlayım 1 kg verdim geçen hata geri aldım bu hafta Allah kerim
LenaG
Sitare55
GünaydııınmCümleten günaydınlar hanımlar
iyi yapmışsın kaptaniçemGünaydın kızlar hadi bugün temiz beslenelim. Akşam üzüldüğüm için ve regl ağrım da var ve olmuyor bir türlü onun gerginliği de var yansıtırım diye yorum yapmadım menülere.
Hadi bakalım baştan başlayalım
Gününüz güzel geçsin
GünaydınlarGünaydııınm
GünaydınlarGünaydııınm
Bende haftaya bekliyorum gelecek olanı. Artin reglden dolayıdır. Siskinligin geçtiği an eksiye düşersin.günaydın nn dicem pek günaymadım sankii regl oldum artı çıktımm ve heryerim tutuldu ooyyyy 2cocuk bebemle bu halde uğraşmak çok zor enerjim düşüyoorrr nese oğlan uyutemde gidemde kahve yapemm Sitare55 Efenin_Annesi
Selamlar dünkü menüm
Sabah
07.30 2 haşlanmış yumurta
Öğle 13.30
1 kase Yeşil Salata
1 kase Domates çorbası
Bu kadar yani yemekhanede yemek yoktu pilav makarna yemiyorum tavuk da pişmemişti
Ara 16.30
2 wasa üzerine fıstık ezmesi
Akşam 20.30
1 p kıymalı brokoli
Su:2 lt
Spor yok napıcam bilmiyorum
İyice şiştim sporsuz da az bile yesem yarıyor çünkü gece yiyorum
El atın kızlar bana napayım
Akşam eve geç varıyorum yemeğimi geç yiyorum, spora da halim kalmıyor tğm gğn iş koşturmacasından
Eskiden sabah spor yapardım şimdi zifiri karanlık uyanmak çok zor
Öğlen şirkette güzel yemek çıkmıyor kş akşamk hafif geçireyim
İlk hafta büyük bir hevesle başlayım 1 kg verdim geçen hata geri aldım bu hafta Allah kerim
LenaG
Sitare55
aynen vallahii fün neydim bugün ne oldum gibi sebze tükettim 6dan sonra hicbirsey yemedim bugün dolu dolu ilk günüm içim kan dolutartıya agırlık bastıBende haftaya bekliyorum gelecek olanı. Artin reglden dolayıdır. Siskinligin geçtiği an eksiye düşersin.
Senin için dolu benim neyim dolu.aynen vallahii fün neydim bugün ne oldum gibi sebze tükettim 6dan sonra hicbirsey yemedim bugün dolu dolu ilk günüm içim kan dolutartıya agırlık bastı
Günaydın herkese.
O kadar dikkat etmeme rağmen gram oynamaması acayip canımı sıkıyor.
Valla işte böyle motivem düşüyor. Kimi hemen kilo verirken ben neden bu kadar zorlanıyorum. Ama almaya gelirken bir ayda verdigimi iki günde alma potansiyelim var. Öyle de bir bünyem var.evet güzelmiş menülerin aslında şimdi baktım.
illaki bir zaman sonra birden düşer canım sıkma canını
ilaçları içiyormusunSenin için dolu benim neyim dolu.