- 29 Kasım 2020
- 2.080
- 10.799
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyor ama önceden böyle sıksa idim bir deri bir kemik kalırdım.yok be canım yaaa şimdi hatırladım tansiyon vardı di mi sende
valla hiçbirimiz öyle pıt diye veremiyoruz nerdeeee keşke verebilsek.
he seninki olsa olsa biraz daha yavaş olabilir tabi ama illaki gidecek sen direndikçe.
Daha bir ayım dolmadı. Haftaya dolacak. Ama okuldan da izin almak istemiyorum. Ara tatilde gideceğim.sen zayıflamayı bosver strest etme sağlığın herşeyden önemli verirsinn dr una dedinmi ağır geliyor diye
Hadi gözün aydın canım. Olsan bir dert olmasan ayrı bir dert .Oleyyy regl olduumm hem üst üsteee 2 ay eskiden deseler regle bu kadar sevineceksin gülerdim
aynen ben daha çok acıkıyorum tatlı isteği değilde mide kazınması hep hep hep...Mens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
Yaramıyor olabilir ben bu kadar zorlanmamistim yaşlandım demekki fazla enerji yapamıyorum malesefAksama kadar detoks aksam retokscok degil hatta az ama denek ki o aksamki şeyleee sana yaramiyor
Bende karbonhidrat as eriyorum resmen böyle tabak tabak makarna yesem börekler çörekler aman Allahim yani bir salsam ertesi.gune kaç kilo olurum Allah biliraynen ben daha çok acıkıyorum tatlı isteği değilde mide kazınması hep hep hep...
Afiyet olsun maydonoz suyu muGüne başladık mis gibi enerjiyle içip spor yapıp kızlarımı okula götüreceğim
aynen bugünler geçecek yediğinle kalacaksın diye konuşuyorum kendimle :)))Bende karbonhidrat as eriyorum resmen böyle tabak tabak makarna yesem börekler çörekler aman Allahim yani bir salsam ertesi.gune kaç kilo olurum Allah bilir
Günaydin. Menülere mi üzüldün, başka bir şey mi? Gecmis olsun.Bugün iyi geçecek.Günaydın kızlar hadi bugün temiz beslenelim. Akşam üzüldüğüm için ve regl ağrım da var ve olmuyor bir türlü onun gerginliği de var yansıtırım diye yorum yapmadım menülere.
Hadi bakalım baştan başlayalım
Gününüz güzel geçsin
Afiyet olsun.Sabahtan aksama kadar bir sey yememis gibisin. El atarsak yiyecek kalmayacak spor konusunda mi diyosun?Selamlar dünkü menüm
Sabah
07.30 2 haşlanmış yumurta
Öğle 13.30
1 kase Yeşil Salata
1 kase Domates çorbası
Bu kadar yani yemekhanede yemek yoktu pilav makarna yemiyorum tavuk da pişmemişti
Ara 16.30
2 wasa üzerine fıstık ezmesi
Akşam 20.30
1 p kıymalı brokoli
Su:2 lt
Spor yok napıcam bilmiyorum
İyice şiştim sporsuz da az bile yesem yarıyor çünkü gece yiyorum
El atın kızlar bana napayım
Akşam eve geç varıyorum yemeğimi geç yiyorum, spora da halim kalmıyor tğm gğn iş koşturmacasından
Eskiden sabah spor yapardım şimdi zifiri karanlık uyanmak çok zor
Öğlen şirkette güzel yemek çıkmıyor kş akşamk hafif geçireyim
İlk hafta büyük bir hevesle başlayım 1 kg verdim geçen hata geri aldım bu hafta Allah kerim
LenaG
@Sitare55
Yaramıyor olabilir ben bu kadar zorlanmamistim yaşlandım demekki fazla enerji yapamıyorum malesef
iyi yapmissin. Salı yersin.Kızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dedi asla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim
Kızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dedi asla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim
Çok teşekkür ederim canım,çok haklisn birakmamam lazım direniyorum inan yapacağım aslında çok değil 5 kilo versem çok iyi gelecek ama bu kez koruma da yapacağımahhhh yaşamaz mıyım, ve hatta benim de çok yakın reglim ve deli gibi açık iştahım
hayır canım sakın salma, bu gibi motivasyon kayıplarında ilk düşündüğüm çocuklarım oluyor, çünkü en çok, onlar, kendine inanan, kendine güvenen sağlıklı ve mutlu bir beni hak ediyorlar diye
saldığımız zaman üstüne katlayarak koyuyoruz ki sonrası daha zor oluyor, birbirimize destek olarak üstesinden geleceğiz merak etme
gözün aydın kuzum, seni o kadar iyi anlıyorum ki, haşimatom sebebiyle eğer değerlerim bozulduysa 3 ay üst üste olmadığımı ve yaşadığım gerginliği, 1-2 kere üst üste olduğumda da deli gibi sevindiğimi bir ben bilirim
Kız helal olsun nasıl atladın 30003000 ip atladım
Helal kız yeme, zaten anlamıyorum ne var şu çikolatada çok ağır ve kötü görünüyor, görüntüsü bile beni irrtite ettiKızlar dün akşam spordan sonra eşim gelmiş Dubai çikolatası aldım gel yiyelim dedi asla kanmadım ısrar etti ama yemedim. Şimdi de gelmiş hadi gel yiyelim diyor kahvenin yanına, yine reddettim
Afiyet olsun cnm güzel menü30 Ekim menüm yazayım ve nasıl bir odemle kalktığımin şahidi oldum
Sade kahve
Öğleye doğru
Yarım avakado iki cevizle
Öğleden sonra komşum geldi
Sade kahve ,bir dilim elma yarım havuç,iki kuru erik bbir Kuru incir, 4 badem
Annemler misafirim oldu ikindine doğru
Küçük tabak tarhana kavurmasi,iki turşu
Akşam 6 da
Bir tabak etli dogme pilavı biraz yeşillik
LenaG Lotus1234
Afiyet olsun cnm güzel30 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
10.00 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 kefirli smoothie
15.30 2 dilim ekmek arasına peynirle sandviç
16.30 1 fincan kahve 6-7 badem 1 kuru incir
18.30 8 kaşık taze fasulye, 5-6 etli lahana sarma, 3 kaşık yoğurt
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş, 3-4 kuru kayısı
3 litre su spor maalesef yine yok emzirmeye ve gün boyu koşturmaya devam
LenaG Lotus1234
Afiyet olsun cnm güzel menüMenümü anca yazma fırsatı bulabildim.
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
1 armut, 1 avuç kadar Fındık
Akşam yemeği 19.00
1 ttabak pırasa yemeği, 3yk kadar bulgur pilavı, 3 yk da yoğurt
2lt su +1 lt dukan kayısı çaylı
45 dk eliptik (15,5 km yol)
LenaG @Sitare55 Lotus1234
benim de vermem gereken 6-7 kilo sonrasında da sıkı bir koruma yapacağım aslında hemen hemen aynı durumdayızÇok teşekkür ederim canım,çok haklisn birakmamam lazım direniyorum inan yapacağım aslında çok değil 5 kilo versem çok iyi gelecek ama bu kez koruma da yapacağım
ben yedim, kızım çok istediği için almıştık, inanki öyle aman aman bi olayı yok, yani kırk yıl yemesem canım çekmezHelal kız yeme, zaten anlamıyorum ne var şu çikolatada çok ağır ve kötü görünüyor, görüntüsü bile beni irrtite etti
Sorma yaslandik onun da etkisi fazlaYaramıyor olabilir ben bu kadar zorlanmamistim yaşlandım demekki fazla enerji yapamıyorum malesef