Canım günaydıngünaydın kızlar
bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandımateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor üşüttüm sanırım
Hayırlı sabahlar günaydınHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Sağol canımmCanım günaydınçok geçmiş olsun öğle imkanın olursa tavuklu şehriye çorbası içmeye çalış bol limonlu ve karabiberli
Kızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
C.tesi ölçü bildirimi de gelsin mi?
ben de varım artıkKızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim kaptanicem reglm yakın tatlı yi yerken buldum bugün daha dikkatliyim şuana kadar iyi gidiyorAfiyet olsuntek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Canım afiyet olsunsalatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım
Afiyet olsun canımgüzel olmuş bir de o yarım lahmacun bir tıkcık kaçmış
Afiyet olsunçok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım
Afiyet olsun canımmeyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir
Hiç yemedim Trabzon hurma ama merak ediyorum bir deneyeceğim.
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.
Günaydın
Günaydın canım
Günaydınafiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış
GünaydınGayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar
Günaydın Garfield e bayılırım
Günaydın canım
Çok geçmiş olsunhemen git canım çok fenadır 20 lik diş ağrısı
Çok iyi olur.Kızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar 20 lik dişlerim ağrıyor dişçiye gideceğim kahvaltı hazırlamayı düşünmüyorum çok acıyor
Çok geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
bugün ateşle ve mide bulantısıyla uyandımateş düşürücü aldığım için ateşim düştü ama mide bulantım devam ediyor üşüttüm sanırım
Yaaa cennet hurma diyebde geçiyor, lif içeriği çok yüksek iyice olgunlams olandan alacaksın ezilir gibi oluyor öyle lezzetliAfiyet olsuntek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Canım afiyet olsunsalatada nohut da olduğu için pilava gerek yokmuş. Bir de suyu 2 lt nin üstüne çıkmaya çalışalım
Afiyet olsunçok karbonhidrat olmuş turşu da eklenince ödem yapabilir suyu bugün arttıralım canım
Afiyet olsun canımmeyve yediğin zaman 5-6 tane badem,fındık veya 3 ceviz ekleyebilirsin canım kan şekerinin dengelenmesi için
Asrın lavaşlar doyurucu diye biliyorum gerçi 1 tanesi 102 kaloriymiş kabul edilebilir
Di mi ya yoğurt dediğin kaldığında ekşir yani bu market yoğurtlarına bişicik olmuyor nasıl basıyorlarsa koruyucuyu.
Günaydın
Günaydın canım
Günaydınafiyet olsun sabah iyi de öğlenden itibaren hep karbonhidrat olmuş canım porsiyon az ama sebze ve protein eksik kalmış
GünaydınGayet güzel akşam sulu köftenin yanına biraz salata ekleyebilirsen güsel olar
Günaydın canım
Beni de ekle canım listeye şahane olur, motive oluruzKızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
Güzel görünüyor afiyet olsun
Lavaşlar hem doyurucu hem de dediğin gibi 102 kaloriymiş kaptanım tadı da gayet güzel. 7-8 tane kadar fındık yedim de sn deyince aklıma geldi unutmuuşum yazmayı kaptanımAfiyet olsuntek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın canım
Çok güzel olur ben de alacaktım mezura merak ediyordum ölçülerimi baya küçüldüm çünkü.Kızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
SelammmSelam kızlar
sağol canımmÇok geçmiş olsun canımsıcak tut kendini, nane çayı iyi gelir mideye
Super olur haftalik göbek cevresi bildirimi ,Kızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canımsıcak tut kendini, nane çayı iyi gelir mideye
Yaaa cennet hurma diyebde geçiyor, lif içeriği çok yüksek iyice olgunlams olandan alacaksın ezilir gibi oluyor öyle lezzetli Eki Görüntüle 3497539
Beni de ekle canım listeye şahane olur, motive oluruz
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Gittim canım antibiyotik kullanacağım bitince çekeceğim dediAfiyet olsuntek öğün ama porsiyonlar biraz kaçmış gibi biber dolması 1 porsiyona kaç tane düşüyor bilmiyorum ama küçükse 3 yaprak sarma 3 olsa güsel olurmuş
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın canım
Bence çok iyi olurKızlaaarrr diyorum ki biz c.tesi tartılarıyla beraber ölçü bildirimi de yapalım her c.tesi böylelikle ödem olsa bile inceldiğimizi görmek moral olur diye düşünüyorum
Kaptanım yarın ben de katılabilir miyim hazırlık ekibine.. burada olmayı özledim inan ki ya artıkLenaG