- 17 Ekim 2021
- 11.287
- 37.345
- 38
Olmaz mııı, tatlı krizleri hamurişi krizleri neler nelerMens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
Çok güzel olmuş afiyet olsun, spor da olaymış tadından yenmezmişşLenaG @Lotus1234
Sabah 1 fincan kahve 1 çay kaşığı tahin bal kakao karışımı yapıyorum ondan
Kahvaltı 13 gibi 7,8 adet kıl biber 3 dilim kaşar 2 dilim ekmek
ara 1 bardak kefir
Akşam 19:00 6,7 yk karnabahar brokoli havuç patates karışık fırında ( beşamel soslu ) 3 yk yoğurt
2 litre su
Ben de dün 4 lü çavdar söyledim normalde de tam buğday ekmek sevmiyorum, çavdar ekmeği tüketiyorum. İnşallah güzeldir abla vallaha baya da var çöp olsun istememcanım ben geçtiğimiz Ocak ayında 6 lı karışık paket aldım. için 2 arpa, 1 yulaf, 1 kepek, 1 tambuğday, 1 çavdar vardı. hepsinin lezzeti ayrı. ama en güzeli çavdar unlu olan. önceki gün 4 lü çavdar aldım. trendyolda sepete at flash indirimi bekle. öyle uygun oluyor.
Çook güzel olmuş ablacım afiyet olsunİyi Akşamlar
10:45 1büyük kase roka salatasının içine toplamda 46gr.yy.kaşar ve yağlı beyaz peynir, 30gr.hindi füme,
1haşlanmış yumurta ve 7zeytin ekledim, 2tk.sos
Ara, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG @Lotus1234 Boncuk2307
19:00 Akşam yemeği
2kase kabak çorbası, 3yk.yumurtalı yoğurtlu semizotu, yağlı kağıtta 1patates ve avuç içi tavuk
acı sos
4 litre su
Adım 3315
Sarmalar bir tık fazla olmuş afiyet olsun kaptanım, bir de kuskus var, amaaan waffl ı da sonra gördüm naptın bugünLenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost
13.00 öğle
Tost
16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası
20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı
2.5 lt su
5000 adım
Maşallah maşallah sitare kaptanımı geçtin bayaa15 dk sandalyede karın egzersizi videosu
+5200 ip atlama yapıldı günün sporu tamam
2.7 lt su içildi 9 a kadar 3 e tamamlarım inşallah sabah görüşmek üzere cümleten Allaha emanet
LenaG
Boncuk2307
Geçmiş olsun oğluşa, güzel olmuş afiyet olsun. Ben de termal tayt giyiyorum agraflı çok güzel terletiyor. Birkaç haftadır giymiyorum hatırlattın bana da iyi oldu.Kızlar ben bugün sabah oğlanı hastaneye götürdüm grip almıştı ordan kv ye geçtik onun hazırladığı kahvaltıyı yemek zorunda kaldım
2 kaşık tahin pekmez + 6 küçük yeşil zeytin + 4 yeşil biber + 2 haşlanmış yumurta +1 dilim yufka ekmek
Öğle: sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: 2 kaşık cacık + 2 kaşık et sote + 1 bardak muzlu yulaflı smoothie
Eki Görüntüle 3496914
19 dk eliptik (bebek ağlayınca bırakmak zorunda kaldım)
Ayrıca spor yaparken termal eşofman giyiyorum tavsiye ederim kızlar
Çok güzel olmuş yine ablacımm afiyet olsunLenaG Sitare55 Boncuk2307
Bu günkü menüm
9:30
2 sütlü kahve
1 dilim ekmek üzerine biraz bal biraz krem peyniri
(en son öğünümü dün saat 16:20 de yapmıştım toplam 16 saatlik açlıktan sonra)
12:00
2 mercimek köftesi
1 içli köfte
2 çatal patlıcan
Domates salatalık
16:30 bitti(misafirliğe gitmiştim )
1 lahmacun
1 tabak cacık
3/4 ısırık cevizli sucuk
Su 2.5 litre
Toplam aldığım kalori 970
Spor ile şimdilik yaktığım kalori 485
Toplam adım sayım 12.100 oldu
Bana biraz fazla geldi afiyet olsun
Sağol canım benimOlmaz mııı, tatlı krizleri hamurişi krizleri neler neler
Çok güzel olmuş afiyet olsun, spor da olaymış tadından yenmezmişş
Ben de dün 4 lü çavdar söyledim normalde de tam buğday ekmek sevmiyorum, çavdar ekmeği tüketiyorum. İnşallah güzeldir abla vallaha baya da var çöp olsun istemem
Çook güzel olmuş ablacım afiyet olsun
Sarmalar bir tık fazla olmuş afiyet olsun kaptanım, bir de kuskus var, amaaan waffl ı da sonra gördüm naptın bugün
Maşallah maşallah sitare kaptanımı geçtin bayaa
Geçmiş olsun oğluşa, güzel olmuş afiyet olsun. Ben de termal tayt giyiyorum agraflı çok güzel terletiyor. Birkaç haftadır giymiyorum hatırlattın bana da iyi oldu.
Çok güzel olmuş yine ablacımm afiyet olsun
Bugün bir tık kaçmış, spor güzel ama yine de afiyet olsunİyi aksamlar kızlar
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
30 EKİM ÇARŞAMBA
1 kaşarlı poğaça (saçma maalesef, sağlikli yemem gerekirdi ama üzgünüm)
Şekersiz çay
Filtre kahve
Öğlene kadar bu şekildeydi
Akşam üzeri
Meyveli kurabiye (sağlikli aslinda ama çok yedim ne yazık ki)
Fit krep (bal az kullandım)
Haşlanmış tavuk
Salata
ARALAR
Kahve, süt, çay
SU
2 tane 1 bucuk litrelik ictim.
SPOR
2 saat ev işi
20 dk bölgesel
Koşu bandı (adım olarak saymistim)
ADIM SAYISI: 9.129
Maalesef yine kötü. Mahcubum cidden ama kesinlikle telafi edicem.Eki Görüntüle 3496936
çavdarlı olan en lezzetlisi bence. merak etme çöp olmaz. mesela arpa unlu tatsızdı ama çöp etmedim. yedim gitti. zaten içine birşeyler koyunca gidiyor. wc ye katkısı var.Olmaz mııı, tatlı krizleri hamurişi krizleri neler neler
Ben de dün 4 lü çavdar söyledim normalde de tam buğday ekmek sevmiyorum, çavdar ekmeği tüketiyorum. İnşallah güzeldir abla vallaha baya da var çöp olsun istemem
Sarmalar bir tık fazla olmuş afiyet olsun kaptanım, bir de kuskus var, amaaan waffl ı da sonra gördüm naptın bugün
Geçmiş olsun oğluşa, güzel olmuş afiyet olsun. Ben de termal tayt giyiyorum agraflı çok güzel terletiyor. Birkaç haftadır giymiyorum hatırlattın bana da iyi oldu.
Çok güzel menüsaat:10 yarım tambuğday sandvç ekmeğine domates oeynirli tos
saat 14 1 tabak sebzeli makarna cacık salata
saat 18 1 kase domates çorbası roka salatası
afiyet olsun, adım çok iyiymiş ya benim burası kış memleketi maalesef ben bu kadar adım atamıyorum hava buz gibiSitare55 LenaG Boncuk2307
30 Ekim Çarşamba
sabah 09.15
3,5 adet altınbaşak+ 1/2 karabuğday patlağı ve 40 gr otlu peynir
öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)
ara 15.40-17.00
100 mlt kefir, 3 çilek, 4 ceviz
akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 21.10
1 havuç, 1 lokma peynir, 1 lokma tbe
2 lt su
11.000 adım
doğrudur canım. doğuda mısın?Çok güzel menü
afiyet olsun, adım çok iyiymiş ya benim burası kış memleketi maalesef ben bu kadar adım atamıyorum hava buz gibi
İç Anadolu canımdoğrudur canım. doğuda mısın?
ben de sabahtan taktım. gün içi hareketi, öğlen biraz akşamüzeri biraz yürüyüş derken 11.000 i topladım.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
doğru söylüyorsun canım. sonra kısır bir döngüye giriyor insanKızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum
Ben de duygusal yiyiciyim . Buraya menu yazmaya baslayinca fark ettik ki 2 ana ogun yapmaya calisirken akşama cok acıkıp hesapta olmayan şeyleri yiyorum. Arada boyle ataklarin oluyorsa 2 öğüne hazir degilsin demektir. Öğlen öğünü planinda olsun ama saglikli seyler olsun. Corba salata gibi veya etli sebze yogurt gibi.Atak geçirip yediğim menü. Normalde öğlen yemek yeme planı aklımda yoktu. Anlık gelişti. Birden bisiler yemek istedim. O an sadece karbonhidratli şeyler ya da tatlı şeyler yemek istiyorum. Bazen gözü dönmüşcesine hepsini de yemek istiyorum. Burası olmasa zaten ipin uc iyice kaçıyor. Bu kendimi en dizginleyebildigim halim
Sağol canımOlmaz mııı, tatlı krizleri hamurişi krizleri neler neler
Övelemeş diyorlar bizim burda canım çıtır yufka ekmek Peynir ve domatesten yapılan birsey kahvaltıda yada aparatı bisey yapmak istersen basit bi tarifKahvalti tabagindaki sıkma nedir ?
Hamur isini azaltip yerine yogurt ve salata koyarsan hem daha az kalori alirsin hem de daha tok tutar. Supangle yerine müsli guzel oluyor
TesekkurlerÖvelemeş diyorlar bizim burda canım çıtır yufka ekmek Peynir ve domatesten yapılan birsey kahvaltıda yada aparatı bisey yapmak istersen basit bi tarif
Çok teşekkür ederim canımbugünden itibaren menü bildrimine başlıyorum
Harikasınböyle vazgectiklerimizi yazmak aşırı motive ediyor beni
Aaa sen de mi geldin yaseminben de izinden döndüm diyelim
Bu hafta sirtinda küfe taşiyon küfeee
İyi Akşamlar
10:45 1büyük kase roka salatasının içine toplamda 46gr.yy.kaşar ve yağlı beyaz peynir, 30gr.hindi füme,
1haşlanmış yumurta ve 7zeytin ekledim, 2tk.sos
Ara, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG @Lotus1234 Boncuk2307
19:00 Akşam yemeği
2kase kabak çorbası, 3yk.yumurtalı yoğurtlu semizotu, yağlı kağıtta 1patates ve avuç içi tavuk
acı sos
4 litre su
Adım 3315
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost
13.00 öğle
Tost
16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası
20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı
2.5 lt su
5000 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Bu günkü menüm
9:30
2 sütlü kahve
1 dilim ekmek üzerine biraz bal biraz krem peyniri
(en son öğünümü dün saat 16:20 de yapmıştım toplam 16 saatlik açlıktan sonra)
12:00
2 mercimek köftesi
1 içli köfte
2 çatal patlıcan
Domates salatalık
16:30 bitti(misafirliğe gitmiştim )
1 lahmacun
1 tabak cacık
3/4 ısırık cevizli sucuk
Su 2.5 litre
Toplam aldığım kalori 970
Spor ile şimdilik yaktığım kalori 485
Toplam adım sayım 12.100 oldu
Afiyet olsun kızlarSitare55 LenaG Boncuk2307
30 Ekim Çarşamba
sabah 09.15
3,5 adet altınbaşak+ 1/2 karabuğday patlağı ve 40 gr otlu peynir
öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)
ara 15.40-17.00
100 mlt kefir, 3 çilek, 4 ceviz
akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 21.10
1 havuç, 1 lokma peynir, 1 lokma tbe
2 lt su
11.000 adım
Yok kirilmayiz estağfurullah. Döngü gibi olmaz tabi. Yerimizde sayarızKızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum