Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi aksamlar kızlar

LenaG

Sitare55

Boncuk2307

30 EKİM ÇARŞAMBA

1 kaşarlı poğaça (saçma maalesef, sağlikli yemem gerekirdi ama üzgünüm)
Şekersiz çay
Filtre kahve
Öğlene kadar bu şekildeydi

Akşam üzeri
Meyveli kurabiye (sağlikli aslinda ama çok yedim ne yazık ki)
Fit krep (bal az kullandım)
Haşlanmış tavuk
Salata

ARALAR
Kahve, süt, çay

SU
2 tane 1 bucuk litrelik ictim.

SPOR
2 saat ev işi
20 dk bölgesel
Koşu bandı (adım olarak saymistim)
ADIM SAYISI: 9.129

Maalesef yine kötü. Mahcubum cidden ama kesinlikle telafi edicem.

Olmaz mııı, tatlı krizleri hamurişi krizleri neler neler
Çok güzel olmuş afiyet olsun, spor da olaymış tadından yenmezmişş
Ben de dün 4 lü çavdar söyledim normalde de tam buğday ekmek sevmiyorum, çavdar ekmeği tüketiyorum. İnşallah güzeldir abla vallaha baya da var çöp olsun istemem
Çook güzel olmuş ablacım afiyet olsun
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost

13.00 öğle
Tost

16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası

20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı

2.5 lt su
5000 adım
Sarmalar bir tık fazla olmuş afiyet olsun kaptanım, bir de kuskus var, amaaan waffl ı da sonra gördüm naptın bugün
Maşallah maşallah sitare kaptanımı geçtin bayaa
Geçmiş olsun oğluşa, güzel olmuş afiyet olsun. Ben de termal tayt giyiyorum agraflı çok güzel terletiyor. Birkaç haftadır giymiyorum hatırlattın bana da iyi oldu.
Çok güzel olmuş yine ablacımm afiyet olsun
Bana biraz fazla geldi afiyet olsun

Sağol canım benim

Bugün bir tık kaçmış, spor güzel ama yine de afiyet olsun

çavdarlı olan en lezzetlisi bence. merak etme çöp olmaz. mesela arpa unlu tatsızdı ama çöp etmedim. yedim gitti. zaten içine birşeyler koyunca gidiyor. wc ye katkısı var.

Sitare55 LenaG Boncuk2307

30 Ekim Çarşamba

sabah 09.15
3,5 adet altınbaşak+ 1/2 karabuğday patlağı ve 40 gr otlu peynir

öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)

ara 15.40-17.00
100 mlt kefir, 3 çilek, 4 ceviz

akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe

ara 21.10
1 havuç, 1 lokma peynir, 1 lokma tbe

2 lt su

11.000 adım

saat:10 yarım tambuğday sandvç ekmeğine domates oeynirli tos
saat 14 1 tabak sebzeli makarna cacık salata
saat 18 1 kase domates çorbası roka salatası
Çok güzel menü
afiyet olsun, adım çok iyiymiş ya benim burası kış memleketi maalesef ben bu kadar adım atamıyorum hava buz gibi

Çok güzel menü

afiyet olsun, adım çok iyiymiş ya benim burası kış memleketi maalesef ben bu kadar adım atamıyorum hava buz gibi
doğrudur canım. doğuda mısın?
ben de sabahtan taktım. gün içi hareketi, öğlen biraz akşamüzeri biraz yürüyüş derken 11.000 i topladım.

Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum

doğru söylüyorsun canım. sonra kısır bir döngüye giriyor insan

Ben de duygusal yiyiciyim . Buraya menu yazmaya baslayinca fark ettik ki 2 ana ogun yapmaya calisirken akşama cok acıkıp hesapta olmayan şeyleri yiyorum. Arada boyle ataklarin oluyorsa 2 öğüne hazir degilsin demektir. Öğlen öğünü planinda olsun ama saglikli seyler olsun. Corba salata gibi veya etli sebze yogurt gibi.

Sağol canım

Hamur isini azaltip yerine yogurt ve salata koyarsan hem daha az kalori alirsin hem de daha tok tutar. Supangle yerine müsli guzel oluyor

Çok teşekkür ederim canım bugünden itibaren menü bildrimine başlıyorum

Harikasın böyle vazgectiklerimizi yazmak aşırı motive ediyor beni

Aaa sen de mi geldin yasemin ben de izinden döndüm diyelim
Bu alinti tekrar kalmis
Bu hafta sirtinda küfe taşiyon küfeee
Bu da kalmis tekrar

LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost

13.00 öğle
Tost

16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası

20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı

2.5 lt su
5000 adım

Afiyet olsun kızlar
Yok kirilmayiz estağfurullah. Döngü gibi olmaz tabi. Yerimizde sayarıztelafisi yok bu işin

Yarın perşembe; insaallah iyi geciririz. Hem de baya iyi olması gerek

Cuma akşam misafirlerim gelecek ama zaten ben ev sahibi oldugumda kosturmaktan yiyemiyorum. Garanti amaçlı, o gün tek öğün yapmaya calisicam. (Söz veremiyorum tabi, ruh ve beden durumunu zorlucam elimden geldigince)

Cumartesi cok iyi eksiler görmek dileğiyle...

İyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…