Popüler Konu LenaG ile MasterFit

💓saat:10 yarım tambuğday sandvç ekmeğine domates oeynirli tos
💓saat 14 1 tabak sebzeli makarna cacık salata
💓saat 18 1 kase domates çorbası roka salatası
Spor olmaması dışında gayet güzel 🥰
Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

30 Ekim Çarşamba

sabah 09.15
3,5 adet altınbaşak+ 1/2 karabuğday patlağı ve 40 gr otlu peynir

öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)

ara 15.40-17.00
100 mlt kefir, 3 çilek, 4 ceviz

akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe

ara 21.10
1 havuç, 1 lokma peynir, 1 lokma tbe

2 lt su

11.000 adım
Güzel olmuş afiyet olsun adım sayısı su falan hepsi ideal 👌
Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki 🤷‍♀️
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın 🙏
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum ❤️
Çok haklısın kaptanım, menü paylaşımı konusu ve spor yapımı konusuna da ben değinmek istiyorum biraz ama daha yeni yapmaya başladım kaptanlık işini kimseye karışamıyorum çekiniyorum

Menümü anca yazma fırsatı bulabildim.
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
1 armut, 1 avuç kadar Fındık
Akşam yemeği 19.00
1 ttabak pırasa yemeği, 3yk kadar bulgur pilavı, 3 yk da yoğurt
2lt su +1 lt dukan kayısı çaylı
45 dk eliptik (15,5 km yol)
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Lotus1234 Lotus1234

Eklentiler

• 1000028292.jpg
    1000028292.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000028293.jpg
    1000028293.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000028294.jpg
    1000028294.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 4
30 Ekim

11:45

Dün incirleri 4 e bölüp zeytinyağında bekletmiştim
12 parça yani 3 tüm incir yedim

18:30

Dışardaydım, yemek için eve yetişemeyeceğim için 1 dolu avuç fındık

1 lt üzeri su
3 kupa kahve
2 kupa siyah çay

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Aaaaaa ne kadar az yemişsin nasıl duruyorsun benim elim ayağım titrerdi kesin :KK17:

30 Ekim

11:45

Dün incirleri 4 e bölüp zeytinyağında bekletmiştim
12 parça yani 3 tüm incir yedim

18:30

Dışardaydım, yemek için eve yetişemeyeceğim için 1 dolu avuç fındık

1 lt üzeri su
3 kupa kahve
2 kupa siyah çay

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun canım♥️ara öğünü ana öğün yerine yemişsin çok az

30.10.24
08.30
3 YK yulaf 1 YK Çiya, 4 YK yoğurt 1 muz 1 çk bal ile lapa

11.00 sütlü kahve,2 kare bitter
12.30
1 haşlanmış yumurta ve avokado ile salata, 7 mercimekli sarma,1 dilim ekmek

16.00 sade kahve , 1 mandalina
18.00
1 tabak kıymalı bamya, yoğurt , 4 tane kabak mücver fırında

Şu:2.5 lt LenaG LenaG

aldıklarımı vereyim koruma yapacağım canım dediğin gibi :KK68:
Ahh ahh ben de verip yapmam lazım ama su ara motive değilim, olmak için geldim buraya bir aklım boşver gitsin diyor bir aklım saçmalama salamazsin bu böyle gitmez diyor
ya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Ya o kadar beni anlatıyor ki,bir dönem aralıklı oruç yaptım güzel de kilo verdim ama kahvaltı yapmadığım için çok mutsuz bir insan oldum, kahvaltı yapın a daha bir enerjik oluyorum gün içinde canım daha az tatlı vs çekiyor, onun dışında akşam az yemek sorun değil zaten sabah da çok yememe gerek yok ama birşeyler yemem lazım ve kahvaltı olmayınca kabızlık yaşıyorum ne yapsam çözemedim onu ve sürekli kiraz sapı ile kabızlığı çözmek de sağlıklı degil

Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki 🤷‍♀️
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın 🙏
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum ❤️
Üzerime düşen uyarıyı aldım Kaptanım. Çok üzgünüm gerçekten. Burada böyle iradesizce bir tutum sergilediğim için😔Ne deseniz haklısınız. Dediğiniz gibi kararlı ve sabırlı olmam gerekiyor. Önce kendime sonra size söz veriyorum . Bundan sonra menülerime daha çok dikkat edeceğim 🙏🏻💖

Afiyet olsun canım♥️ara öğünü ana öğün yerine yemişsin çok az
Arkadaşın bana sözü vardı, ikea ya götürecekti. Saat 16:00 da geldi, Ikea ardından bikaç markete filan gidince yemek geçe kalacaktı, evde de yemek yoktu, hemen çantama kuruyemiş attım. Tahminim de doğru çıktı, eve geç geldim 🥴. Bugünlük böyle olsun 😊

30 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
10.00 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 kefirli smoothie
15.30 2 dilim ekmek arasına peynirle sandviç
16.30 1 fincan kahve 6-7 badem 1 kuru incir
18.30 8 kaşık taze fasulye, 5-6 etli lahana sarma, 3 kaşık yoğurt
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş, 3-4 kuru kayısı
3 litre su spor maalesef yine yok 🙈 emzirmeye ve gün boyu koşturmaya devam
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234

Çok haklısın kaptanım, menü paylaşımı konusu ve spor yapımı konusuna da ben değinmek istiyorum biraz ama daha yeni yapmaya başladım kaptanlık işini kimseye karışamıyorum çekiniyorum

Valla boncuğum yap yaa yap gaza gelelim
30 ekim çarşamba spor
Spor: 12 dk yürüyüş 92 kalori yaktım (çok az değil mi yaa 😅) bunun harici
5.005 adım totalde 8bin 400küsür.
Boncuk2307 Boncuk2307

kahvaltı yapın a daha bir enerjik oluyorum gün içinde canım daha az tatlı vs çekiyor, onun dışında akşam az yemek sorun değil zaten sabah da çok yememe gerek yok ama birşeyler yemem lazım ve kahvaltı olmayınca kabızlık yaşıyorum ne yapsam çözemedim onu ve sürekli kiraz sapı ile kabızlığı çözmek de sağlıklı degil

Kahvaltı candır yaa 😍

Spor olmaması dışında gayet güzel 🥰

Güzel olmuş afiyet olsun adım sayısı su falan hepsi ideal 👌

Canım söyle çekinme hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz. ❤️
Açıkçası akşam üzüldüm ben menülere o yüzden yorum yapmadım.

Günaydın kızlar hadi bugün temiz beslenelim. Akşam üzüldüğüm için ve regl ağrım da var ve olmuyor bir türlü onun gerginliği de var yansıtırım diye yorum yapmadım menülere.
Hadi bakalım baştan başlayalım 🙏
Gününüz güzel geçsin ❤️🙏

X