Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ablamSabah
1 dilim ekmek
2 rafadan yumurta
5 zeytin , peynir
Yarimşar domates , salatalik
Ara öğün
1 karabuğday patlağı
1 hindi füme
Ara öğün
Yarım ayva
Akşam
1 kase salata
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
3.5 lt su
Akıllı saatim haftaya gelecek çok adım attım ama
LenaG
Az olmuş ablacım salata falan da yiyeydin iyiymiş, afiyet olsun su da az geldi
Herkesin bir olmuyor diyetisyen bana yasak dedi insülin direnci yapıyor ve bende zaten olduğu için yasak. Çünkü bizim Ara öğünlü beslenmemiz gerekiyor vücudu açlık çektirmeden inceltmeye çalışıyoruz da çok zor işteVallahi ben yıllardır aralıklı oruç yaparım 16 18 24 36 48 saatlik oruclarda dahil hiçbir zararini görmedim tam aksine çokça faydası var aralıklı oructa Kahvaltıyı atlamıyorsun ki sadece atlanan öğün öğle yemeği ilk öğünü uyandıktan 1 2 saat sonra yapıyorsun akşam ogunude en en geç 19.00 da ben hep 16 maximum 17 de kaparım günü
Hmmm çok güzel görünüyoree, eline sağlık ablacımEki Görüntüle 3496850 Öğlen bir fincan Türk kahvesi 2 litre su içtim bir tane nar yemeği düşünüyorum birazdan Onun haricinde günü kapattımSitare55 @Jou LenaG Boncuk2307 @Mthn83
Bence herkesin vücudu farklı o yüzden diyetisyenler herkese özel diyet veriyor benim yediğim sana yaramıyor seninki bana, kimi su içse yarıyor kimi neler yiyor gram almıyor. Ben uzun süre açlık yapınca veremiyorum, sabah uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum, akşam erken kapatınca sonra migrenim tutuyor gibi gibi.ya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Güzel olmuş afiyet olsun.30 ekim çarşamba menü
sabah: 1 kepekli ekmek tost
sütlü kahve
öğlen: 15:00 köfteli sezar salata ekmeksiz tabi (hellimli yiycektim vazcaydım)
1 türk kahvesi
akşam 18:30 bir eti lifalik yiyip günü kapatmayı planlıyorum
bugün de biraz halsizim spor yapabilirim inşallah
Su: 2 lt
Lotus1234 Boncuk2307 LenaG
Mesela sizde insülin direnci yapmış bende var olan insülin direnci normale döndü beden metobalizma vs etkiliyor olabilir tabi herkes kendine iyi gelen beslenmeyi yapmalı mesela bende çoklu öğün yapamıyorum yaptığım zaman yeme atağı anı kan şekeri düşmesi yaşıyorum herkes sağlıkla ilerlesin inşallahÇok güzel menü olmuş afiyet olsun ablam
Az olmuş ablacım salata falan da yiyeydin iyiymiş, afiyet olsun su da az geldi
Herkesin bir olmuyor diyetisyen bana yasak dedi insülin direnci yapıyor ve bende zaten olduğu için yasak. Çünkü bizim Ara öğünlü beslenmemiz gerekiyor vücudu açlık çektirmeden inceltmeye çalışıyoruz da çok zor işte
Hmmm çok güzel görünüyoree, eline sağlık ablacım
Bence herkesin vücudu farklı o yüzden diyetisyenler herkese özel diyet veriyor benim yediğim sana yaramıyor seninki bana, kimi su içse yarıyor kimi neler yiyor gram almıyor. Ben uzun süre açlık yapınca veremiyorum, sabah uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum, akşam erken kapatınca sonra migrenim tutuyor gibi gibi.
Güzel olmuş afiyet olsun.
Ben bromelain almıştım işe yarıyor bende, bağırsak çalıştırıyor en azındanKullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
Çok güzel menü olmuş, afiyet olsunMenümü paylaşayım yine erkenden düşüp yatacağım. Yoksa stresten kendimi yemeye veriyorum.
Kahvaltı
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilimtbe
Azıcık bal-azicik tereyağı
Ara öğün
İki fincan türk kahvesi
Akşam
Üç kaşık pirinç pilavı
Et döner
Bir kase cacık
Şimdi çay içeceğim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 4500
Daha fazladır. Çünkü nöbetçi iidim sürekli ayakta idim ama telefon yanımda olmadı hiç.
Suyum şu an iki buçuk litre
Bol proteinli afiyet olsunİyi akşamlarr
Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 13:00
Tavuk döner lavaşsız
Ayran
2 ince dilim patates kızartması
Akşam 18:00
3/4 nar
1 küçük kase yeşillikli çoban salata
3 küçük dilim kaşar peyniri
Su 2 lt olacak yatana kadar
7800 adım (akşama kadar dışarıdaydım)
LenaG
Boncuk2307
Bu da bir seçenek tabi ki. Hepimiz farkliyiz birimize uyan digerimize uymayabilir. Ben maydanozlu smoothieye tuz ekliyorumya mesela bende çoğu şey ters tepiyor
sık sık ve az az beslenmek tansiyonumu yerlerde gezindiriyor asla kilo veremiyorum
mesela dün bi kfc dürüm yedim tamam hiç diyetlik değil ama "arada" böyle fazla yeyip akşama bişey yememek metabolizmamı çalıştırıyor. kaç gündür çıkamadığım kadar tuvalete çıktım aay biraz iğrenç ama yüksek ihtimal 1 kilom gitti akldhjksdsajkdh.
mesela limonlu chia tohumları yeşil çaylar vs yine tansiyonumu çok düşürüyor ve yorgun bitkin oluyorum.
mesela benim açlıkla ilgili sıkıntım yok ama sabah yemeyince halsiz düşüyorum. Sabah ekmek yemezsem asla o gün enerjim olmuyor vs vs.
meyve kuru yemiş asla tok tutmuyor daha beter içim kıyılıyor.
O nedenle belli öğünlerde tam yiyip arada atıştırma yapmamak kendimi daha iyi hissettiriyor.
Afiyet olsun çok güzel olmuşLenaG Sitare55 Boncuk2307
8.30
1 çay bardagi meyveli kefir
1.5 yk keten tohumu
12: 30
Mantar sote
55 g tbe
2 yumurta
20 g eski kaşar
Salatalik
16:00
Sade filtre kahve
17:30
3 yk nar+3 ceviz+30 g beyaz peynir ile roka salatasi
19:
1 küçük Muz+2 cay kaşığı tahin
Spor : 2000 adım
Hava yagmurlu oldugu icin disari çıkamadım. Video yürüyüş yaparsam eklerim
Çok teşekkür ederim canımbugünden itibaren menü bildrimine başlıyorum
Harikasınböyle vazgectiklerimizi yazmak aşırı motive ediyor beni
Aaa sen de mi geldin yaseminben de izinden döndüm diyelim
Bu hafta sirtinda küfe taşiyon küfeee
Kahvalti tabagindaki sıkma nedir ?Eki Görüntüle 3496850 Öğlen bir fincan Türk kahvesi 2 litre su içtim bir tane nar yemeği düşünüyorum birazdan Onun haricinde günü kapattımSitare55 @Jou LenaG Boncuk2307 @Mthn83
Anammm kız ben yürüyüş yaparken bırak yazmayı okuyamıyorum bileeSelamlar.
25 dakikada yürüyğş bandındayken ancak geçmişi okuıdm alımttılaıdm
Sürem doldı soğurken ki yürümede de alıntıları cevaplayayım
Bende işe yaramıştıKullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
O kadar oldu mu yaaay bi de 650 tl felan ucuz da bişey değil
Çok güzel menü olmuş afiyet olsunSabah
1 dilim ekmek
2 rafadan yumurta
5 zeytin , peynir
Yarimşar domates , salatalik
Ara öğün
1 karabuğday patlağı
1 hindi füme
Ara öğün
Yarım ayva
Akşam
1 kase salata
2 kepçe terbiyeli tavuk çorbası
3.5 lt su
Akıllı saatim haftaya gelecek çok adım attım ama
LenaG
Afiyet olsunEki Görüntüle 3496840
Narli roka salatasi cekti canim
Asil malzemeleri roka, yesil sogan , ceviz , nar.
Peynir de ekleniyormus ekledim.
Azar azar salatalik , havuc , domates da ekledim .
Afiyetle yedik
Canım sabit olarak 2 kaptan var ben ve spor kaptanımız Boncuk2307Affınıza sığınarak bu diğer kaptanlık mevzusu nedir ? İki takım şeklinde yarış mi yapılıyor
Ben de çok umut ettim yanlış beslenme sonucu insülin direnci oluşunca ilaçlar başlayınca vs aralıklı oruç geçiriyor diye duydum hepsini denedim 16-8 / 23-1 ve diğer saatler ama başarılı olmadı bende. Şekerim açlıkta çok düştü elim ayağım titredi ilaç kullandığım halde .Vallahi ben yıllardır aralıklı oruç yaparım 16 18 24 36 48 saatlik oruclarda dahil hiçbir zararini görmedim tam aksine çokça faydası var aralıklı oructa Kahvaltıyı atlamıyorsun ki sadece atlanan öğün öğle yemeği ilk öğünü uyandıktan 1 2 saat sonra yapıyorsun akşam ogunude en en geç 19.00 da ben hep 16 maximum 17 de kaparım günü
Çok güzel menü afiyet olsunEki Görüntüle 3496850 Öğlen bir fincan Türk kahvesi 2 litre su içtim bir tane nar yemeği düşünüyorum birazdan Onun haricinde günü kapattımSitare55 @Jou LenaG Boncuk2307 @Mthn83
Az bile olmuş afiyet olsun30 ekim çarşamba menü
sabah: 1 kepekli ekmek tost
sütlü kahve
öğlen: 15:00 köfteli sezar salata ekmeksiz tabi (hellimli yiycektim vazcaydım)
1 türk kahvesi
akşam 18:30 bir eti lifalik yiyip günü kapatmayı planlıyorum
bugün de biraz halsizim spor yapabilirim inşallah
Su: 2 lt
Lotus1234 Boncuk2307 LenaG
Afiyet olsunMenümü paylaşayım yine erkenden düşüp yatacağım. Yoksa stresten kendimi yemeye veriyorum.
Kahvaltı
7 adet zeytin
2 parça peynir
2 dilimtbe
Azıcık bal-azicik tereyağı
Ara öğün
İki fincan türk kahvesi
Akşam
Üç kaşık pirinç pilavı
Et döner
Bir kase cacık
Şimdi çay içeceğim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 4500
Daha fazladır. Çünkü nöbetçi iidim sürekli ayakta idim ama telefon yanımda olmadı hiç.
Suyum şu an iki buçuk litre
Tamam canım c.tesi sabahı tartı foto atabilecek misin ?
Güzel olmuş canım afiyet olsunLenaG Sitare55 Boncuk2307
8.30
1 çay bardagi meyveli kefir
1.5 yk keten tohumu
12: 30
Mantar sote
55 g tbe
2 yumurta
20 g eski kaşar
Salatalik
16:00
Sade filtre kahve
17:30
3 yk nar+3 ceviz+30 g beyaz peynir ile roka salatasi
19:
1 küçük Muz+2 cay kaşığı tahin
Spor : 2000 adım
Hava yagmurlu oldugu icin disari çıkamadım. Video yürüyüş yaparsam eklerim
Atamayacağım canım işte o yüzden izin yazabilir misin dedimAnammm kız ben yürüyüş yaparken bırak yazmayı okuyamıyorum bilee
Bende işe yaramıştı
O kadar oldu mu yaa
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun
Canım sabit olarak 2 kaptan var ben ve spor kaptanımız Boncuk2307
2 takım var kilo verme yarışı yapıyor biri kırmızı biri mavi takım kaptanları ve her hafta değişiyor tabi üst üste kaptanlık alanlar da oluyor kilo verme oranına göre
Ben de çok umut ettim yanlış beslenme sonucu insülin direnci oluşunca ilaçlar başlayınca vs aralıklı oruç geçiriyor diye duydum hepsini denedim 16-8 / 23-1 ve diğer saatler ama başarılı olmadı bende. Şekerim açlıkta çok düştü elim ayağım titredi ilaç kullandığım halde .
Herkeste farklı oluyor tabi
Bana göre en başarılı diyet Akdeniz Diyeti ve yıllardır da en başarılı diyet seçilir
Çok güzel menü afiyet olsun
Az bile olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun
Tamam canım c.tesi sabahı tartı foto atabilecek misin ?
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Sorun olmadiKızlar ya sabahtan beri siteye giremiyordum şimdi girdim sizde de öyle mi
Olmaz mıMens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
Tamam canım ben sadece takımlara girmeyeceksin gibi anladımAtamayacağım canım işte o yüzden izin yazabilir misin dedim
börekteki tam buğday lavaş miktarı 70 gr falan. ben yarısını yedim. diğer malzemeler de süt, yumurta, peynir ve 1 yl zeytinyağı. bunların yarısı yendi yaniArtık benimsin
Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım
Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak
Afiyet olsun fezam
Hem artı çık hem sitem et
40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar
Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler
Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun,
Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden
Afiyet olsun
Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği
Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca
Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım
Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım
Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy
Bana da yap ya
Harika canım afiyet eksi olsun
Hele yiyeydin o baklavaları
Ama yemeyerek gönlümü kazandın
Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam