Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Çok güzel menü olmuş afiyet olsun ablam
Lotus1234 LenaG
Sabah yarım yumurta
Öğlen 1 dlm patatesli börek garnitürlü tavuk
Akşam 1 muz yarım yumurta 3 sıkım çiğ köfte
Şu 1 lt
Az olmuş ablacım salata falan da yiyeydin iyiymiş, afiyet olsun su da az geldi
Herkesin bir olmuyor diyetisyen bana yasak dedi insülin direnci yapıyor ve bende zaten olduğu için yasak. Çünkü bizim Ara öğünlü beslenmemiz gerekiyor vücudu açlık çektirmeden inceltmeye çalışıyoruz da çok zor işte
Hmmm çok güzel görünüyoree, eline sağlık ablacım
Bence herkesin vücudu farklı o yüzden diyetisyenler herkese özel diyet veriyor benim yediğim sana yaramıyor seninki bana, kimi su içse yarıyor kimi neler yiyor gram almıyor. Ben uzun süre açlık yapınca veremiyorum, sabah uyandığım gibi kahvaltı yapamıyorum, akşam erken kapatınca sonra migrenim tutuyor gibi gibi.
Güzel olmuş afiyet olsun.

Mesela sizde insülin direnci yapmış bende var olan insülin direnci normale döndü beden metobalizma vs etkiliyor olabilir tabi herkes kendine iyi gelen beslenmeyi yapmalı mesela bende çoklu öğün yapamıyorum yaptığım zaman yeme atağı anı kan şekeri düşmesi yaşıyorum herkes sağlıkla ilerlesin inşallah

Kullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
Ben bromelain almıştım işe yarıyor bende, bağırsak çalıştırıyor en azından
Çok güzel menü olmuş, afiyet olsun
Bol proteinli afiyet olsun

Bu da bir seçenek tabi ki. Hepimiz farkliyiz birimize uyan digerimize uymayabilir. Ben maydanozlu smoothieye tuz ekliyorum biliyorum ki onu icersem tamam odem atarim da aksama kadar baygin gezerimsonra da birden yeme atagi gelir. Zaten diyetisyenler de once az ve sık, sonrasinda vucut aclığa alistikca , kan sekeri dengesi olustukca daha az öğüne geçiriyor. Hem ogun sayisini azalt hem yedigin miktari azalt acliktan ölelim mi Sabahki 1 dilim tam bugday ekmegine sira gelene kadar o kadar cok yanlis var ki beslenmemizde. Keske şimdiye kadar sabahlari sadece 1 dilim ekmek kusur kalsaydi ben de sabah oglen fark etmez kendime 1 dilim ekmek hakki tanirsam 1-2-34 diye arttirip bir bakmisim yarim ekmek 1 ekmek yiyorum hergun kendime ekmek hakki tanimiyorum o yuzden.

LenaG Sitare55 Boncuk2307

8.30
1 çay bardagi meyveli kefir
1.5 yk keten tohumu

12: 30
Mantar sote
55 g tbe
2 yumurta
20 g eski kaşar
Salatalik

16:00
Sade filtre kahve

17:30
3 yk nar+3 ceviz+30 g beyaz peynir ile roka salatasi

19:
1 küçük Muz+2 cay kaşığı tahin

Spor : 2000 adım

Hava yagmurlu oldugu icin disari çıkamadım. Video yürüyüş yaparsam eklerim

Afiyet olsun çok güzel olmuş

Kizlar cumartesi gunune ekim hedefimi tutturamaya calisiyorum. Simdilik 2 ayda 6 kilo , tutturursam 7 kilo vermis oluyorum. Hani 85 kiloluk biri ayda 5-6 kilo da verebilir ama olsun o kadar mutluyum ki kiyafetlerim rahat oluyor.
Dar kesim bir iki kotum var. Basenlerim genis oldugu icin yüksek bel alıyorum totoyu anca sigdiriyorum icine 85e cikinca fermuari kapattim ama ustte kalan göbek kilifina sigamamiş yastik gibiydi michelin amblemi görünümü. Dun o pantolun belini kaburgama kadar cekme keyfini yasadim

Selamlar.
25 dakikada yürüyğş bandındayken ancak geçmişi okuıdm alımttılaıdm
Sürem doldı soğurken ki yürümede de alıntıları cevaplayayım
Anammm kız ben yürüyüş yaparken bırak yazmayı okuyamıyorum bilee
Kullanan arkadaslarim hicbirseye yaramadığını söylediler
Bende işe yaramıştı
ay bi de 650 tl felan ucuz da bişey değil
O kadar oldu mu yaa
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Eki Görüntüle 3496840
Narli roka salatasi cekti canim
Asil malzemeleri roka, yesil sogan , ceviz , nar.
Peynir de ekleniyormus ekledim.
Azar azar salatalik , havuc , domates da ekledim .
Afiyetle yedik
Afiyet olsun
Affınıza sığınarak bu diğer kaptanlık mevzusu nedir ? İki takım şeklinde yarış mi yapılıyor
Canım sabit olarak 2 kaptan var ben ve spor kaptanımız Boncuk2307
2 takım var kilo verme yarışı yapıyor biri kırmızı biri mavi takım kaptanları ve her hafta değişiyor tabi üst üste kaptanlık alanlar da oluyor kilo verme oranına göre
Ben de çok umut ettim yanlış beslenme sonucu insülin direnci oluşunca ilaçlar başlayınca vs aralıklı oruç geçiriyor diye duydum hepsini denedim 16-8 / 23-1 ve diğer saatler ama başarılı olmadı bende. Şekerim açlıkta çok düştü elim ayağım titredi ilaç kullandığım halde .
Herkeste farklı oluyor tabi
Bana göre en başarılı diyet Akdeniz Diyeti ve yıllardır da en başarılı diyet seçilir
Çok güzel menü afiyet olsun
Az bile olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun
Kaptanım hafta sonu şehir dışında olmam gerek beni izinli yazar mısın ? LenaG Lotus1234
Tamam canım c.tesi sabahı tartı foto atabilecek misin ?
Güzel olmuş canım afiyet olsun

Atamayacağım canım işte o yüzden izin yazabilir misin dedim

Mens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya

Olmaz mı hem de nasıl oluyor benim de kurtarıcım karabuğday patlağı

börekteki tam buğday lavaş miktarı 70 gr falan. ben yarısını yedim. diğer malzemeler de süt, yumurta, peynir ve 1 yl zeytinyağı. bunların yarısı yendi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…