- 14 Şubat 2021
- 757
- 4.100
- 43
Aralikli oruc hakkinda dr. Aysegul Coruhlu'nun videolari var, biyokimya doktoru. Isin hücre uzerine etkisini en iyi bilecek branşyaaa kaptanım inanırmısın öğlen bi video attımSitare55 ye aralıklı oruç yapanlarda insülün direnci oluşuyor diyee siz de öyle deyince korktum şimdi iyice çünkü ben baya aralıklı oruç yaptım aylarca ve çokk yapan da var diyetisyenlerde aralıklı oruç öneriyorlar hatta
kaptaniçem beeehafta sonu tartı resmim ile katılırımm yuppiii
ahahahaah asyaaaaa hahahaha
Hoşgeldin canımGünaydın kızlarnasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem
Canım evin 1 kızı ayın 27 sinden başlayıp ayın 2 sine kadar düğün dernekArtık benimsin
Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım
Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak
Afiyet olsun fezam
Hem artı çık hem sitem et
40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar
Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler
Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun,
Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden
Afiyet olsun
Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği
Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca
Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım
Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım
Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy
Bana da yap ya
Harika canım afiyet eksi olsun
Hele yiyeydin o baklavaları
Ama yemeyerek gönlümü kazandın
Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam
Rengin borekciyi de tavsiye ederimAralikli oruc hakkinda dr. Aysegul Coruhlu'nun videolari var, biyokimya doktoru. Isin hücre uzerine etkisini en iyi bilecek branşondan dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Onun savunduğu genrlde yemeyi aksam 5ten once bitirmek. Yoksa aralikli orucun da cesitleri var. 14 saatten baslayip 16-18-24 saat diye çıka cika 2 aya kadar çıkıyor genelde kullanilani 16-18 saat . Bu bile kadin hormonlarini bozabiliyor, (14 saat açlık ile de sorun olmuyor deniyor )
Aralıklı aclik ile kilo veremeyecek kisiler de var tabi , kortizon seviyesi yüksek olanlar. Onlara az ve sık öğün oneriliyor. Aysegul Coruhlu'nun youtube kanali harika
Evet o da aralikli orucu öneren bir diger biyokimyaciRengin borekciyi de tavsiye ederim
Haklısın canım ama çoğumuz çevremde de çok duyduğum hep buna yöneliyor bi diyetisyene gitmeden tahlillere baktırmadan çokk tehlikeliymiş bence baksana durduk yere şeker hastası olacaz zayıflayalım diye Allah korusun kahvaltı candır bencede haklısın akşam erken kapatsak yeter ama kahvaltı önemliymişşAralikli oruc hakkinda dr. Aysegul Coruhlu'nun videolari var, biyokimya doktoru. Isin hücre uzerine etkisini en iyi bilecek branşondan dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Onun savunduğu genrlde yemeyi aksam 5ten once bitirmek. Yoksa aralikli orucun da cesitleri var. 14 saatten baslayip 16-18-24 saat diye çıka cika 2 aya kadar çıkıyor genelde kullanilani 16-18 saat . Bu bile kadin hormonlarini bozabiliyor, (14 saat açlık ile de sorun olmuyor deniyor )
Aralıklı aclik ile kilo veremeyecek kisiler de var tabi , kortizon seviyesi yüksek olanlar. Onlara az ve sık öğün oneriliyor. Aysegul Coruhlu'nun youtube kanali harika
Hoşbulduk Canım benimGünaydın kizlarNergizcim hosgeldin
İnşallah canım öyle yapmalıyımGünaydın canım, c.tesiye kadar kendini toparla gel takımlara gir. Bekliyoruz seni
Sende bendensin CanımLenaG can içimmm vallahi yüzüm yok aslında da 2-3 gündür yazıp yazıp siliyorum utancımdan
amma velakin ben aldım başımı gidiyorum yine, buradan uzaklaşmak bana hiç iyi gelmiyor
beni tekrar aranıza alır mısınız?
Hiç sorma Canım gezom hayatımda ilk kez bu kiloyu gördümGeçenlerde aklıma geldin, inşaAllah bu sefer kilo alıp dönmez dedim
Haklisin kaptanim sizleri çok özledim Bende seniAyy günaydın Nergis ablacım gel yahu özlettin kendinie biliyorsun çabuk gelen çabuk gider
Bende çok özledim sizleri Canım benim kış gelince benim duzen bozuluyor ama her an sizleri düşünmediğim gün yok çünkü sizler bana iyi geçiyorsunuzNergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy
Canım benim ya sağolHoşgeldin canım
Vallahi ben yıllardır aralıklı oruç yaparım 16 18 24 36 48 saatlik oruclarda dahil hiçbir zararini görmedim tam aksine çokça faydası var aralıklı oructa Kahvaltıyı atlamıyorsun ki sadece atlanan öğün öğle yemeği ilk öğünü uyandıktan 1 2 saat sonra yapıyorsun akşam ogunude en en geç 19.00 da ben hep 16 maximum 17 de kaparım günüHaklısın canım ama çoğumuz çevremde de çok duyduğum hep buna yöneliyor bi diyetisyene gitmeden tahlillere baktırmadan çokk tehlikeliymiş bence baksana durduk yere şeker hastası olacaz zayıflayalım diye Allah korusun kahvaltı candır bencede haklısın akşam erken kapatsak yeter ama kahvaltı önemliymişş
ayyy sorma sormaaSende bendensin Canım
Biliyorum cnm bnmvallahiii biliyosun telim bozuk dogru düzgün bakamıyorum birşey iyimisin efe nasıll
Ara ara oluyor abla buna şükür diyip elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruzGünaydınlar
Oğlun nasıl iyimi bir ara sıkıntılarınız vardı düzelmiştir unarım.
Söyledim gülüyor teşekkür ediyormusArtık benimsin
Sipagetti ve börek bana fazla geldi canım gerisi gayet güzel afiyet olsım
Cumartesi 500 gr dan az istemiyorum haberin olsun küserim bak
Afiyet olsun fezam
Hem artı çık hem sitem et
40 gün 40 gece düğün mü yaptınız kız ne zaöan bitecek bu kutlamalar
Bununla geçmiş gitmiş olsun canım oğluna da rabbimden şifalar benden bol öpücükler
Tatlı yememişsin ama gözleme fazla bu menğde canım afiyet olsun,
Ara miktarlarını daha net yazar mısın diğer mwnünde canım tane veya avuc cinsinden
Afiyet olsun
Akşam bir dilüm ekmek olsa su 2.5 olsaydı mikemmel diyecektim ama demeyecem
Sğor harika bir de ekmeklerin ne ekmeği
Bana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca
Gözüm hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde yeşillik aradı onun dışımda gayet güzel canım
Allah seni jiç bir şey yok ya menüde bol eksi getirsin canım
Nergisim iki gündür aklımdan geçtin valla özledim gelsene ben ne sporşar yapıyorum cabuk gel özledim ayy
Bana da yap ya
Harika canım afiyet eksi olsun
Hele yiyeydin o baklavaları
Ama yemeyerek gönlümü kazandın
Bunu okurken 2200 ip atlamış olmam ve hala yürüyor olmam
Valla bazen kendimi aptal gibi hissediyorum. Sesim çıkmıyor diye gelen vuruyor giden vuruyor. Son bir hamle var eğer onda da piyango bana vurursa bende patlayacagim artık. Menülerde kışın yesillik yiyemiyorum canım. Salata olursa yiyorum yoksa kahvaltıda gitmiyorBana da bubara geliyor bu haller sonra kendimi spor yapatken buluyorum öyle olunca
Aralikli oruc hakkinda dr. Aysegul Coruhlu'nun videolari var, biyokimya doktoru. Isin hücre uzerine etkisini en iyi bilecek branşondan dinlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Onun savunduğu genrlde yemeyi aksam 5ten once bitirmek. Yoksa aralikli orucun da cesitleri var. 14 saatten baslayip 16-18-24 saat diye çıka cika 2 aya kadar çıkıyor genelde kullanilani 16-18 saat . Bu bile kadin hormonlarini bozabiliyor, (14 saat açlık ile de sorun olmuyor deniyor )
Gel gel giden alıp geliyor zaten. Sen de bendensinGünaydın kızlarnasilsiniz buradan ayrılmak bana hiç yaramadı zorla verdiklerimi fazlasıyla aldım kısa sürede bir an önce kendimi hazır hissedersem geri donucem